TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
24.4.10 16:31

Tak snad mu je trosku lip! spanek taky leci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
25.4.10 07:01

Ahoj holky, tak koukám že už je založený prosinec 2010.Já mám doma prosinčátka dvě.Syn se narodil 31.12.2006 a dcera 30.12.2009 .Zrovna před rokem jsem našla na testu dvě //
Tak vám chci popřát krásné těhu bez problémů a nevolností, a na konci krásná zdravá miminka :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
25.4.10 07:13

ahoj Kosatko, děkujeme za podporu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.4.10 09:18

Kosatko, děkujeme

Máš nádherné datumy narození dětí :-) Taková novoroční děťátka :-) Hlavně ať jsou zdraví a jste všichni spokojení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
25.4.10 09:44

ahoj holky,

vy jste se vcera rozepsaly… :-)
je pravda, ze s tema jmenama to bude trochu fuska, co? ja mam TP na Mikulase, pak jsou vanoce a novy rok…tak taky budu muset projit kalendar, aby alespon svatek nebyl prosincovej…achich…zatim ale nechci nijak vybirat a pak eventuelne to pojmenovavat, kdyby to nedopadlo…to by pak bylo jeste horsi…zatim tomu s manzelem „pracovne“ rikame „miminko“ :-)
a jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
25.4.10 10:57

ahojky,

jeste se chci zeptat…tak jako je na strankach BabyCentre moznost nechavat si zasilat email s aktualnim denim plodu, existuji i nejake ceske stranky, odkud to jde si nechat zasilat…znate je?
slysela jsem to od znamych, ale nechci se na to nejak vyptavat, aby to nebylo podezrele… zatim o tehu vi jen ma nejblizsi rodina a vybrani lide v praci…
diky moc za tip, N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.4.10 11:03

Nando jde to na www.rodina.cz. Kazdej den ti prijde emeil.

JInak me trapi celodenni nevolnosti,opravdu sila,premyslim,ze zustanu doma,v praci jsem k nicemu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
25.4.10 11:12

ahojky,

diky moc, jdu se tam hnedle podivat :-)
jo, jo ty nevolnosti me taky trapi..manzel se me vzdy zepta jak je…uz si zvykl, ze kdyz odpovim „normalne“, znamena to, ze je mi spatne… a vpraci jsem to prave musela tez rict, protoze je mi spatne a po obede jsem uz tak unavena, ze …ale doma zustat nechci…prezivambudu chodit do prace jak jen to nejdele pujde..

koupila jsem si lizatka v lekarne..jsou dobra, ale je to asi tak vse = nepomahaji :-(
tak jsem si koupila prasky Emesin, taky na nic…takze je radeji ani nejim..je to zbytecne..

tak se drz…

Dana1980 píše:
Nando jde to na www.rodina.cz. Kazdej den ti prijde emeil.JInak me trapi celodenni nevolnosti,opravdu sila,premyslim,ze zustanu doma,v praci jsem k nicemu :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
25.4.10 11:17

att DANA1980: ty už si dostala těhotenskou průkazku?
já měla za to, že vždy až po 12.týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.4.10 11:21

Zitra pokud bude srdicko,tak ji dostanu.

Lizatka jsem si koupila,ale moc nezabiraji.No jeste uvidim,jelikoz pracuju z lidma a jsem vic na zachode nez abych pracovlala,tak prave nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
25.4.10 11:28

tak to jo, je pravda, ze zalezi a typu prace… ja sedim v kancelari u pocitace…takze se to nejak da zvladnout…
tak uz jsem se zaregistrovala…jsem zvedava na typy emailu… :-)
koukam, ze si byla taky dlouhodoba snazilka… my se sanzili rok a nakonec na dovolene to vyslo… :-)
tak jen doufam, ze se udrzi.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
25.4.10 16:46

Ahojte holky, nevím co mám dělat, tak se chci poradit. Včera večer jsem začala špinit a dneska to přetrvává. Nevím co mám dělat. Sestřička u doktora říkala, že mám okamžitě přijít pokud začnu krvácet, ale o špinění neříkala nic. Nevím jetsli tam mám volat, jestli tím mám být hodně znepokojená? POraďte, nemáte zkušenosti? Díky.
Ještě se s tím nemůžu poradit s nikým v mém okolí, protože to nikdo neví. Taks e obracím na Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
25.4.10 17:15

ahoj Ankar, špinění asi může být běžné v těhotenství, alespoň jsem o tom četla. Zítra si k sestřičce zavolej, ona ti poradí, zda máš k nim přijít. Budu držet palce, aby vše bylo v pořádku. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
25.4.10 17:16

nebereše nějaké prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
25.4.10 17:28

Beru akorat vitaminy co mi predpsal doktor…jodid a prasky na vitamin B-kys.listovou. Jitko diky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí