Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MongolskaRyba Alergie na zimu? To me vomej.. to je prece sileny. Takze budete zavreny doma a vzdycky jen rychly vyvetrani. Tyjo
Chudaci vy obe holky, to je pitomy.
@Janinac23 joo, já si nemám na co stěžovat, manžel fakt funguje na 110%. Ještě by mi k dokonalosti stačilo, kdyby se Ell zlepšilo usínání a byla by to naprostá bomba 😂
@MongolskaRyba A nějaké léky- třeba fenistil? A není třeba nějaký druh oblečení, které tu zimu nepropustí, na hlavu třeba kuklu?
Moje první dcera měla zas do tří let panickou hrůzu ze sněhu. U nás nešlo ráno vyjet autem a syn se mohl dovést do školky jen na saních a dcerka celou cestu hystericky řvala ![]()
@kambalaka Já dávám mléko před spaním odpoledne i večer. Ona mi totiž nechce moc mléčné výrobky, takže jí to ještě brát nechci. Nehoda se nám stane tak jednou za 14 dní, tak to neřeším.
Jinak spí celou noc, ale kolem půl 5 se budí s tatínkem do práce. Dám jí čaj a spíme dál.
@Ráďa 25 a kolik ji davas mléka na jednu dávku? Hugo taky moc nejí mléčné výrobky. Maximálně sýr v toastu nebo tvsrohovy kolacek 😁
@Ráďa 25 Mareček ty mléčné výrobky taky moc nechce..lucinu na pecivu, 3 lžičky jogurtu, syr obcas a trochu kakaa, ale ja to neřeším
..to jidlo a pití mě nestresuje, nabidnu mu večeři, má tam toho dost, nechce má smůlu
..nevypadá, ze by stradal..on by si um nevzal ani nechce moc to kakao ![]()
Ahoj holky,
U nás je období “já, já, já.. všechno musí dělat sama jinak spustí hysterak ale jakoze neskutečný hysterak. Nejdřív sem s tím trosku bojovala ale pak sem si rekla ze to musím brat pozitivně
v čem mi to vlastně vadí ze to chce dělat sama? Zjistila sem ze ji kolikrát stačí mít ten pocit ze ji řeknu ať to udělá sama nebo dá ruku na moji ruku a je spokojena (třeba nalévání z flašky do sklenicky)
Takže teď uz cokoliv jdu dělat tak se ji ptám jestli to chce udělat
a byl to teda obrat o 180 a scény sou téměř na nule
začala sem vařit složitější jídla protože ji baví pomáhat takže kraji a je spokojena
uklízet ji celkem bavilo vDcyky takže jakmile ji dam houbicku nebo hadr a nechám ji lestit zrcadlo tak mám minimálně 20 minut klid abych uklidila koupelnu ![]()
Ona mi dost nastavila zrcadlo a vidím v ni dost sebe povahové takže sem si říkala ze mě to nemůže vytáčet její vztekani, protože si za to vlastně mužů sama ![]()
@motivi aspoň uklizi a dělá vše s tebou. Huga tohle vůbec nebere. Ten dělá akorát čurbes 😁 ani pastelky ho nebaví. Buď je háže na zem nebo je okousává, ale malovat nechce.
Ahoj holky, my jsme poslední dny taky byli všichni nemocní
, snad už bude lépe. Dnes už jsme stavěli sněhuláka
. Jak jste tady psali, taky máme období NE téměř na všechno. Vždycky mám nějaký skvělý nápad, o kterém si myslím, že bude malou bavit a ta mi do toho hodí vidle a prostě NEEEE mámo, NECHCI!
Jo, taky mi tím připomíná mě, zrcadlo, jak psala @motivi, takže se na ní za to prostě nemůžu zlobit, respektuju, chápu. Taky jsem si říkala, že bych malé rozšířila repertoár jídel, doteď jsem se snažila nedávat moc sladké, slané, ale malá nám už ta jídla, to vlastně točím pořád dokola, už nechce jíst, tak bych jí asi zavedla nové chutě. To, co jí doteď chutnalo, všechna oblíbená jídla, už nechce jíst
.
Jinak trochu od tématu, ale docela mě štve ta masáž kolem Vánoc, všude reklamy na milion věcí… jsem ráda, že už dárky máme pořešené a hotovo, jsem proti těm reklamám celkem imunní, ale mrzí mě, že teď bude až do Vánoc taková konzumní smršť. Nehledě na ty fronty v obchodech, jenže to je každý rok, neřeším.
@Sissela no ja bych ty dárky klidne zrušila, takových peněz
a ty reklamy jsou šílený a všude lidi
, dneska se u nás rozsvítí stromek ve městě, ale takové akce mám rada ![]()
@Sissela jo tak jídlo už neřeším a dávám Hugovi to, co má rád. Klidně mu v Lidlu koupím koláček a dam mu ho ke svacine - no stress
@kambalaka Po obědě tak 150 a večer tak 200 ml. Dávám do polotučného frapko- banán, vanilka, jahoda a někdy dám jen trošku medu.
Včera jsme byli na Mikulášovi, fotku s Aničkou nemám, protože se strašně bála, takže jsme jí zavřeli do školní družiny a tam si celý večer hrála.
Jo a ten zasněžený kočárek je náš😁
@Ráďa 25 mně klasické plnotučného mléko Hugo nechce. Má svoji Bebu. Ještě mě napadlo zkusit mu odstrikat svoje mléko, jestli by si vzal. Když ho mám dost, tak proč to nezkusit 😁 ale dávám mléko už jen ráno 210ml a někdy po obědě, když si vzpomenu. Ale Hugo ho přes den nevyžaduje, nicméně mléčně výrobkům moc nedá - vlastně skoro vůbec tomu nedá ![]()
My byli dopoledne s Hugem bobovat. Normálně přes den už nespí, ale tentokrat jsme ho asi unavili. Po obědě jsem si zkusila s nim lehnout. On si vyslechl pohádku, pak si sednul, zakejval hlavou “Nene” a slezl z postele, ze spát nebude a šel si hrát. Tak jsem si šla uklízet do kuchyně a po hodině koukám a Hugo na gauči u televize vytuhl 😁
Holky, krásnou první adventní neděli 🙂 ❤️ věnec jsem dělala včera večer, když děti usnuly
@kambalaka Ella si včera na zahradě hrála ve sněhu na terase, dneska už jí to tolik nebralo 😅 my teda dneska měli doma fofry, uklízeli jsme, vařila jsem oběd a ještě na zítra 😅 od 18:30 mám jógu, tak tam se těšim moc
jinak s věncem jsi dobrá, já na to nemám buňky a ani nervy 😅
Já mám věneček na dveře, na stole mám takovou dekoraci, kterou každý rok měním podle barev
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat