TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6698
26.11.23 15:00

@Janinac23 to jsem měla ja před 14 dny, úplně to samy :roll: :zed: drz se :srdce:

• načítám...
1115
26.11.23 19:57

@Janinac23 no to já měla při tom covidu, drž se a brzy se uzdrav 😍 Ell má opět rýmu, dnes i celkem kašlala, takže my byli taky doma. Což mě štve, byli jsme na chatě a tam fakt bylo celkem dost sněhu, ale bohužel 😞 teď má nějak tu rýmu každou chvíli

• načítám...
6698
26.11.23 20:57

Mareček spal poprvé fakt celou noc od půl 9 skoro do 7 (ja teda ne, byla jsem ho 2× zkontrolovat v pokoji, nejsem na tohle zvykla :roll: :mrgreen: tak snad bude spat takhle častěji a ja si zvyknu :D ), ale zase nechtěl spat odpoledne.. :nevim: usnul až v autě..cestou na foceni, no máme to za sebou, první se mracil a pak u toho jedl :roll: :mrgreen:..tak snad nějaké fotky vybereme ;)

• načítám...
3555
26.11.23 21:43

Ahoj holky, všechny vás moc zdravím. Než jsem vás dočetla :lol:
Kambalaka - moooc držím palce, ať je to co nejdříve vyřešené a je mi líto i Hugyska. No je to děs, ty termíny, když to člověk potřebuje co nejdřív.
Mongolska ryba - to mě mrzí, ty Vánoce, ale zase máš i prima plán. Termal bych brala taky.
Jinak vám to moc všem moc sluší 🤗 No jsme prostě kočky všechny s těma našema prťatama.
No my dnes vytáhli boby, ale Lukyn na ně nechtěl, tak mu pes vzal šňůru a začal s nima jezdit po zahrade, až zpretrhal šňůru.
Jinak máme období cca měsíc. Děs. Začal házet s věcmi, valeci scény jsou top 👾, 🤦 jako v obchodě dneska masakr. Tchyně ho naučila, jak plakat, takže to je teď pořád jak není po jeho. Přestal úplně říkat, že chce na WC, nebo bobek… Přes den nespí, max mi na chvíli usne v autě. Jako pěkně vystrcil rohy. Někdy mu už plácnu přes plinu. Tak teď když něco udělá, tak se placa sám 😁 a jako začal mi čmuchat ke kalhotkam. Natáhne, cuchne, rekna aaa máma. Když vyperu, pořád k něčemu 😅 jako je teď veselo.
A hokk, budu si plnit sen. Budu si dělat papíry na mašinu. Samozřejmě příprava, ale jdu do toho. Už jsem si sedla na stroj, který chci ❤️

• načítám...
2087
27.11.23 14:22

@MILINKA35 to je krásné, sny se mají plnit ♥️

• načítám...
6698
28.11.23 13:36

Dneska jsme nechali očkovat klíšťata, má někdo taky? :nevim: ;)

• načítám...
1479
28.11.23 13:44

@Petrussee Já jsem chtěla, ale doktorka mi řekla, že až po 3 narozeninách :nevim: Tak půjdeme příští rok

• načítám...
6698
28.11.23 13:49

@wendelina30 ono se očkuje od roka, ale ochrana je až po 2. dávce, pak je ještě jedna, tak jsem chtěla, aby to měl do školky, příští rok :think:

No kdyby někdo chtěl tak první dávka, pak další za 1-3m a třetí za 5-12m, pak přeočkování po 3-5 letech, chtěla 950, pojišťovna dává 700 (VZP), takže jsme šli teď, pak jdeme v lednu, ať to můžeme dat zase na pojišťovnu a pak až za rok :andel:

• načítám...
3555
28.11.23 21:30

Když jsme u těch očkování. Máte někdo menigoka? Máme čas si to ještě rozmyslet, do 2 let to hradí pojišťovna.

• načítám...
1479
28.11.23 21:42

@Petrussee Myslím, že mi doktorka tenkrát říkala, proč až později. Ale já si nemůžu vzpomenout :think: Já už to pak nějak vypustila z hlavy

@MILINKA35 meningokoky máme. Na Nimenrix jsme byli někdy v létě

• načítám...
6698
28.11.23 21:43

@MILINKA35 my máme ;) @wendelina30 tak to nevím, možná je starší a bylo to tak dříve :nevim: :think:, ale četla jsem od roka, kdyby to byl problém, tak nám ho nedá si myslím :andel:, ale ono se nic nestane, když se půjde později :D, ale Mareček neměl reakci nikdy na nic a na klíšťata prý ani nebývá, tak by to mělo byt úplně v pohodě :kytka:

• načítám...
1479
28.11.23 21:53

@Petrussee Doktorku máme mladou. Ale proč nechtěla, to už fakt nevím. Jinak máme očkováno vše. A na tu klíšťovku taky určitě půjdeme

• načítám...
812
28.11.23 22:07

@MILINKA35 my jsme dávali, bez reakce jestli vám jde o tohle

• načítám...
6698
29.11.23 14:57

Ještě nějaké tipy na Vánoce/narozeniny ;)

• načítám...
7611
29.11.23 20:46

@Janinac23 @Petrussee díky holky, ano, má nastřelené. Doporučila mi to i pediatrička. Je to rychlejší, téměř bezbolestné (můžu potvrdit), nekrvácí to, nehnisá to a nemusíte se o to pak vůbec starat. Jsem ráda, že je má.

Teď jsem tu pár dní nebyla, měla jsem fofr. Hugo byl jeden z posledních, co mu vyrostl první zub (v 11 měsících). Ještě nedávno jsem sem psala, ze mu chybí ještě 8 zubů (špičáky a druhé stoličky). Teď jsme na tom tak, že Hugovi teď během krátké chvile vyrostly 3 špičáky, čtvrtý je těsně před priříznutím (ne-li už prořízlý) a tlačí se mu obe spodní druhé stoličky. Chudák je úplně vyrizenej a my teda s manželem taky. V noci se furt budí, přes den neustále kňourá, no hrůza 🙈 už aby byly venku. On to takhle prostě má, vždycky dlouho nic a pak mu jich roste několik najednou nebo hnedka za sebou 🙄

Do toho ten můj tatínek… zjistilo se, že ten nádor co má, je zhoubný a navíc hodně agresivní. Bude muset podstoupit v nejbližší době radikální cystektomii a chemoterapii. Akorát primář musel svolat konzilium, protože si nebyl jistý, jestli mu nejdřív dat chemoterapii nebo podstoupit operaci. No hrůza 🙈 to si člověk hned uvědomí, že ani penize vás nezachrání a jsou k 💩, když vás něco takového postihne

@Petrussee Tyjo, ty jsi fakt kočka, taky už se těším, až začnu nosit šaty, ale tím, jak kojím, tak nosím furt kojici trička nebo s hlubokým vystrihem. No a denně bez kafe nefunguju. Jsem zdrchaná, vstavam k Beatce, k Hugovi, když nemůžu, tak jde manzel…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100