Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 moc hezké. Mně tyhle dekorace vždycky hrozně bavily, ale teď na to vůbec nebyl čas. Vždycky si říkám, když nějaká maminka dá na sociální síť, že třeba na mateřské začala háčkivat, tak kde na to vzala čas? Já mám na mateřské ještě méně času - nemám čas ani spát - natož, abych ještě něco tvořila 🙈 😁
@kambalaka @Rada25 holky tak já se taky pochlubim svým letošním výtvorem. Já na to nemám moc oko na ty dekorace a ani mě to dvakrát nebaví. Pak ale když to mám, tak z toho mám ale radost🙂
Máte to krásný
..ja na tohle teda skoro vůbec nejsem, každý rok si akorát koupím vánoční hvězdu (kytku), na dveře jsem dala takový keramický stromeček a jednu ozdobu do květináče
..věnec jsme snad neměli nikdy ani doma
takže na to moc nemyslím, ale upekla jsem perníčky a mám těsto na linecke a většinu dárku, ale ne zabalené..
, minuly rok jsme ty Vánoce nestihli, stěhovali jsme se..tak letos alespoň něco, ale Mareček by to ničil..
tak budeme mít jen malý stromek a dáme ho na psací stůl..ale my jsme na Vánoce stejně u našich, tam bude větší stromek, tak snad příští rok už to bude lepší až Mareček vyroste
hezky první advent ![]()
Ahoj děvčata. Dnes jsme byly na rozsvěcení stromu ve vedlejším městě. Minulý týden ve Varech. Malej má skoro hysterický brekot jak jsme ve větším uskupení lidí. Mám z toho trauma proč. Zima mu být nemohla. Byl teplé oblecen. Jen když rozsvítil stromek tak koukal asi dvě minuty a pak zase brečel. Nechtěl chodit nosit já muž ani starší sestra. Nemáte ponětí čím to může být?
@Logodice podle mě jsou na to malý, mohl se leknout? Pokud třeba ostatní tleskali? Nebo ty lidi..my byli dneska jen na trhach a taky děs, Mareček s tatínkem protivny, milion lidi..už nejdeme..radši ![]()
@Logodice Nebyli tam čerti? Maty má teda velké davy lidí rád, ale na čerty se taky nic moc netvářil. Ani je nemusel vidět.. jen slyšel ten hluk a zvonce a už byl ve střehu, co se bude dít
Nevím kdo tady ještě chtěl pořizovat tu kuchyňku. Tak teď je ve slevě v Lidlu za 1299,– pošta zdarma a dnes kupon na 200,– při nákupu 1500,– Takže jsem si jí objednala, k tomu něco za 200,– a super nákup.
@Ráďa 25 Já dneska objednala kuchyňku z lidlu a za kupón jsem vzala ještě ten dřevěný kávovar
![]()
Čerti tam nebyly a na leknutí to taky nebylo. Přitom z dálky tam pořád koukal a pak i řekl jeee. Jinak teda zatím nemluví tak právě nevím. V obchodě je taky vždy hodně lidí a tam neřval. Vybavují si že na výlovu rybníka jsme byly a tam bylo taky hafonlidi a byl v klidu. Tak jestli třeba že bylo šero venku?
@Logodice Možná prostě jen neměl svůj den. Mohl být unavený, mohlo ho něco bolet. Jak si ještě děti neřeknou, co jim vadí, tak se to hrozně těžko odhaduje. Třeba příště už bude úplně v pohodě ![]()
@Logodice jeee, úplně v klidu, je to dítě. Neřekne ti, čeho se bojí. Třeba je tam na nej zrovna v tu chvíli moc lidí. Hugo to má taky tak. Občas jdeme do herničky a úplně v pohodě a občas, když tam přijdeme, tak hysterák. Nedávno jsme přijeli k babičce a dědovi a jak je viděl, tak to tam taky celé proplakal.
@Logodice ja bych v tom nic nehledala
Mareckovi se taky někde nelíbí a o tatínkovi ani nemluvím
to je ještě horší..ale tomu vadí vše, lidi, nákupy..chlapi proste ![]()
@kambalaka Mareček je zase v hernicce v pohodě, ale nemá rad, když ho někdo bere na ruku nebo mám někoho ja
..Ikdyz je to třeba teta, prarodiče..
jde jen k nám, k mým rodičům a mému brachovi, u ostatních řve ![]()
@Logodice taky bych to neřešila, jak píšou holky, asi se mu tam prostě nelíbilo. Příště se mu tam třeba líbit bude ![]()
@Petrussee Miška je hodně společenská, v kroužku mě vůbec nepotřebuje, sedí před učitelkou a cvičí a zpívá sama podle ni..ale jakmile ji chce někdo cizí zvedat, tak začne křičet
Jste moc sikovne holky. Taky jsem mela choutky, ale nestihla jsem nekde dojit na vetve jak jaem nemocna. Tak zkusim dneska neco koupit tusim, ze to bude v akci. ![]()
Jak jsem tu psala, ze si zpiva pisnicku francouzsky ona to ma z dilu Peppy co si dopisuje s francouzskou a pak ji tu pisnicku uci.
Uz mne to zacina otravovat, ale asi daleko vic Bing - priserny dabing a ten kralik jako ani neni infantilne naivni, ale proste hloupy. Des stare dobre detske pohadky.
Chtela jsme s malou do Prahy na Winterwonderland. Tak kdybyste tam nekdo byl dejte vedet jake to bylo. Ona by to mela jedte prsve zadax je to do 80cm.
Akorat jsem ji vcera oblikla kombinezku 80ku z lonska (uz tu mam pripravenou peefekrni 86 od reiny) a rikam si, tyjo to snad bude mit i ha rok. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat