TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
21.11.23 09:24

Asi to nechcete slyšet, ale Anička včera po obědě spala 4 hodiny :lol:
Večer šla spát o půl 9,ale má teda rýmu a zvýšenou teplotu, leze nám stolička, ještě tři a máme to za sebou.

• načítám...
7611
21.11.23 13:59

@Ráďa 25 ty ale umíš naštvat :lol: Huga včera uspal manzel v 22 hod. V noci jsem u nej byla 3× a v 5 ráno jakoze bude vstavat, ale byl nedospalej a mega protivnej, tak jsme ho s manželem na střídačku ještě uspávali - usnul nakonec v 6:30 a zbudil se v 8:15. Hugovi leze 4.špičák a ty zuby fakt hodně prozivame. Doufám, ze Bea to bude snášet líp 🙏

• načítám...
6698
21.11.23 14:34

@Ráďa 25 4h Mareček nespal nikdy, ale člověk nemá srovnávat :mrgreen:..Mareček 5tky ještě nemá, zbytek už má :think:, ale včera jsem ho tu pomluvila a dneska spal 1,5h odpoledne :D, akorát půjde zase později večer no ;) @kambalaka zase plus, ze ho uspi manžel :palec:, Marečka uspavame spolu (na tom trvám, mě to uspavani už nebaví :D ), ale bez maminky neusne :roll:

• načítám...
951
21.11.23 14:34

Emi nemela na zuby nikdy jakoukoli reakci ani plac nic. Ja ani jako nevim kdy ji co vyrasilo. A dneska jsem zapomnela dudlik a ona narikala no hruza a mezitim rekla „zoubky boli au au dudu“. No a taky si rada cisti zuby i nekolikrat denne tak ji nechavam. Takze asi proto je na tom tak zavisla, ulevuje si tim. :nevim:

• načítám...
6698
21.11.23 14:46

@MongolskaRyba Mareček je přes den akorát více protivnej, noci mi taky přijdou stejný a horečku ze zubu neměl, takže jsme to zase tak nepocitili, dalo se to..zase je fajn, ze si řekne..no zapomenout dudlik, tak to nedáme :D, je dost závislý :roll: teď mi přijde, ze více

• načítám...
7611
21.11.23 16:02

@Petrussee manzel je v tom uspavani úspěšnější poslední dobou, on se s nim moc nemaže a je to taky jiná autorita a neslejzá mu z postele

Mimochodem.. kdo už dudlík nemáte a odbourali jste stejně jako my? Jsem na to pyšná 💪 aspoň v něčem jsme dobří 😁

• načítám...
951
21.11.23 16:58

@kambalaka no vsichni krom Emi a Marecka :mrgreen: :roll:

• načítám...
6698
21.11.23 17:52

@MongolskaRyba taky bych řekla :mrgreen: :roll: …ale na obranu, Mareček je nejmladší, takže nevadí, ze bude poslední :mrgreen: (myslím teda :lol: )..čeká nás ještě plina..vidím to tak jaro no..dudlik a vlasy, to bude ještě těžký :?

• načítám...
7611
21.11.23 18:53

@Petrussee a kdy je Mareček? Hugo je 19.12. Nás taky čeká plína. Jak jsem říkala, ze už pěkně chodí na nocnik, tak to začal hysterčit, když na nej má jít, tak jsem to zatím odložila. Úplně se začal propíchání do luku a ze na nocnik nepůjde :nevim: a to mu to už tak pekne slo…

• načítám...
6698
21.11.23 19:12

@kambalaka 8.1. Až ;) ja se přiznám, ze jsem to ještě nezkousela, vidím, ze to zatím nemá smysl :nevim: teď se naučil říkat “eee”, ale jak řekne curat netuším :D

• načítám...
951
21.11.23 19:29

@Petrussee vubec to neres, zas to bude nejaka sokovka kdy dudlika zahodi a najednou si samy reknou o zachod. :palec: vlasy mne teda stvou dost, ja si i dbam na to, abych nemela znicene a ona mi tuhle vytrhla vepredu, ze tam mam lsinu 8o

Ja jsem tu posledne machrovala s tim, ze jsme nemeli zadne kozni potize, ze? Krom tedy tam dole, ale to mela asi fakt vlivem horka, protoze ted uz to nemyva… Takze ted jak jsou ty nadnulky zacla trpet na omrzlinky. 8o Na obliceji se ji delaji cerveno fialove fleky, ale jakoze jen flicky. Ja na to taky trpim, ale mam pak cele tvare. Co ale prijdem domu tak to po chvili zmizi. Pred par dny jsem si ale vsimla, ze ma i vyrazku na nozickach - ta po vykoupani v Linolinu zmizla (jinak to vseobecne doporucuji na vsechno i na vas, kuze je pak nadherne hebka a matna ne mastna jak z kremu). Ale dneska to mela brutalne i rude kotniky. Oblecena je dost! Na oblicej jsem koupila kremik. Minule roky to nemela. Nemate zkusenost?

• načítám...
6698
21.11.23 19:53

@MongolskaRyba Mareček se vlasama uklidňuje, ale ve dne v noci a ja nesnáším, když mi někdo sahá na vlasy :roll:..snad ho to někdy pusti..vyrazku nevím, Mareček měl atopak, zmizel..jinak ho ničím nějak nemyju, nemazu..občas ho umyju sprchovým gelem proti atopaku..ale u nás ještě nezmrzlo, jinak mám taky ten krém proti zimě, na obličej

• načítám...
5617
21.11.23 20:17

@MongolskaRyba mi bez krému do mrazu nemůžem. Jinak má olezlej celej obličej. S citlivou pokožkou toho moc neuděláš. Já to mívám na stehnech, rukách, obličeji- když moc mrzne.
@Petrussee Mi jsme chvilku před vámi 3.1. :palec:
@kambalaka Anička už nemá dulík ;)
Nočník je u nás tak na půl se záchodem. Ale jen když běhá bez plínky, nebo když se jí zeptám. Sama si neřekne. Jen když má plínku a pos… se, tak říká fůůůj a donese si ubrousky.

• načítám...
2087
21.11.23 20:43

@Petrussee já myslím, že odbourat dudel je spíš složité pro matky více jak pro dítě, ale ve finále pak neznám nikoho, kdo by s tím měl opravdu problém. Prostě se vezme, vymyslí se nějaký důvod a je to. Nebo ho dají dobrovolně třeba za okno pro ptáčky, jeziska, čerty…pak když se ptají, tak se pořád opakuje důvod. U nás nebyla problém ani první noc, ale pak se ještě pár dni občas zeptala…ale když ho má třeba emi od @MongolskaRyba takhle na uklidnění, když zrovna rostou zoubky, tak bych ho nebrala. Navíc je to hodně šikovná holčička, tak pak nebude problém se s ní domluvit.

• načítám...
6698
21.11.23 21:13

@Janinac23 souhlasím, zatím si to neumím bez dudliku představit ani ja, kdyby už mluvil, beru, mluvení je lepší, slov přibývá, ale pomalu..porad více huci než mluví :D a dudlik ho vypne, ale fakt ho chce, sice neřekne, ale sáhne si vždycky do pusy a když se zeptám, jestli chce dudu, tak řekne, ze jo (“jo” umí moc hezky :mrgreen: ), tak ho ještě necháme pro klid všech :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100