TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
3.6.10 16:13

ahoj Anet, vítám tě:-), takže prosincová dvojčátka? paráda:-). a kdy přesně je čekáš? kolik ti je?

p.s. já jako malá bydlela v Olomouci (taťka je z Frýdku-Místku), mamka od Sušice (jižní Čechy), takže do Frýdku jezdíme za rodinou a udržuji tam kamarádské vztahy s holkama, se kterýma jsem se jako malá a s bráchou kamarádili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
3.6.10 16:18

Mokii, co ty výsledky?
ještě ne?
tedy to je něco.
Já se právě také dozvěděla, že na mého gynekologa si ztěžuje pár známých, které k němu chodí… tak nevím co si myslet…
včera mi také trochu odbyl na dotaz stahů v podbřišku a bolesti. Uvažuji o tom rizikovém,že by to asi bylo lepší, než chodit do práce, být stále ve stresu a ještě teď zvedat (jako minulý pátek) nábytek, to mě čeká příští týden opět, ale to jsem už rezolutně nadávala, že pomáhat se stěhováním nebudu. Te´d se tu naplánovaly v SPC stavební práce ve všech místnostech, takže aby se ušetřilo, hodně toho máme dělat my - bílit, stěhovat nábytek atd. do čehož se mi moc nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
3.6.10 18:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.6.10 19:31

Jituš, s prací to moc nepřeháněj, já se snažím nedělat nic těžšího, max. vysaju. Nic nezvedám a šetřím se :lol: .
Už je mi celkem fajn, už mě přešly i chmury a vidina špatného konce tak to snad bude vše ok. Ve středu jdu na screening. Jak vám, holky, rostou pupíky ? Já jsem ráno celkem ok ale odpoledne a k večeru už je to pěkně vidět. I když prý vypadám jako přežranej had :lol: . Ještě počasíčko by mohlo být lepší aby se dalo chodit ven na špacírky a se sluníčkem bude i nálada lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.6.10 20:10

Ahoj tak výsledek dopadl tak,že antibiotické centrum řeklo že mám dobrat penicilin což je zítra ráno a pak jít za 24 hodin na výtěr,ale protože je sobota tak až v pondělí aby se vidělo zda jsem nakažená nebo jen nosič.A pokud mi nebude dobře a bude mě bolet hlava tak musím jít do nemocnice.Tak jsem z toho dost špatná,nevím jak přečkám ten víkend zda bude vše v pohodě.A co mimi?To se není jak na tom bude,prý mi napíše zprávu pro gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
3.6.10 21:03

V práci by snad na tebe Jituš mohli brát ohled proboha :cert:
Mokii držím pěsti a zbytečně se nestresuj i když se to asi lehce říká, co?Tak ať Vám ten Penicilín zabere :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
4.6.10 07:54

Mokii taky držím palce ať zaberou léky ;)

Jinak já jsem taky z Ostravy - Hrabůvky, kousíček od Broadwaye takže Vítkovice mám za rohem, takže taky asi tam, jinak co jsem slyšela tak taky kámoška měla VIP kartu a prostě byl stop stav, tak smůla… takže si myslím že je to zbytečné… Jinak nadstandart chci taky, stojí to tam 500,–/den nebo polonadstandart, který má vybavení jako nadstandart ale jste tam dvě a to stojí 250,–/den, to by mi taky nevadilo, já hlavně nechci mít omezený návštěvy jen od 15-17 hodin, to mi přijde jako na porodnici dost ujetý… A na ty předporodní kurzy se tam chceme s přítelem taky přihlásit :)

A vítám Anet, taky jsem si vždycky přála dvojčátka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
4.6.10 08:34

Mokiii…drž se, ať ten víkend rychle uteče a máš je dobré zprávičky. Bobku mysli na mimíska pozitivně, že jeho se to netýká. :hug: .

