Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Peťulka39 a cože tak najednou diskutujes po tak dlouhé době? promiň, nějak si tě ani nevybavuju
@Janinac23 Jj,ja vim…nechodim moc do diskusi a kdyz tak jednou za cas…spis vzdy v rychlosti sjedu instac, facebook, seznam a na nejake vypisovani proste neni cas, no…klasika…ted po dva vecery jsem nejak nemohla spat, tak jsem si,,vzpomnela”
a pripojila se ![]()
Ja si Te taky nevybavuji ![]()
@Peťulka39 Ahojky, ja si te pamatuju
My mame pro Mikyho asi ne uplne klasicky darky pro dvouletaka.. babicce jsem rekla o popelarsky auto, to je klucici a vekove adekvatni. Od strejdy kreslici tabulku. Ale pak dostane kuchynku, protoze mame dost vybaveni, desne ho to bavi, ale mame to jen na stolku. A lego, protoze ma starsiho brachu a uz si s nim hraje. A k narozkam vsechny Tlapky i s centralou, protoze je miluje a mame ty hracky po starsim synovi.
@Peťulka39 Taky mas dve deti vid? Starsi holcicku jestli si dobre pamatuju?
@Peťulka39 Tak my už máme narozeniny za sebou a dostal albi tužku+knížky, dřevěný ponk, vláčkodráhu, dřevěné pexeso, auto na ovládání. Na vánoce máme First bike, kuchyňku+nějaké doplňky, Duplo, knížky k Albi a Bruder traktor+doplňky
@Peťulka39 ahoj. U nás bude kolo, svítící želvička, dřevěné pexeso, a drobnosti- kosmetika angličák…,..
@Peťulka39 ahojky
Ty seš ta, co jsme tady zůstávali poslední 2 v 1?A ty jsi rodila večer přede mnou že?
Ahoj holky, Vy jste skvely…dekuji za super tipy k narozkam a jezuchovi♥️ ♥️ ♥️ ♥️.jste uzasny, jak jste to vymysleli…ja proste vubec nevedela…,tak nak vsechno mame a hlavneee…ve finale si hraje v kuchyni s vareckama a prkynkama a vysavacem a hracky niccc ![]()
Anooo, to jsem presne ja…ta co ma doma 16.letou a ted dvouletaka-skoro😂 😂 😂.A Rado, ano, my dve jsme to tahly jako posledni😂.
Bjetus, na popelare jsem taky koukala…
@Peťulka39 pomáhá dcera s malým nebo ji to spíše prudi?
u nás teď dostali dětské křeslo ikea, kdo nemá, tak je super.
@Janinac23 jako vylozene se do pomoci nehrne
,ale maji spolu hezky vztah…ona ho miluje a on ji.Uz ma sve, vecne zalaskovana, uz je velika
, jeste ke vsemu pubertak
…
@Peťulka39 tak to je jak můj bracha (nás strejda) jakoze chvíli si pohrajou, Mareček ho miluje
, ale má svoji holku, fotbal, fitko, takže nemá věcně čas
..jinak Mareček dostane dřevěné koleje, vláček, lego (bagry), velikou tatru, policejní auto, pejska na vodítku (floppy), puzzle, rybičky, kasu dřevěnou, doplněk k Montessori houpačce, nakladak s autíčky..my kupovali nabytek, stolek a zidlicky, satni skříň a poličky..to už má teď.. ![]()
Příspěvek upraven 09.12.23 v 13:58
@Petrussee píše:
@Peťulka39 tak to je jak můj bracha (nás strejda) jakoze chvíli si pohrajou, Mareček ho miluje, ale má svoji holku, fotbal, fitko, takže nemá věcně čas
![]()
@Petrussee píše:Ale jak rikam…jako rada si s nim povida, nebo mazli, nebo proste ho ma jen u sebe
@Peťulka39 tak to je jak můj bracha (nás strejda) jakoze chvíli si pohrajou, Mareček ho miluje, ale má svoji holku, fotbal, fitko, takže nemá věcně čas
![]()
@Peťulka39 no jasný, mají svoje už
..dárky jsem teď dopisovala
, ať mas inspiraci..ale pro ty kluky mi to přijde těžší teda ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat