Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, na netu jsem našla: http://www.babyonline.cz/…tenstvi.html?…
při zadání poslední MS 20.3.10 se ukáží předpokládané porhlídky, jukněte na to, tak uvidím, jaký plán můj gynokolog vymyslí:-).
ted jsem řešila bratrovo narozky a vlastně mi došlo, že když vše bude o.k.,tak mám teoreticky termín 25.12. a sama jsem narozená 28.12.
, takže kozorohové:-))
Příspěvek upraven 24.04.10 v 15:04
Meduleinko, jaký test používáš na přesné zjištění (množství hcg) v moči? že znáš výsledky hcg, díky pa Ji
jak to myslíš Jitko?
Já byla u Dr na krvi, ale u obvodní, udělala mi je protože trpím na migrény a potřebovala jsem vědět jestli si můžu vzít nějakou tabletku.
Jinak test jsem měla // už 7 dni po styku, to mě překvapilo a HCG 204 už 8. den Teď mě každej straší, že to budou dvojčata ![]()
koukám že ty sis nejen nadělila dárek pod stromeček, ale ještě i k narozkám ![]()
ahojky Meduleinko, tak to jsem si myslela dobře:-), že to takhle bylo:-), díky za ujistění.
No jo, teď mi to došlo, když jsem se bavila s bráškou, kdy je budeme slavit atd. a pak mi secvaklo, že termín je dosti podobnému tomu mému:-). tak hlavně, aby bylo vše dobré, v pondělí jdu k lékaři, tak dutinka tam snad již bude, uvidím, co mi řekne. Pociťuji ale pocit v podbřišku vlevo, tak nevím. Hlavně, ať se drží:-)
p.s. ale protože mám svátek 5.12., tak jsem dostávala dárky (už jako větší) všechny dohromady (svátek, narozeniny, Vánoce), což jsem vždy nechápala, jak mi tohle může rodina dělat…:-), takže bude jiné jméno, než které je v prosinci:-))
tak to jsi teda chudák, já mám doma Davida-syna a ten má svátek 30.12. ale dárků má vždycky dost i na ten svátek
a teď jestli bude mimi, tak si aspoň nebudou mit co vyčítat…
no u nas maji 3 lidi narozky v prosinci (nasi a svara)takze o jednoho vic nebo min hlavne at alespon do prosince vydrzi..
Jitko mne taky poboliva hlavne leva strana..
meduleinka jsem si rikala, ze by se mi jmeno Davidek libilo kdyz melo byt mimi v zari, no ale ted mu to nemuzu udelat vsechno slavit behem 14 dni a pak rok nic ![]()
jj, ale já si to tehdy v hlavě srovnala po svém a bylo. Sama bych tohle tedy nedělala a nebudu dělat, budu ráda, že je co slavit:-).
Raven, máš moc hezký přístup:-), takže koukám, že bude jiné jméno:-).
mě se David narodil v červnu, tak jsem si to riskla, ale ted… ještě jsme ani o jménech doma nemluvili…
Mě David spí už 4 hodiny, mám ho vzbudit? je chudák celej spocenej a nevzbudilo ho ani, že jsem konečně šla uklidit nádobí z myčky… ![]()
já Vánoce hodně prožívám a vždycky jsem všem říkala, že nechci aby dávali malému dárky pod stromeček k svátku. Protože dárky k svátku přeci ježíšek nenosí, že? A všichni to tolerujou.....
je u nas se taky o jmenech nemluvi u nas se nemluvi ani o tehu…tatin tomu zatim neveri, minule se hned chlubil na pivu a pak to nedopadlo.. takze si premyslim tak pro sebe
100% tatinek bude casem lobovat za Kubicka
..u Viky byl zasadne proti, ale nakonec si zvykl neb jsem ji tak rikala od 20 tydne ![]()
meduleinka u nas se spi uz od 1…budit ji nebudu a doufam, ze mi nepocura postel ![]()