Jituško…já být tebou tak rychle pádím domu na PN, protože to není sranda, malování a přetahování se. Já v práci dá se říct skoro jen sedím a odpoledne jsem unavená jak želva a spím 2 hoďky. Kdybych měla ještě něco náročného dělat, tak si to nedokážu vůbec představit. Ještě mi připadá divné, že ti nevychází vstříc. Tím se akorát stresuješ a máš velkou námahu…a to pro mimíska není nejlepší. Když jsem sem tam takové vypětí měla, vždycky mě víc bolelo břicho a bylo mi špatně. Takže mysli na Vás. :wink:

Anet…vítám tě :kytka: . Dvojčátka, super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
4.6.10 08:36

Já právě byla na tom nadstandartu, byly volné zrovna oba. Fakt jsem měla asi štěstí. Ale s těma návštěvama to šlo domluvit i na ostatních pokojích. Jde spíš o to, že mých sedm návštěvníků po celý den by asi nemuselo dělat dobře té druhé mamince, která by byla se mnou na pokoji. Kamarádka byla ve dvou a dost jí vadilo, že k sousedce furt někdo coural, přece jen, jsi tam skoro polonahá, když třeba kojíš…
Jinak to je super, že je nás tu tolik z Ostravy. Já chodím na Duben 2009, jsou tam úplně super holky, nedávno jsme měli srazík na Macháči, ale nejbližší je tam maminka ze Vsetína a pak až z Brna, většina je z Prahy. Si tady připadám jak na periferii světa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
4.6.10 08:42

jj z Ostravy je nás tu celkem dost :) Se někdy taky můžem někde srazit ;) Jinak sousedka taky chtěla rodit v těch Vítkovicích a taky stop stav a musela na Fifejdy a říkala že horor… tak já taky doufám v to štěstí, doufám, že kolem Silvestra moc holek rodit nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
4.6.10 08:57

ahoj holky,
Mokii - držím palce, ať víkend rychle uteče a víš více.
Dnes jsem si vzala radši dovolenou, než abych pomáhala v práci, co si tam včera opět domluvili. Je to zvláštní, natož že tam jsou skoro jen samé ženské mající děti a 1 chlap, tak ohledy se moc neberou.
9.6. jdu na ultrazvuk - genetika, tak už seberu odvahu a zeptám se ho, zda-li by mi napsal radši nemocenskou, abych se nestresovala a nenosila ty těžké věci. V tuhle chvíli je pro mě důležitější už samozřejmě dítě, než nějaká práce, ta mi za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.6.10 10:32

ohledy taky budou brat podle toho, jestli uz se to v praci vi nebo ne.
rekly uz jste to? jak jste na tom? u me to vi dve kolegyne a jeden kolega (se kterymi mam hodne kamaradske vztahy), sefovi jsem to taky rekla. ten mi ale prave radil, ze at to jeste nesirim dal, aby mi lidi nezacali neprat misto a odmeny a tak (podle nekterych lidi bych asi mela po pozitivnim tehotenskem testu podat vypoved nebo co :evil: grrr). reakce sefa jsem se sice puvodne obavala, ale vzal to v pohode a dokonce s tim, ze jestli bych pak nechtela neco delat z domova treba od pul roku veku (to tedy nevim, spis min. od roka? :wink: ), tak o me asi stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
4.6.10 10:46

:-), tak já to v práci neřekla a ještě dloouho nehodlám říct, je to tady jedna velká drbárna, takže si musím dát majzla. Jelikož mám bříško už dost vypouklé (spíš naduté - snad vzduchem či co), tak jsem zvědavá jak dlouho to ještě udržím. Nosím co nejvíc tuniky a všechno volné. Chtěla bych, aby to vydrželo do půlky července. Tak nad se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426

v práci to ví, nejdříve jsem to řekla dobré kamarádce, tkerá to poznala, a pak jsem to řekla i ostatním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017

Holky KO je zkratka pro krevní obraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie