TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
29.11.23 20:48

Jo a co se týče ockovani, tak klíšťata zatím nemáme, ale mám je v plánu dat příští rok. Meningokok máme (i C), pneumokoky, rotaviry, já dávala i proti neštovicím.

• načítám...
6702
30.11.23 08:04

@kambalaka tyjo, to si ty zuby užívá chudinka :? Mareckovi chybí ty 5tky, ale zatím to vždycky nějak zvládl..tak snad půjdou postupně..s tatínkem mě to moc mrzí..držte se..peníze opravdu nejsou všechno.. :srdce: :?..děkuji, ale takhle nevypadam denně neboj :D..když někam jdu, tak se obleknu, namaluju..ale většinu dne je to culik a tepláky..šaty mám teda moc rada, ale minuly rok jsem si je taky nemohla užit, žádný kojici jsem neporizovala :D, takže jsem se pak docela i těšila až si koupím normální podprsenku (místo kojici) a vytahnu zase svoje oblečení :lol:

• načítám...
1115
30.11.23 09:21

@kambalaka s tatínkem mě to moc mrzí a je to tak, peníze opravdu nejsou všechno. Jakmile jde o zdraví, tak jsou veškerý problémy vlastně malicherný. Přeju ať to dopadne co nejlépe to jde :srdce:

My jsme zase doma s rýmou, celý den utírám nudle ale už umí celkem smrkat 😅 odsávačku nesnáší, tak se to naučila 🤣 já zase začala pravidelně 1× týdně chodit na jógu a je to balzám na duši ❤️

• načítám...
2087
30.11.23 09:25

@kambalaka myslím na vás i na tatínka, je to těžké období. U nás rostou všechny pětky zároveň, tak má taky pořád ruku v pusince, ale jinak celkem zvládá.

Jinak jsem pořád nemocná, má Dr mě odmítla léčit skrz pojišťovnu, tak jsem dva dny hledala nového Dr., tak jdu odpo konečně. Mám od pátku horečky, zimnice, bolesti hlavy a šílený kašel. Nevím jestli covid nebo co, ale už jsem úplně vyřízená. Starší je už měsíc doma ze školky, tak celkem masakr.

• načítám...
6702
30.11.23 12:54

@Nikča2020 je to super, jógu miluju, chodím asi 5 let :srdce: rýma je vopruz..držte se @Janinac23 taky se drz :srdce: dej vědět, snad nový doktor bude lepší a pomůže :andel:

Posílám ukázku fotek, už je máme, tak hurá na kalendář :mrgreen:

• načítám...
7611
30.11.23 13:19

@Petrussee pěkné fotky. Byli jste někde u fotografa?

• načítám...
6702
30.11.23 13:32

@kambalaka Jojo, chodíme porad k te samé ;) má to jako koníček teda, tak to není tak drahe :D tak jsme to spojili jako minuly rok (vánoční + narozeninové)

Příspěvek upraven 30.11.23 v 13:33

• načítám...
1115
30.11.23 13:32

@Petrussee fotky krásný, my jdeme v sobotu 😁

@Janinac23 co je to za doktorku že tě nechce léčit na pojišťovnu? Nechápu. Ať je Ti brzy lépe :srdce:

• načítám...
2087
30.11.23 13:48

@Nikča2020 OZP nic nenormálního, nikdy nikde jsem s tím problém neměla, děti taky ne.

• načítám...
2087
30.11.23 13:49

@Petrussee krásné fotky ♥️ já se těším na ty ze školky 😀

• načítám...
3555
1.12.23 06:26

@Petrussee Máte krásné fotky 🤗 Já mám ráda momentky, prostě jak to vyjde 😁
Holky, máte někdo u dítek asi to období vzdoru? Že si chtějí dělat věci po svém? Jak nedělám, co chce Lukyn, tak scéna? Jako trvá chvilku, že není po jeho. Já ho nechám v válet na zemi, je zrmzlo, ale lehne, řve, nic neudělám a je během chvilky na nohách a rezignovane jde :mrgreen: no pěkně vystrcil růžky. Lump jeden. Jsou to narazovky. Já proste nebudu skara, jak chce.
Vánoční výzdobu mám téměř hotovou, začala jsem dělat cukroví, dárky mám pořešené, tak jsem v klidu. Letos to mám časově na pohodu.
Vvera jsem si vyměnila s chlapem názory. Jako slyšet, že on chodí do práce? To je něco na mě :cert: ty mi řekneš, že chodíš do práce přijdeš, gauč a fotbal? Jsem po tobě chtěla akorát přebalit, že mě fakt bolí nohy, že aspoň trochu pomoct. Litám od rána kolem malého, uklizim s ním, vařím s ním, mám ho na lince, než něco udělám, tak je večer. Uklidim barák, ještě s ním jdu ven, kolem jídla, večeře, obědy do práce, peru atd atd a řekneš min, že chodíš do práce a jasem doma? Že se jako celý den valím? Pojď si na rd sám a já půjdu hned do práce. Malej se na tebe těší za celý den a ty si sedneš na gauč že se chceš dívat na fotbal? Asi si to v hlavě přebral a uznal. Jako nevadí mi kolem prcka lítat, orpotze to strašně rychle utíká, ale občasná pomoc se mi fakt hodí, akor když si o ní řeknu. Takže pak byl klídek. Přijede večer z práce a je s malým chvilku a vidí jak zlobí. Říkám to je každý den něco. No, někdy vzít palici 🤣někdy je fakt potřeba jim to říct, že to opravdu není rodičovská dovolená. Kdo tenhle nazev vymyslel, vy mě zajímalo :pocitac: :mrgreen:
Jinak jsem pod sněhem, co u vás?

