Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wendelina30 Tyjo, to spí krásně. Já včera po obědě vyjela kočárkem a Hugo usnul 🙏 spal 2 hodiny. Ale zato večer jsme ho skoro dvě hodiny uspávali a usnul až 22:15 🙈 když přes den spát nejde, tak pak usne kolem té 19.hodiny, jenže to odpoledne je už pak umrčenej
Fakt bude pomahat s pecenim? To je sikulka, Huga to vůbec nebere, co v kuchyni dělám. Když mu tam dam učící věž, má ji jako prolejzačku, ale když něco vařím, tak ho ti nezajímá, natož, aby pomáhal 😁
@kambalaka Ten spánek je asi někdy věda. Ale Maty spí celkem dobře už od narození. Pamatuji si, že ani v těhotenství se v noci vůbec nehýbal, tak asi spal už v břiše dobře
Maty v kočárku nespal už strašně dlouho, ale zrovna dneska potřebuji po obědě něco zařídit, tak doufám, že usne. On už v tom kočárku nemá moc místa.
Jinak já ho taky k vaření neberu. Buď vařím, když spí nebo si teď občas bereme obědy ze školy. Ale třeba u těch perníčků bych řekla, že ho to bavit bude. Aspoň chvíli snad…
![]()
@wendelina30 tak to bude ono, Hugo spí od narození mizerně. To Beátka je jiné kafe. Jako vstaval k ní na kojení, ale jinak spí hezky i přes den. Doufám, ze ji to zůstane 🙏 Hugo se co 10 minut budil 🙈
Ahoj holky,
tak Ell měla včera poslední oslavu, tentokrát s dětma, tak byl trochu šrumec 😅 ale dostala kuchyňku, tak už si sní včera a dnes hrála.
Jinak Elli je vlastně od konce srpna bez dudlu, tak od července bez mléka a odplenkování je v nedohlednu 😂
@Nikča2020 paráda, tak hod nějaké fotky z oslavy
♥️ oslavy proběhly v bytě nebo i mimo?
@Janinac23 fotky bych hodila, ale nemám fotku kde by byla Ell sama a nebo byly ostatní děti alespoň zády, nechci je bez souhlasu rodičů veřejně vystavovat 😁 a bylo to u nás v bytě, naštěstí ho máme celkem velikej, tak jsme se vešly v pohodě. A dětičky stejně lítaly všude 😅
@Nikča2020 ja mám v plánu udělat jednu velikou oslavu pro všechny, ale máme prostory, my tak veliký byt nemáme (a nechci bordel) a dělat několik oslav (i dvě by byly málo
), pak až bude větší, tak se pozvou jen děti..ale teď si zvu i svoje kamarádky
rodinu, a Mareckovo kamarády
..tak jsem zvědavá..no narozeniny v zimě se dost prodraží teda
(další dítě naplanujeme na červen/cervenec
), ja mám narozeniny v červnu a úplně ideální, nikdy nepršelo, oslavy mám od mala venku, na zahradě..stojí to miminum, takže si je dělám doteď ![]()
@Petrussee to chápu, já jsem řikala, že pak taky budem muset pronajímat herničky aby nám z bytu neudělaly kůlničku na dříví 😅 ale teď to bylo ještě v pohodě 😁 bordel nic hroznýho a nádobí umyla myčka 😄
Dneska jsem byla s Beátkou na nausnickach 🙂 skoro vůbec neplakala, fakt vzorňačka
@kambalaka to má nastreleny vid? Když mají všechny holcicky tyhle kytičky (kamaradek měly taky), budete pak měnit náušnice?
za mě náušnice a holcicky k sobě patří ![]()
@Ráďa 25 Tyyjo vy mate snehu. Ale i Praha byla rano uplne pod perinou, aspon u nas “na kopci” ![]()
Holky, já vám závidím, šla bych hned s dětmi…ale jsem nemocná, už tři dny mám střídavě horečku, zimnici…je to celkem náročné.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat