TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6695
8.12.23 07:54

@Janinac23 ale o to jim nejde, proste ho nechteji :roll:..hlavně oni jsou radši tady, protože doma pro něho moc nemají (nechteji doma bordel), má tam jen jednu krabici s hračkami, takže Ikdyz hlídání, tak většinou venku nebo u nás :nevim: @Bjetuš chtěli jsme si odpočinout, přítel, ze muzu jet s kamarádkou a on bude s Mareckem, ale ja chtěla ať si odpocine i on no..mě nabídli kamarádky, ze si ho vezmou..ale to se bojíme…protože na naše je zvyklý a jde k nim dobrovolne, kolikrát ukazuje a brečí, ze chce k nim nahoru :?..nic méně to mohla říct slušně..ja bych to pochopila.. :nevim: pak samozřejmě říkala, ze mají svůj program, asi jako porad no :lol: @Janinac23 asi obojí, chtěla bych byt proste v klidu a hlavně by mi bodlo, aby ho uspal někdo jiný než ja..kolikrát mám brigádu a musím odejít až uspim a vrátit se zase večer než půjde spat, nebo jsme měli sraz se střední a ja musela první domu, protože neusne bez maminky..celkove je to hrozne omezující no :?..ja vím, ze je to udel..ale myslím, ze jednou za čas..nebo spíše to vidím u kamaradek, mají stejně staré děti a chodí na spaní normálně :mrgreen:, říkají jak je to super, odpocinou si, udělají co potřebuji, někam si vyrazí..ale člověk chce vždycky co nemáme no :mrgreen: jako nemusíme na noc, ale kdyby ho alespoň uspali, můžeme alespoň večer do kina :roll: ja mám třeba rada horory a ty proste nedávají dříve jak před 8 :zed: @kambalaka jakoze někdy si taky říkáme, jak někdo muže mít těch děti hodně a ze se těšíme až vyroste a ze nám to jednou vrátí, až budeme stary tak se o nás postara :mrgreen:

• načítám...
1115
8.12.23 08:25

@kambalaka mám pochopení pro tvého muže, být rodičem je prostě někdy svazující a kor když máš děti náročnější. My už se taky nemůžem jen tak sbalit a někam vyrazit, nemůžu si jen tak jít s kámoškou na drink atd. Ale pak stačí aby mě Ell objala nebo se usmála a za nic bych to neměnila. Za pár let nám to holky bude chybět, jak s náma chtěly naše dětičky trávit čas a byly jsme jejich svět 😄

Já jsem teď obepisovala dětské skupinky a nikdo se mi ani neozval, všude plno 😅

• načítám...
motivi
8.12.23 08:32

@Petrussee to je mi líto ze mamka tak reaguje. Je to smutny, protože jak někdo zmiňoval, tak by jim mělo jít o čas strávený s vnoucetem a nechceš to po ni Xkrat do měsíce. Kor když nema roky na to aby sis rekla -ajo už potřebuje svůj klid. Naprosto chápu ze chcete jet sami a ne společně i s malým, za mě je to ve vztahu hrozné důležitý mít čas jen na sebe a co si budem - v tomhle veku to s tím dítětem není moc dovolená, akorát ho hlidas někde jinde než doma :roll: :D takže akorát vyhodis prachy z okna :lol: my sme byli letos na dovolené s tchanovci (což se mi absolutně nechtělo teda :roll: :lol: ) ale nakonec to bylo skvělý- o malé sem nevěděla :lol:
A co nejdřív zkusit ho dat spát k vašim když budete normálně doma? Aby si to zkusili a ty bys byla víc vklidu ze když něco tak ho proste o to jedno patro donesou?
My sme to tak udelaly když sme chtěli hlídat od našich poprvé přes noc. Dojeli sme k nim, ale malá byla u našich a my na druhe straně baráku, věděly sme ze sme tam když by byla hysterie. To ji teda bylo asi 6 měsíců tak to bylo zas jiné než teď, ale jako zkouška dobrý. malá mě teď vyžaduje na spaní. Jen mě, i když si mě přes den nevšimne a musí všechno tatínek. ale jakmile se jde spát tak jen mami, mamiii… jakmile ale někam jdu a nejsem doma tak jde normálně i s manželem a nerve nic, jen jak má na vyber tak s nim jít nechce.
U nás je teda mala středobodem vesmíru u babiček a dědečka. Tchyně žijí mimo ČR takže ti dojedou jednou za měsic až dva na par dni, na noc ji nikdy nemeli, ale ven nebo k sobě si ji berou na cely den a já mužů vklidu uklidit nebo co je potřeba. Naši bydlí 100 km od nás takže tam jezdíme tak jednou za 2-3 týdny na par dni a to je pro mě dovca. Na noc ji měli už několikrát, nejvíc to byly 3 dny když sme byli jen s manželem v zahraničí na prodlouzenem víkendu, příští rok jedeme zas. Občas vypadnem jen na noc ať máme čas pro sebe. To je za mě nejdůležitější být jen spolu, protože ten vztah po diteti je proste jiný, všechno už se netoci jen kolem těch chlapů no 8o :lol:

@kambalaka hele ten tvůj chlap ale moc o ten intimní život nestojí ne co si pomatuju, tak co mele o tom ze není intimní život skrz děti?

• Upravit
6695
8.12.23 08:41

@motivi muzu jim to zkusit navrhnout, az se to uklidní, ted s nimi nemluvíme :D trucujeme..pro mě je to taky důležitý :srdce: sebou ho nechceme, pojedeme v tom březnu s tou kamarádkou a děti si budeme hlídat navzájem, ať si oddecheme :mrgreen: Mareček si s ostatními hraje a po mě leze, mazli se..ma to rozděleny, ale usne jen se mnou..tatínek chodí večer teda s nami, říká pohadku, takže chce oba..ale ještě nešel jen s tátou..teď na něho porad vola tati :D

• načítám...
7611
8.12.23 08:45

@Janinac23 Jasne no, můj chlap všechno rekne napřímo 😁

• načítám...
951
8.12.23 08:46

@Petrussee jako i tak muzu pochopit ji ja, kdyz ma nedospele dite, praci na plny uvazek, vlastni zajmy, ze se do toho nehrne. Vaz si toho, ze by pohlidal pritel a zkus ji dat cas. Ono u mne je proste vyhodne to, ze prarodice malou mohou lehce protnout se svym program. Jedni jsou uz doma na baraku na vesnici. Tak si delaj neco na baraku a tak a mala si tam lita, dela, ze jim pomaha. Moje mama dela s vetsima detma, tak si rada od nich odpocine a zavzpomina na tu detskou nevinnost. :lol: Chodi se psem, jezdi na chatu, nakupovat. Tam si jo vsude vezme sebou a je to i pro ni zabava. Kdyz ji ma doma hraje si psem nebo si maluje a tak pro ne je to fakt jen pro radost. Jen se trosku hrozim ted jde mamy manzel do duchodu a uz trosku pochytava morousovsky manyry. :roll: Hlavne jsem dostala upozorneni, ze musim zustat u jednoho ditete jinak se na mne vsichni vykaslou. :nevim:

A nemyslete si, fakt je to bezna praxe, ze prarodice nehlidaji. Nemam v okoli nikoho, kde by rodice hlidat chteli ikdyz jsou nekde za rohem i nevytizeni a predevsim 2deti to no way.

@kambalaka tak jasne, ze jsou to pocity spousty chlapu (i zen), ale i s prihlednutim na ten jeho cynickej pohled se takhle fakt nemusi vyjadrovat. Staci kdyby neco malo pustil nekde pres detmi a dost jim to muze uskodit. Ja jsem i chlapovi rekla at si dava bacha do budoucna pred ni na ty narazky co delal u mne (vzhled, vaha…). Tim muze zadelat na dost bolistek. Znala jsem nekolik takovych vyhrocenych chlapu casto to i prameni z materskeho citu (nedostatecneho). Takze ty se muzes tesit, ze tvoje deti takove nebudou. Ty jsi totiz velmi sikovna a zapalena a pro toho tvyho teda velka zivotni vyhra. :kytka:

• načítám...
7611
8.12.23 08:57

@Nikča2020 víš co no… on musím rekne, že cítí, jak chátrá, ze ho bolí záda, jak tahá Huga, ze by si potřeboval jít zacvicit a něco se sebou dělat, ze ho bolí celé tělo, ale ze na cvičení rano před prací nevstane po tom, co Hugo v noci předvádí a ze je úplně hotovej. Ze ten život je teď jen o tom vydělat peníze a přijít domu a skákat kolem dětí a ani se nevyspat s ráno vstavat vorvanej do práce. Od půlky prosince si musí dobrat dovolenou a vůbec se na to netěší, že to s ním sekne 😁
@motivi víš, co je absurdní? Že jsme se s manželem poznali přes erotickou seznamku a teď žádný intimní život s dětmi není 🙈 já bych to ještě nějak dala, ale manža je k. o 😁 @Nikča2020 no jasně no, chlapovi je 40 a žádnou rodinu pořádně nikdy neměl. Rodiče se rozvedli, když byl malinkej. V 15ti odešel z domu a jednu dobu si sáhnul úplně na dno, kdy se živil rohlíkama. Dneska je z něj úspěšný muž, díky kterému se máme dobře. Ale jeho rodiče už umreli a on to zázemí rodiny nikdy neměl, no, tak v tom to “krásné” nevidí.

