Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja tedy vytiram kazdy nebo obden. Ale byt vami ve versim byte tak si poridim robota a pihoda ne. Pustilo se to a slo ven. Tady se mi to nevyplati. Na tohle jsem vic vysazena. Spis ze se mi vali takhle veci jako ten Kallax uklizeny jako tady @Petrussee to bych nejak nedala. Proste na to nemam ani pili ani oko.
Lindex pyzama super. Jako mame ta 68ka byla asi rok. Ale presne za mne drahe. Koupila jsme minuly rok tedy bundy na Black Friday, ze se to i pak dobre proda. Protoze jsem koukala na vinted, ze je z druhe ruky prodavaj draz nez co jsem koupila.
A pak jsem zkoupila c&a po letni vyprodej taky za par supu. I jsem male koupila bryle, ze by je uz pristi rok mohla mit. A taky tady nkd vcera black friday tricka, mikiny, leginy 2-6€. Podle mne se to ted uz vyplati i brat nove, protoze kdyz si z vinted vemete ty priplatky tak to teda ani lip nevyjde. Zas pak jde o tu udrzitelnost no. ![]()
Holky a jak odmenite sebe na Vanoce? Mate napady co si prat? Ja si tedy koupim tu Budapest a pak no premyslim co by mi udelalo radost. Mn bavi nejvic nakupovat na malou no. ![]()
P. s. Kdyz jsme byly u toho uklidu, ten pocmarany stul jsem v pohode rucne rozbrousila a znovu natrela a je jak predtim. Laku to mam dost tak kdyby si to jeste chtela zkusit…. Uplne vidim vyraz myho dedy „Terezo, chran te ruka pane!“ ![]()
Příspěvek upraven 18.11.23 v 22:14
@MongolskaRyba Tak tak, taky mam kamaradky o 10 let starsi i mladsi, s detma je to uz jedno..
Na dort si vetsinou pres den upecu korpus (dobrej piškoťák nikdy nezklame) a vecer ho pak promazu a ozdobim, to jsou klidne 2-3 hodiny.
@Petrussee Jee dik
My taky mame porad hraci koutek v kuchyni/obyvaku. Sice si Miky hodne chodi hrat do pokojicku, ale casto chce byt s nama.
A taky ma ted obdobi, ze chce delat vsechno co ja, takze ted mame docela uklizeno a casto peceme a tak ![]()
@MongolskaRyba každá máme něco, mě ty hračky hrozne rozciluji, první když usne, to jdu srovnat, abych byla v pohodě, je to zbytečný, ale moje porucha
ja furt něco skladam, ale zase vytiram jednou týdne
ja chci pro sebe teda věci ja uklid a čistič oken (ten mi to dost usnadní), pak nějaký doplněk ke kavovaru, batoh (místo tašky na kočár) a ideálně bych už potřebovala nové boty
, příteli jsem poslala odkazy, to snad nepokazi ![]()
U nás má hračky v pokojíčku, ale ty nej má v obýváku. Má ráda naši pozornost při hraní. Ale musím někde najít místo na kuchyňku.
Vytíráme tak 3* do týdne, ale robot vysává každý den.
Na Vánoce si přeji náušnice, ale vyberu si je sama.Pro manžela nic nemám, ale nejspíš to bude kosmetika a oblečení.
@Ráďa 25 my máme taky roboticky vysavač, ale i tak musím uklidit hračky, než ho pustím a to je nekonečna práce, protože je tu furt bugr.