• načítám...
6702
1.12.23 07:51

@MILINKA35 děkujeme :srdce: Mareček dost veli no..někdy ustoupim, abych měla klid :roll: je první, tak to má dost volné..ale není to tak, ze by se vztekal a lehl si na zem, on spíše řve, když není po jeho.. :think: mě přijde, ze dost chlapů to tak bere..u nás je to tak, ze tatínek ho má asi oproti co tady čtu hodně, ale mě to stejně někdy přijde málo :D, ale ja potrebuju prostor pro sebe…chodím na jógu, když uklizim, vařím, doucuju, mám brigádu, rande s kamarádkou..tak ho má tatínek (takže tak 3× týdne cca 2h), ten nás je introvert, takže takovou potřebu někam chodit nemá, ja jo, jinak bych umřela :D..ale ja se neptam, řeknu mám něco, Mareček je s tebou..dobrovolne si ho moc nebere, ale pomáhá ráno než jde do práce a denně koupe..to taky dost stihnu..s Mareckem něco uklidim, ale rozhodne ne koupelnu, vytrit, vařit a pect..proste otravuje, a ja mám na tohle rada klid :?..naštěstí naši jsou nad nami, takže není problém vyjít schody a říct Mareček chce k babi a dedovi.. :mrgreen:, ale on tak proste fakt chce, takže je vidí denně..hlavně má rad mého brachu, to děla úplně scény, včera tu byl chvíli a odešel a on jen řval, ukazoval nahoru a říkal tam, tak jsem ho tam odnesla :zed: ale už jsem si taky vyslechla, ze dělám nejméně ze všech a hrozne ho štve, ze si na půl hodiny než se Mareček vyspi koukám na něco :mrgreen:, ale ja proste potrebuju nabrat sílu na odpoledne, teď spi tak hodinu max, takže radši odpocivam :D, ale nás tatínek už si na gauč neseda, to už jsme si vysvětlili :mrgreen:

• načítám...
1115
1.12.23 08:28

@MILINKA35 tak u nás tatínek hodně pomáhá, když přijde z práce, tak má Ell hroznou radost a už se ho nepustí 😅 u nás je tatínek hodně oblíbenej. Manžel mi teda nikdy neřekl, ty jsi celý den doma, tak funguj 😂 protože ví, jak je to náročný být s Ell celý den sám, taky mu jí takhle párkrát nechám když si něco potřebuju zařídit 😁 jak vytáhne všechny hračky, člověk by se o to přizabil.

• načítám...
7611
1.12.23 08:35

@MILINKA35 he, no u nás se třeba i stane, ze manzel přijde domu s děti už spí, ale teď jsem řekla, ze mi bude pomáhat aspoň uspat děti s pak ať si jde kam chce. Včera přišel domu, otočil se na podpatku a šel zase na fotbal a já tu litala kolem 2 řvoucích dětí a nevěděla, koho uspat dřív - oba chtěli maminku. Ani tu nebudu povídat, jak se u nás teď uspává Hugo 🙄 v nosítku (já) nebo na ruce (manzel). Jak mu rostou pětky, tak je to mazec 🙄 Beatku taky uspavam v nositku. Bych potřebovala někdy dvoje záda a dvě nosítka. Jinak manzel to samé, přijde domu a: já musím ještě něco udělat do práce, tak si zaleze do pracovny a já jsem na děti sama. Pak akorát pomůže uspat Huga, zatímco já uspavam Beatku. Chodí teď spát stejně a jsou už oba večer mrzutí, takže nejde Huga nechat si hrát nebo zapnout televizi, protože brečí a chce nosit. No… brečí… řve jak tur, až se zalyká a dáví 🙄 když u nej nejsem. Blbý období ty zuby. V noci jsem mu musela dat už nurofen, až po něm konečně usnul, nepomohl ani Calgel, ani Camilia kapky

• načítám...
3961
1.12.23 08:49

Omlouvam se, ale vasi vzteklouni me potesili :mrgreen: Mame totiz taky slusny obdobíčko.. moje nervy :cert: Miky se ted taky strasne vzteka a zkousi co mu projde. Automaticky na vsechno odpovida ne. Cim vic se vzteka, tim min reaguju, tak doufam, ze ho to brzo prejde. Snad se taky zklidni az mu vyrostou zuby - jedna petka je venku a ted mu rostou zbyvajici tri. Pak bude na par let klid a ty dalsi uz neboli :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100