TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
7.6.10 11:29

Jane ,jelikož to neumím vysvětlot,koukni sem : http://www.screening-nt.cz/screening-nt/

Jedná se prostě o spec. ultrazvuk na specializ. pracovištích na vyloučenáí vývojových vad mimíska . Dále je možné již v tomto období poznat pohlaví. Vyšetření není ale hrazeno pojištovnami, musíš si jej platit,u nás v Brně to dělá 1450 kč a co jsem četla,je to podle krajů dost různé. Na tuto možnost vyšetření by tě měl upozornit tvůj gynekolog,máš na něj právo, provádí se mezi 11-13+4 tuším týdnem těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
7.6.10 11:54

Berry díky moc!
O tom jsem fakt neměla vůbec ani páru :-(
Tak se na to zeptám teď ve čtvrtek až tam půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
7.6.10 12:29

Holky já tam jdu ve čtvrtek. Provádí to moje gynekoložka, takže nemusím na žádnou specializovanou kliniku. Naštěstí požaduje pouze 500,– takže je to oproti tomu co tady píšete pakatel, ale i tak si myslím, že těhotné ženy potřebují penízky nejvíce, tak by to mohlo být bezplatné :-(
Jinak co pupíky rostou? Já zítra oficiálně ukončím třetí měsíc, ale bříško mám pořád jako před těhu :-( možná drobet zvětšené, ale poznám to jen já protože se stále pozoruju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.6.10 12:37

:-) tak to jsi vyhrála.My musíme na spec . pracoviště a ještě za takový love. :cry: Jenže co by člověk pro klid nepodsoupil,obvzláštˇ v mém případě,kdy už nejsem žádná mladice, navíc jsem při otěhotnění užívala Warfarin ( nevěděli jsme,že jsme zplodili človíčka :-P ),ted si píchám nízkomolekulární heparin, tak rizik víc,než bych chtěla. Ale doufám v lepší zítřky a že všechno bude v pohodě. U nás je bříško tak na 4 měsíc, roste nevím z čeho,když je mi stále špatně a váh. přírůstek zatím velká nula… :lol: Už jsem si objednala i těhu rifle,tak jsem celá nedočkavá,až přijdou ...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
7.6.10 12:57

Mi taky delal screening přímo můj doktor a za 750.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
7.6.10 13:27

ahoj holky, já byla na screeningu - zatím na odběru krve minulou středu a to sestra chtěla 1000,–-, tuto středu si jdu nechat udělat screening k mému gynekologovi, takže jsem ráda, že nikam nemusím trajdat. zatím pa, Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
7.6.10 14:16

Já jsme byla na screeningu v pátek a nic jsem neplatila ani vyšetření krve no zatím po mě chtěl jen 30kč za foto z ultrazvuku v pátek jdu na triple testy a ani neříkal jestli budu něco platit tak nevím asi to záleží na doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.6.10 14:32

ahoj vsem
mne dr delal podrobnejsi UZ jen u sebe, a ze neni duvod ke genet. screeningu, ze vsechny hodnoty odpovidaji…
tak snad bude vse OK…

prcek se pekne predhani uz se nam posunul termin na 17.12 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
7.6.10 14:42

Juuu Raveno, ten je nádherný!Krásná fotečka, gratuluji! Já bych taky údajně na screeningu neměla platit nic. Prý jen 30,– Kč. A bříško, holky to byste nevěřily, jak mě roste. Mám kilo a půl nahoře a pupek, jako bych přibrala tak 10. Už to na mě poznává i okolí. A přitom se všude v příručkách a knížkách píše. Bříško by se mělo mírně vzdouvat, ale měla byste to poznat jen vy. Pche, tak nějak překračuju Hranice. A to jsem byla štipka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.6.10 14:45

jee,taky se kochám. V kolikátém týdnu jsi? Fotečka se moc povedla ! Celej hotovej človíček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
7.6.10 15:53

Raven, krásně povedená fotka :-D mám radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
7.6.10 16:02

Holky, nakoupila jsem si jahody a třešně:-), v autobuse jsem měla co dělat, abych to vydržela a nesnědla je, ale teď jsem si udělala merendu z jahod a parádička, jedna báseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
7.6.10 16:13

Raven ta fotka je parádní :palec:
Jinak Ankarjá taky mám mega břicho- lidi už se mě ptají, když řeknu ve kterém jsem, jestli nečekám dvojčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
7.6.10 21:34

Berry miminko odpovida 12+3, jinak jsem 11+1
no taky jsem dneska koukala jak se prcek nechal fotit a pak predvadel boxing a veletoce :lol:

jejda bricho no mam mega vecer tak regulerni 5ty mesic :lol: se tesim az se v srpnu budou lidi ptat kdy uz to bude :lol: jim asi radsi budu lhat, ze za par :lol:

Jitko jee bych si dala tresne, ale u nas jsem na ne jeste nenarazila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.6.10 07:28

Raven malá závist :-) naposled na UZ (před 14 ti dny ) jsem byla 9+5 a mimi odpovídalo 9+0. Takže od tebe přesně naopak :roll: A dělohu prý mám narostlou tak o 3 týdny víc,než jsem těhotná. Takže babo rad ,doktorka mi řekla,že vše se přesně ujasní na tom NT UZ, už aby to bylo. Jsem nedočkavá,jak malá holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí