TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
11.12.23 06:14

@wendelina30 taková malá ukázka toho, jak to u nás od 3:45 vypadá. Kdyby aspoň nebyl tak hlučnej 🙈
https://youtube.com/…/4CeHPr17GLQ?…
Manžel doma chodí ve sluchátkách, protože tohle nedává 😁 máte taky někdo doma takové éro nebo jsem jediná? Fakt mám pocit, ze jenom já mám doma takhle hlučné dítě. Nemluví, jen takhle celý den vřeští - no na hlavu toto

• načítám...
3777
11.12.23 06:20
@kambalaka píše:
@wendelina30 taková malá ukázka toho, jak to u nás od 3:45 vypadá. Kdyby aspoň nebyl tak hlučnej 🙈
https://youtube.com/…/4CeHPr17GLQ?…
Manžel doma chodí ve sluchátkách, protože tohle nedává 😁 máte taky někdo doma takové éro nebo jsem jediná? Fakt mám pocit, ze jenom já mám doma takhle hlučné dítě. Nemluví, jen takhle celý den vřeští - no na hlavu toto

Asi si hraje na letadlo.

• načítám...
7611
11.12.23 06:26

@Sadman a ty jsi kdo? 8o

• načítám...
2087
11.12.23 06:51

@kambalaka drž se! u nás dneska 4:20, ale teda vstávám jen já a malá. Ještě jsme pouštěly různé písničky a hvězdičky a pak teprve vylezla z postele…to u vás je to teda jiný level. Budu držet pěsti, ať po obědě usnete všichni společně :wink:

• načítám...
2087
11.12.23 06:56

@kambalaka koukám na video, máš můj velký obdiv tohle dávat. Miška na to se mnou teď koukala a říkala miminko křičí 😀 u nás tohle bylo tak před třičtvrtě rokem a jsem ráda, že tohle hučení máme za sebou. Beatka je skvělá, jak na to kouká. Snad to neokouka a nebude ho napodobovat. U nás je teď trochu problém, že syn se asi nějak teď zasekl ve vývoji a asi čeká na Michalku. Vše po ní opakuje.

• načítám...
951
11.12.23 07:09
@kambalaka píše:
@Sadman a ty jsi kdo? 8o

Koukam, ze se tu dycky zjevi nejakej radoby duch.  8o

• načítám...
951
11.12.23 07:13

@Janinac23 tvoje deri jsou od sebe taky rok a pul?

@kambalaka a to zacne bez priciny? No mala tohle nedela. Jenom hrozne rve kdyz mne taha za vlasy. Porad nejsem schopna ji to odnaucit a uz jsem zkusila uplne vsechno. Budu se asi muset tsk akorat ostrihat. :nevim:

Co to je za den holky? My jsme taky vzhuru od 4 a to ani nedla brzy spat. :nevim:

• načítám...
6698
11.12.23 07:35

@kambalaka tyjo, to je mazec, ten má energie a to ani neji dobroty buď 8o @wendelina30 my teda máme budika Marecka, jelikož vstává brzy, budík není potřeba do práce :mrgreen:

• načítám...
2087
11.12.23 07:37

@MongolskaRyba moje děti jsou dva roky, syn je trochu opozdenejsi (možná porodem), tak to je taky náročné, do tří let nemluvil…

• načítám...
6698
11.12.23 07:41

@kambalaka Mareček už říká něco, takže je to lepší, to mluvení fakt pomáhá, zastupuje to vztekani a hučení..už říká i ne, takže když se zeptám odpoví a nezaknoura..tak snad se rozmluvi :andel:, ale ja bych teda nevstala no..klobouk dolu..Mareček když se vzbudil takhle, tak proste byl v posteli, dříve jak v 5 jsem nevylezla, spíše v 6 no..a jednou jsem mu řekla, ze ať si děla co chce, ale ja jdu spat a usnul :D @MongolskaRyba Mareček a vlasy..on teda tahá, ale ne hrozne, ale uklidňuje se tím, usina tak..katastrofa :zed: ja to nesnáším, občas teda nějaký vytrhne :? minule mi vytrhl několik a placla jsem ho, plesata byt nechci :mrgreen:..většinou rikam malá, jinak žádný vlasy nebudou, to je snad větší závislost než ten dudlik..jinak byla si v te Praze? My tam pojedeme příští čtvrtek, ještě mrknu jestli tam jsou, snad tam nebude milion lidi :mrgreen: tak kdyžtak dam echo..

• načítám...
6698
11.12.23 07:43

@Janinac23 to je blby vid, ze místo, aby posouval Michalku, tak ho ona brzdí :?..ale to člověk neovlivní..ale Michalka bude rychlejší a srovnaji to :srdce: malej chodí do školky?

• načítám...
6698
11.12.23 07:46

My byli včera na Mikulášske, Mareček si hrál, přišli čerti, bal se, trochu brecel, odešli a chtěl domu :D, takže hodinka no..

Přítel ozdobil včera stromeček, chyběla mu vánoční atmosféra, ale dali jsme jen malý na psací stůl, Mareček si ho nějak ani nevšiml :mrgreen:..na Vánoce jsme s našimi

• načítám...
2087
11.12.23 07:48
@MongolskaRyba píše:
Koukam, ze se tu dycky zjevi nejakej radoby duch. 8o

Holky, psala jsem te sandrusce co to zakládala, tak uvidíme jestli odepíše.

• načítám...
2087
11.12.23 07:53

@Petrussee teď už je 5 týdnů doma nemocný, jinak ano, chodí na dopoledne do školky. Spát tam zatím nebude, ani nemůže, když tam nejí vůbec nic. Ve školce ho tak nějak respektují, ale nezaclenuje se a nemá moc o nic zájem, vyhraje si tam sám.

• načítám...
6698
11.12.23 08:07

@Janinac23 tak to s nim nemáš moc jednoduchý teda, ale myslím, ze k tomu dospěje..s tím jídlem..ja taky nikde nikdy moc nejedla..proto jsem taková mrnava :D, ale taky se to otocilo..až v dospělosti teda..ale jidlo už mám rada :mrgreen:, ale tak muže byt introvert i, tak vyhledávat společnost nebude..jednoho mám doma :mrgreen:, toho člověk premlouva, aby někam šel a bavil se s někým..to bude určitě dobrý :srdce: hlavně, ať se uzdraví..5 týdnu je hodně, ale v těch školkách je tohle nevyhoda..tam přináší porad někdo nějaký bacil :?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100