Holky, první noc bez Huga doma a je to něco úžasného. Večer jsme si užili s manželem u sushi a vínka. Beátka vstavala ráno v 6:15, ale v pohodě. Konečně jsme měli večer a teď ráno uklizeno a já si v klidu připravila snídani 🙏 to neznám 😁. Většinou mi tu Hugo kňourá a sápe se po mně a furt ječí 😁 Tady je teď takový klid a ticho 🙏 😁 můžu si nechat kafe v klidu na stole, aniž bych se bála, ze ho někdo rozlije nebo si na obyvakovym stolku zapálit svíčku - no úžasný… ale jako těším se na Huga. Po obědě si ho privezeme, ale ten klid je božskej. A Hugo našim usnul bez problému v 20:15, spal celou noc a vstaval v 6:55 - pacholek. To jen u nás bývají ty jeho estrády. Asi bude k babi a dědovi jezdit častěji 😁
@kambalaka To je skvely jak jste si to uzili! A kdyz u babi tak dobre spal, tak si ho urcite taky radi vezmou castejc👍
@Ráďa 25 Jj, to mame stejne s hrackama. Vetsina v pokojicku, ale koutek ve spolecnych prostorach
A kuchynku budeme taky kupovat a zatim nevim kam ji dam. Sice mam kluky, ale kuchynka je podle me univerzalni a hrozne je bavi (starsi predstira, ze uz nebavi, ale bavi ![]()
Roboticky vysavac mam taky, ale stejne se pred tim musi vsechno uklidit nahoru a hlavne se ho Miky boji. Takze vetsinou spolu vysavame normalnim. Ale k vytirani se dostanu malokdy, to jsem ostuda
Co nemame doma zvire a Miky neleze po zemi, tak mi to neprijde tak dulezity ![]()
@Petrussee Mas romanticky prani na darky
Ale mam to podobne. Preju si novy hrábě na listi treba ![]()
@Bjetuš naši mají ten roboticky a Mareček se taky hrozne boji
takže my máme dva obyc
(každý si přinesl do vztahu jeden
, takže vysavame oba
) …dárky hlavně prakticky
pro sebe si už nic nekupuju, co máme Marecka, ale doufám, ze dostanu něco navíc (čekám projev kreativity
, tak snad..)
To je vtipný, taky máme robotický vysavač a Ell se ho taky strašně bojí 😂 když je v tý stanici, tak za nim jde, poplácá ho, ale jakmile vyjede, tak je hysterák 😅 já vytírám tak 1× týdně, někdy 2× jak stíhám 😄
jinak my už máme po oslavách, Ell dostala zas takovejch věcí, ale všechno super. V úterý ještě oslava s dětma a mám hotovo 😂
@Bjetuš vse nejlepsi k svatecku!
kamaradce se v tydnu narodila Betka. Jinak vubec zadne neznam. Kralovnovske jmeno (vzdyt si taky princezna).
Kdyz tu resite casto ty spanky. Mala vcera vynechala denni a usnula uz v 19. No a pak se probudila po pulnoci kdy ja jeste nespala a zacla besnit tak 2-3h byla jsem z toho fakt hotova. Musim se nejak nauvit ji pres den uspat. ![]()
Tak jsem ji nakonec dovolila smarat po nabytku a konecne se trefi - a kdyz ne - je to fuk, pac to jde utrit.
doporucuji.
@MongolskaRyba začala běsnit jako že měla běsy nebo nechtěla spát? Jsem to trochu nepochopila… Hugo dneska výjimečně usnul v kočárku, když jsem šla na poštu. Spal od 13:30-15:30. No zato teď… manzel ho zkouší uspat, ale Hugo už půl hodiny povídá, juchá, brebentí, výská, vykřikuje a já nevím co 😁 tak nevím, kdy usne. Když přes den spánek nedá, tak taky kolem té 19-20 v pohodě usne, ale takhle je to šílený s ním, nám skáče div ne po hlavě ![]()
@MongolskaRyba Mareček poslední 4 dny spi odpoledne málo, tak kolem 30 minut
, ale chodí v 19:00h..mě teda chybí odpolední odpočinek
, ale na dnešek spal od půl 8 do půl 8 teda..ne vkuse, samozřejmě to on neumí
kreslení moc hezky
![]()
@Petrussee mně taky chybí odpolední odpočinek, ale co mám dělat, viď? Navíc když už se výjimečně stane, ze Hugo po obědě usne, tak zase v tu dobu zrovna nespí Beátka 😁 takže smůla… ze včerejška na dnešek měla v noci od 2-4 povídavou - brebentilka jedna. No a před 7 už Hugo vstával, takže taky super 🙈
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat