TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2087
9.12.23 06:38

@Peťulka39 a cože tak najednou diskutujes po tak dlouhé době? promiň, nějak si tě ani nevybavuju

• načítám...
295
9.12.23 07:04

@Janinac23 Jj,ja vim…nechodim moc do diskusi a kdyz tak jednou za cas…spis vzdy v rychlosti sjedu instac, facebook, seznam a na nejake vypisovani proste neni cas, no…klasika…ted po dva vecery jsem nejak nemohla spat, tak jsem si,,vzpomnela” :D a pripojila se :D
Ja si Te taky nevybavuji :D

• načítám...
3961
9.12.23 09:39

@Peťulka39 Ahojky, ja si te pamatuju :) My mame pro Mikyho asi ne uplne klasicky darky pro dvouletaka.. babicce jsem rekla o popelarsky auto, to je klucici a vekove adekvatni. Od strejdy kreslici tabulku. Ale pak dostane kuchynku, protoze mame dost vybaveni, desne ho to bavi, ale mame to jen na stolku. A lego, protoze ma starsiho brachu a uz si s nim hraje. A k narozkam vsechny Tlapky i s centralou, protoze je miluje a mame ty hracky po starsim synovi.

• načítám...
3961
9.12.23 09:43

@Peťulka39 Taky mas dve deti vid? Starsi holcicku jestli si dobre pamatuju?

• načítám...
1479
9.12.23 10:14

@Peťulka39 Tak my už máme narozeniny za sebou a dostal albi tužku+knížky, dřevěný ponk, vláčkodráhu, dřevěné pexeso, auto na ovládání. Na vánoce máme First bike, kuchyňku+nějaké doplňky, Duplo, knížky k Albi a Bruder traktor+doplňky

• načítám...
472
9.12.23 11:13

@Peťulka39 ahoj. U nás bude kolo, svítící želvička, dřevěné pexeso, a drobnosti- kosmetika angličák…,..

• načítám...
5617
9.12.23 12:15

@Peťulka39 ahojky :lol: Ty seš ta, co jsme tady zůstávali poslední 2 v 1?A ty jsi rodila večer přede mnou že?

• načítám...
295
9.12.23 12:20

Ahoj holky, Vy jste skvely…dekuji za super tipy k narozkam a jezuchovi♥️ ♥️ ♥️ ♥️.jste uzasny, jak jste to vymysleli…ja proste vubec nevedela…,tak nak vsechno mame a hlavneee…ve finale si hraje v kuchyni s vareckama a prkynkama a vysavacem a hracky niccc :roll:
Anooo, to jsem presne ja…ta co ma doma 16.letou a ted dvouletaka-skoro😂 😂 😂.A Rado, ano, my dve jsme to tahly jako posledni😂.
Bjetus, na popelare jsem taky koukala…

• načítám...
2087
9.12.23 12:56

@Peťulka39 pomáhá dcera s malým nebo ji to spíše prudi? :D u nás teď dostali dětské křeslo ikea, kdo nemá, tak je super.

• načítám...
295
9.12.23 13:26

@Janinac23 jako vylozene se do pomoci nehrne :lol:,ale maji spolu hezky vztah…ona ho miluje a on ji.Uz ma sve, vecne zalaskovana, uz je velika :D, jeste ke vsemu pubertak :D …

• načítám...
6695
9.12.23 13:55

@Peťulka39 tak to je jak můj bracha (nás strejda) jakoze chvíli si pohrajou, Mareček ho miluje :D, ale má svoji holku, fotbal, fitko, takže nemá věcně čas :mrgreen: :roll:..jinak Mareček dostane dřevěné koleje, vláček, lego (bagry), velikou tatru, policejní auto, pejska na vodítku (floppy), puzzle, rybičky, kasu dřevěnou, doplněk k Montessori houpačce, nakladak s autíčky..my kupovali nabytek, stolek a zidlicky, satni skříň a poličky..to už má teď.. ;)

Příspěvek upraven 09.12.23 v 13:58

• načítám...
295
9.12.23 13:56
@Petrussee píše:
@Peťulka39 tak to je jak můj bracha (nás strejda) jakoze chvíli si pohrajou, Mareček ho miluje :D, ale má svoji holku, fotbal, fitko, takže nemá věcně čas :mrgreen: :roll:
:D :jazyk: :jazyk: …jj, jako ja to po ni ani nechci, protoze to vim, ze je to proste,,opruz” :) :D
  • načítám...
295
9.12.23 13:58
@Petrussee píše:
@Peťulka39 tak to je jak můj bracha (nás strejda) jakoze chvíli si pohrajou, Mareček ho miluje :D, ale má svoji holku, fotbal, fitko, takže nemá věcně čas :mrgreen: :roll:
Ale jak rikam…jako rada si s nim povida, nebo mazli, nebo proste ho ma jen u sebe :lol:,on ji zboznuje, vzhlizi k ni♥️
  • načítám...
6695
9.12.23 13:58

@Peťulka39 no jasný, mají svoje už :mrgreen:..dárky jsem teď dopisovala :mrgreen:, ať mas inspiraci..ale pro ty kluky mi to přijde těžší teda :?

• načítám...
295
9.12.23 13:59

@wendelina30 Ta albu tuska, neni na to jeste maly??? :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky