TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1115
4.12.23 14:07

Ahoj holky,

komu děti extra nemluví, tak buďte v klidu, Ell toho taky moc nenamluví 😅 už si teda řekne že chce pití, hačí, hají, papír a umí poděkovat. Dám jí třeba sušenku nebo jí něco podám, tak vždy řekne díky díky 😁

My bojujeme s nočníkem, nechce do něj nic dělat, nevydrží na něm sedět. Ví že se do něj dělá ee, ale neudělá ho tam. Asi bude mít plíny nevim do kolika 😅 možná než mi rupne v bedně, plínu jí sundám a už nedám, takhle to udělala moje známá a prej dobrý 😄

Výzdobu nějakou malou máme, ale těšim se na stromek, ten se Ellince loni moc líbil 😁

• načítám...
7611
4.12.23 15:06

@Nikča2020 však jo, já se má to ptala doktorky a ona mi říkala, ať jsem v klidu, ze je důležité, ze rozumí. A ze zatím shromažďuje informace a pak to jednou na mě vybalí, že budu koukat 😁
No a nocnik? Tak to je taky kapitola sama o sobě. V leté jsem myslela, že už snad mít plenky ani nebudeme a najednou stopka a nechce na nej chodit vůbec 8o jen do plínky :roll: tak na jaře nebo v létě mu ji proste asi seberu a bude mít smůlu 😁

• načítám...
7611
4.12.23 19:58

My jsme dnes s Hugem pekli perníčky. Snažila jsem se ho zapojit, ale moc ho to nebavilo, pořád mi utíkal pryč 😁

• načítám...
2087
4.12.23 20:12

@kambalaka mě se líbí, jak Beatka kouká ♥️ jak dlouho vydrží takhle bez pozornosti?

• načítám...
6697
4.12.23 20:46

@kambalaka takova idylka :srdce: a Bea v pozadí :D..u nás tak za rok, tenhle rok, radši sama a v klidu :mrgreen:

• načítám...
7611
4.12.23 22:11

@Janinac23 @Petrussee Bea je zlatá, vydrží sama takhle dlouho. Stridam houpatko, ohradku, puzzle, vydrží kdekoliv. Víceméně dlouho, stačí ji, že na mě vidí a občas na ni udělám cukrbliky a stačí ji to. Je fakt úžasná, tohle od Huga neznám, toho jsem jen položila a už řval 😁 ale on ji zabavi i Hugo. Ten se kolem ní taky furt motá a ona na nej kouká.

• načítám...
951
4.12.23 23:28

Ono zase holky budete chtit aby mrnousove sklapli az vas zacnou ztrapnovat. Jako mala prisla v obchodaku za no name typkem „kde si sunku, vidis sunku? Neverim viiis“ a dneska si ulevila a rika „prdis krupinky pasitko (prasatkopasik) chrochro “ kolikrat nechapu kam na ty slova chodi, ale je to bzunda kdyz zacinaj mluvit. Taky umi pocitat a rika furt „jedna, dva, tri, ctyri cibuli mnam“ ma hodne frazi ktery v podstate opakuje, proste ma spis dobrou memory a dokaze dokaze to vytasit.

Dnesk jsem ji doma nechala behat v satickach. Pak pribehla „curat curat“ donesu nocnik - hysterak. A pak rika „curat do vany“ tak jsem si dala do vany, rika „vodu“ pustila jsem vodu a ona se vy… pak jsme si to zopakovali jeste jednou… co si o tom mylsite? Prijde mi to kapanek nechutnoucke. :think:

• načítám...
7611
4.12.23 23:43

@MongolskaRyba tak proste potřebuje pomoct s tou vodou no… buď ráda, ze si rekne 😁

• načítám...
5617
5.12.23 07:17

@MongolskaRyba u nás včera zas čarovala, bouchala do koše a říkala cáry mary. Myslím, že to má z těch dětských videí. Pustím jí na mobilu písničky a ona si to přepíná.
Největší trapas mi tenkrát udělal syn, byly mu tak 2 roky a byli jsme supermarketu, nakupovala tam černoška a Lukáš začal řvát - mamí ta paní je kakaná :lol: :mrgreen:
No a Anička to má nejspíš v genech, protože kdykoliv potkáme někoho tmavší národnosti volá fůůj :dance:

• načítám...
6697
5.12.23 08:00

@MongolskaRyba ona ti pak najde chlapa, jako v těch filmech, dojde za nim a rekne mu :mrgreen:..ale je to fakt hustý to mluvení, ja jsem rada, ze Mareček začal říkat par slov.. :D

• načítám...
7611
5.12.23 09:07

@Petrussee tak my s tím mluvením budeme poslední. Hugo se dorozumívá svým způsobem. Chytne mě za ruku a někam odtáhne, sedne si na gauč a zaplácá na nej, abych si sedla vedle nej, přinese mi křupky a rucickama poprosí, abych mu je otevřela a on ví, ze mu rozumím, tak co by se snažil, že jo? 😁

• načítám...
6697
5.12.23 13:10

@kambalaka Mareček teda taky placa, když chce ať si k němu sedneme nebo lehneme :mrgreen:

Tak jsme taky dneska vytáhli boby, chodníky nejsou uklizeny, kočárek je tabu :mrgreen:

• načítám...
7611
5.12.23 13:55

@Petrussee jo, kdyby kočárek, já táhnu dvojkocarek, takže mám každý den pořádný fitko 😁

• načítám...
6697
5.12.23 14:07

@kambalaka to teda nezávidím, ja minule vzala kočár a byla jsem úplně zpocena než jsem vyšla ten kopec :mrgreen: (v tomhle je to naše město hrozny, buď jde člověk do kopce nebo z kopce, žádná rovinka :roll: )

• načítám...
7611
5.12.23 15:27

@Petrussee no tak tady u nás v Praze nejsou protažené chodníky, tak jezdím po silnici. Než obliknu obe děti, objedu si, co potrebuju, vyjedeme nahoru pro psa, sjedeme dolu vyvenčit a zase nahoru, obě děti svléknout, vyložit nákup, Huga rychle něčím zabavit, abych mohla nakojit Beu… jsem zpocená až na … víš kde? 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100