• načítám...
7611
8.12.23 08:59

@MongolskaRyba jo, on je rád, ze mě má. Ale prostě on nikdy rodinu neměl, tak je poznamenanej

• načítám...
7611
8.12.23 09:03

@Nikča2020 ty jsi z Prahy, jsi říkala, jestli se nepletu? To mi ani neříkej, ze jsou dětské skupiny plné, uvažovala jsem, ze po novém roce budu taky obepisovat, kam bych Huga aspoň na 2 dopoledne v týdnu šoupla… konkrétně chci ale Prahu 13

• načítám...
motivi
8.12.23 09:09

@kambalaka ty bys to dala ale on je K. O.? 8o :lol: To je vtipný no :lol: :lol: já myslím ze by ten s.ex potřeboval jako sul už :lol: :lol:

• Upravit
6695
8.12.23 10:44

@MongolskaRyba jako oka, chápu, ze se jim nechce, ale nemusí na mě řvát, ze jo…nechtěla jsem nic hrozného, tak to ja v okolí vůbec nemám, všem kamaradek rodiče hlídají a taky pracuji a mají zájmy.. :nevim: na druhou stranu my se taky nezastavime..co si budeme, taky mám brigádu, vstávám v noci..a ještě jsem zapomněla napsat, ze oni jsou od půlky prosince až do ledna doma..mají dovolenou..takže asi tak :D a ani by to nebylo 24h..odjeli bychom jeden den ve 14:00h a druhy den bysme se na 11h vrátili.. :zed:

• načítám...
1960
8.12.23 12:05

Ahoj holk, zdravím vas vidím ze se probira hlidani - u nas to nehrozi vubrc nasi rodice jsou uz vsichni 75+ takze to by je emma svou akcnosti zabila…u nas je fakt ideal chuva, ona si rada vydela a my mame klid, bez ni by nas oba uz davno kleplo. Jo a samozrejme jesle nas zachranuji take, ohledne dětských skuoin to si myslím ze ted bude plno vsude zapisy mivaji na jare na dalsi rok, ale soukromé jesle nabírají porad tam si myslím ze se v pohode dostanete i behem roku. Jako cena je vyssi nez v DS ale mista maji. My to ted tez resili jakoze zda nedat emmu jinam a volno mrli vsechny, ktere jsme oslovili ale cena tady vzdy nad 20000 nebo 25000 za mesic…

• načítám...
6695
8.12.23 12:38

@sofie_13579 to chápu, kdyby byli v tomhle věku, to bych si ani netroufla jim je dat..takhle mám ja prarodiče mezi 70-80 lety..to už je o penězích, ale ty pracujes, to je jiný :D..ja chtěla jednu noc jen :D, jinak nás Mareček nějak neruší..spíše ten stereotyp no..je ubijejici..jinak v září půjde do státní školky..ale známa by měla tady otevřít jesle, tak když to stihne, tak bych ho klidne dala tam, třeba na 2 dny v týdnu..to by mi taky bodlo :D..jinak jsem domluvena napůl s kamarádkou, ze by si ho na noc vzala a my bychom byli doma a kdyžtak pro něho dojedeme no..ale až v lednu tak, když to půjde, má mimco a dost brečí :roll:

• načítám...
459
8.12.23 14:38

@kambalaka Tyjo, to mě taky docela zarazilo, že se manžel „zlobí“ na Huga, že mu zkazil vánoční večírek 8o, spíš si myslím, že zlobit by se měl Hugo na manžela, že mu zkazil den nějakým vánočním večírkem, kde se mu nelíbilo a nebavilo ho to tam :lol:. Ty máš s manželem fakt svatou trpělivost! Za ty jeho řeči…

• načítám...
459
8.12.23 14:40
@MongolskaRyba píše:
@kambalaka tak jasne, ze jsou to pocity spousty chlapu (i zen), ale i s prihlednutim na ten jeho cynickej pohled se takhle fakt nemusi vyjadrovat. Staci kdyby neco malo pustil nekde pres detmi a dost jim to muze uskodit. Ja jsem i chlapovi rekla at si dava bacha do budoucna pred ni na ty narazky co delal u mne (vzhled, vaha…). Tim muze zadelat na dost bolistek. Znala jsem nekolik takovych vyhrocenych chlapu casto to i prameni z materskeho citu (nedostatecneho). Takze ty se muzes tesit, ze tvoje deti takove nebudou. Ty jsi totiz velmi sikovna a zapalena a pro toho tvyho teda velka zivotni vyhra. :kytka:

Joo, tohle (tučně) je úplně přesný! Hugo a Betátka mají štěstí, že mají tebe za mámu, představa, že bys byla povahově stejná jako tvůj manžel… uf uf…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100