Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Janinac23 Mareček je dost zavislak
, takže mu nevadí byt ve společnosti, ale drží se u mě
.. @MongolskaRyba my tam chceme
, ale nevím zda lepší v týdnu, takže by si tatínek musel vzít dovolenou..
, ale nemáme ještě datum..ale jestli o víkendu bude hodně lidi, tak musíme určitě v týdnu, to tatínek nedá
..to jsem si říkala, jestli to kontroluji, Mareček se nevejde
v 18m měl 86, takže teď bude mít ještě více..ale kombineza mu je z Lidlu 86/92 akorát, kupovala jsem letos 98/104..mezi nemají, ale ta je obří ![]()
@MongolskaRyba to je taková prdolka malá. Všichni ji musí obdivovat, jak je malička a tak šikovná ♥️ a tebe obdivuji já, jak jsi akčni. Jako my jsme taky pořád někde, ale takové „usedlejší“ akce, ne tak daleko apod. Tím, že syn skoro nic nejí a jinde než doma se nenaji, tak pořád řeším vaření, s tím pro mě spojeny úklid domova a pak ve zbytku trajdame. Zítra čekáme kamarádku, která přiveze spoustu hezkých hraček po jejich dětech, tak z toho bude částečně i jezisek. A jinak teď chodíme bobovat a sankovat kousek před barák 🙂
@Petrussee taky máme z Lidlu kombinezu 86/92 a Hugovi je pěkně 👍🏻 🙂 teď, jak je zima a chodíme ven, začala jsem Hugovi zase po dlouhé době dávat bodýčka, aby mu netáhlo na záda. Dáváte taky někdo? My navíc doma máme taky chladněji, topíme jen málo, máme tu max 22 stupňů
@kambalaka já dávám body když chodíme ven. Taky aby nenastydl od zad.
Jinak teda ten řev byl na dvou akcích, né jen jednou, takže asi fakt mu vadí haldy lidí. Jinak teda čekám kdy začne mluvit a pořád nic. Ještě měsíc a budou mu 2roky. Holky přeju krásný advent a vůbec celkové. Žádnou hektiku v tomto měsíci.
@Logodice Hugo taky nemluví, buď v klidu. Ještě neříká ani máma, táta. Jediné, co říká, je “jajajaj”
@kambalaka ani máma a táta? To by mě trefilo, máš to o to náročnější ta domluva. Ale věřím, že vy se spolu domluvíte v pohodě
bude mluvit zároveň s Beatkou treba
Ahojky a hezky Advent preju! My teda mame byt nazdobenej
Taky jsem mela obdobi kdy jsem to neresila, ale s detma me to zas chytlo - to jejich teseni, zarici ocicka..
Diky za echo na Lidl kuchynku, hned jsem ji taky objednala. Vyhlizela jsem ji po bazarech, ale za tuhle cenu vezmu novou.
My jsme ted meli narocny dny, protoze starsi chtel byt cely dny venku a bobovat a malej ma nejakej zasek a vubec nechce ven. Chodit venku nechce, vozit na bobech nechce, jezdit z kopce.. chce akorat nosit a zvladne chvili v kocarku, ale s tim se tu ted skoro nedalo jezdit. Takze super, fakt nevim jak se mam rozpulit ![]()
Jj, body davam. Vetsinou mu rano navliknu bodycko a puncochace a kdyz jdeme ven tak nahodi kombinezu a nemusim ho celyho prevlikat, je to rychly.
Tak to mluveni je fakt jedine o nejakych predpokladech, protoze ja pro to nic nedelam. Tuhle jsem videla videjko s Koukalovou a ta jeji dcerka umi mluvit perfektne (je asi v rijnu).
Moje dite asi umi mluvit lip nez ja. Predevcirem jsem si s jednim psala a on pry „muzem si i psat anglicky jedtli chces, ale cesky umis vyborne“ si myslel, ze jsem cizinka jak pisu jak pasiko (emivyraz). ![]()
Ona umi uz souveti i cist. Ja jim dam slozeny papirek, rozbali ho, zeptam se „co tam pisou?“ „tady pisou, ze jsi opice“ „cozeee? Ty jsi opice“ „coze? Ty jsi opice“ jak ona furt opakuje. Bych vam to natocila, ale neumim to vlozit. Jo nejstastnejsi clovek co se smeje nad vlastnimi forky. ![]()
@kambalaka ja dávám body ještě, protože má 92, od 98 už tricka budu dávat, kvůli nocniku
@Logodice Mareček říká jen jednoduchá slova ham, tak, tohleto, to, táta, máma, bee, pipi, haf, jo, ne, “jablko”..jinak taky nějak nemluví
jo a ble..když mu něco nechutna
@Janinac23 ne, ani mama, tata, neříká nic 😁 jen hučí a kňučí 🙈 😁 nebo mě čapne za ruku a odvede mě, kam chce - to je jeho způsob dorozumívání.
@MongolskaRyba určitě je o předpokladech, protože já se fakt snažím a věnuji se mu. Povídám mu, prohlizime si knížky a on na to prdí. Ale rozumí dobře, jen nemluví. Ale manzel neříkal, ze ve 3 letech dělal taky jen posunky a mému tatkovi rozumněla ve 3 letech jen babička, tak to máme asi dědičné ![]()
@Bjetuš jojo,já už tu kuchyňku vyhlížím delší dobu, ale na bazaru bych jí nekoupila. Říká se, že delším používáním se ulamují dvířka, tak aby nám to chvilku vydrželo.
Tady u nás se dnes nedalo vyjet autem, ani kočárkem. Tak jsem jí vzala na boby.
Anička má bundu 86 a oteplovačky taky.
Body nedávám, protože je nechce ![]()
K tomu mluvení- Moje děti mluvily do 2 let ve větách. Anička je trošku pomalejší, ale co potřebujete to umí. Spojujeme zatím max 3 slova- Mámo jdeme dom, bába dala koko…Bratrovi říká přezdívkou -Koudy a protože neumí říct Martina - tak jí říká Dágo.
@kambalaka jj, věřím, za se mu hodně věnuješ, taky to znám u syna, tomu jsme se věnovali o 100% víc co se týče zpívání atak a taky dlouho nemluvil. Nic s tím podle mě neuděláš, jen vydržet.
Ahoj holky,
Já si tohle počasí hrozné užívám, malou to na sněhu hrozné baví, tak nám ty dny pekne utíkají- jdem ráno i odpoledne bobovat a je spokojena, nemusím moc vymyslet program
já to mám v raci posilovny to vybihani kopců, ona se teda neunavi, to je teď boj zase s usinanim
ale program máme ![]()
Jen oblikani rukavic je u nás boj, to je hrozny přemlouvání pořad, punčocháče má až na prsa skoro takže na zada netáhne i když má tricka
jinak má kalhoty a bundu kvůli curani protože vyslikani z kombinezy to nevím jk bysme delali ![]()
U nás teda mluví dost ale spoustu slov si komoli po svém takže ji rozumíme jen my ![]()
U nás ráno běží mickeyho klubik než jdem něco dělat a to má rada. Binga sem viděla u kamarádky a to mi bylo teda tak nesympaticky ze ji to rozhodne pouštět nebudu ![]()
@kambalaka píše:
@Logodice Hugo taky nemluví, buď v klidu. Ještě neříká ani máma, táta. Jediné, co říká, je “jajajaj”
Tak u nás také žádná máma. Říká jeeee papat a Di(dík). Nic víc no
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat