TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6697
6.12.23 07:46

@kambalaka to je dobře, ze chce vodu ;) Mareček stejně ten čaj má pak studeny :D @Nikča2020 mě kočárek nevadí, někdy do něho nechce, ale má smůlu :D jako na nakup a tak ideální :mrgreen: nechce do toho vozíku a ja ho teda nechci nahanet po kráme :roll:, takže ja se ho snazim ještě udržet :D, ale po sněhu to nejede..ale teda kdybych ho položila řve :mrgreen: @kambalaka alespoň se neuspini :mrgreen:

• načítám...
3555
6.12.23 09:21

Holky zdravím vás všechny. Mrnous zlobí, když mu nevěnuji zrovna pozornost. Takže jsem ho do všeho zapojila a je to mnohem lepší. Včera mikuláš, jsme v obci poslední. A došli kolem půl 8.jak nespal, tak už hotový a, plakal. Ale jak dostal třpytky od anděla pak na ruku, tak byl spokojený. Jinak zima u nás dobrý. Na saních jezdí i 3,takze se nějaký tatínek nabídne a tahaji je. My jsme s prckem taky tvořili 🤣 co mi podával, to jsme dali, takže i když to není prodejní úroveň, já to mám s hrdosti vystavené 😁 my topime v kamnech, takže se barák prohřeje. Dnes jedem na menigoka, raději ho dáme. Další klucik, skončil v nemocnici, ale už je prý dobrý, uff. Dárky mám pořešené, skoro napecene, takže zacnu dávat na talířek. Úplně si ten čas užívám, jak je sníh. Takže já nemám žádný pres. Letos, ani nevím jak, ale úplně v klidu.
Jo s tatínkem jsem si vyměnila názory, hold jednou za čas budem muset, pro klid. Jinak si myslím, že teď fungujeme dobře a už jsem dala prcka na víkend k babi a dědovi a na pohodu :potlesk: nespí přes den, ale aspoň v noci. V neděli jdem na rozsvícení stromků a ohňostroj. Na prskavky už je zvyklý.
Mongolska ryba. Ježíš, to snad neee. To mě moc mrzí. Určitě bude příští rok dobrý. Já teď dávám malému chlorellu a ječmen a myslím, že se mu i dost zlepšil atop. Jinak mu naší koupili hodiny do pokojíku, protože na nich ujíždí a manaska Kašparka a pak na prsty. My takhle blbnem, tak z toho si myslím že bude mít opravdu radost. No my jsme vytreli a pujdem lestit okna 🤣

• načítám...
motivi
6.12.23 16:26

@MongolskaRyba třeba v pepcu mají v setu kovová brcka a u toho je kartacek přímo na ty brcka. Takže ty flašky beru tím kartackem

• Upravit
5617
6.12.23 22:24

Tak já už taky peču, letos asi udělám tak 7 druhů. Jen to musím někde schovat, protože mi to mizí pod rukama.
Jinak užíváme sněhu co to jde

• načítám...
6697
7.12.23 12:59

@Ráďa 25 vy mate teda hodně sněhu 8o..no ja upekla dva druhy..přítel chce ještě medovnikove koule..mě se do nich moc nechce, ale kdyby byl někdo nějaký osvědčený recept :nevim:

Ale mě to moc nejde, každý jiný, něco na krásu.. :mrgreen:

• načítám...
372
7.12.23 14:05

Ahoj koukám, že u všech je to hektické a furt samé novinky, vždycky si to tu přečtu a pak už nestihnu nic napsat! :D
U nás se ještě nepeče, protože čekáme na důležité vykrajovátko - Peppu. Jinak začínám kolem Mikuláše - linecké, ořechy, perníky, ulky a marcipánové želvy.
Prasátko pepa je momentálně modla, pořád jenom „já jsem prasátko Peppa, hihi“. Ale dokáže u toho sníst i to co by nesnědla. Trochu toho zneužívám, až jsem proti tomu (ten můj by taky pořád jedl u PC :cert: )
Káťa už začíná spojovat více slov, člověk by si řekl, jak bude snadné se domluvit… no jak dky. Včera říka „nejde. Kačce nejde. Na velkou židli. Táta…máma pomoct, papat na velké židli“ uplně jsme oba koukali :D
Jinak má období NE (pořád), NEJDE :D a teď začíná i zkoušet „schválnosti“ jako dělat to co nechci je nej sranda, že. Ale někdy je to fakt o nervy a občas mi to ujede a pohrozím…ale stejně to má 0% efekt.
Každý den se těší na Peppu (ale u některých dílů plaká - když jí zmokne medvěd, když kačenky pošlapou obrázek) a hlavně pytlíček od skřítka. Docela to vzala, že každý den je jen jeden. Ale moc se jí nelíbí, že tam není jen „čočočo“ (= čokoláda, to jsem nechtěla). Má tam drobné hračky, šumivé koule do vany, aktivity z atelier v lese.
Boby se jí líbí, ale vlastní nemáme. Prý zbytečny kus plastu :roll: ale tady v Brně už to roztálo.
Umí hodně pomáhat s úklidem. Sama od sebe moc ne, ale když jí člověk dá instrukci "uklid to kam to pattří tak to zvládne. A taky vyklízet myčku.
Umí pár barev, počítat do 4 a některé písničky. Ale přijde mi, že pohybově není tak akční (no nemá být po kom :lol: ), je to vidět na plavání, tam se ani kolikrát nechce potápět.
Dárky už mám skoro všechny, jen tátovi a dědečkům nevím co. :nevim: Už aby bylo po Vánocích, těším si až si budu hrát s novými hračkami :lol: :lol:
PS. ráda bych druhé mimi, ale ten můj nechce. :nevim: že jedna Káťa stačí :mrgreen:

• načítám...
6697
7.12.23 14:18

@Martii6 to je kočička a těch vlasku :andel:

• načítám...
7611
7.12.23 14:54

My byli včera na té Mikulasske akci u manžela v práci a katastrofa :roll: jen co jsme tam přišli, Hugo spustil takovej hysterák, ze se na nás všichni otáčeli :roll: přitom to tam bylo tak pěkné, různé akce pro děti, pro nejmenší byly připravené hrátky s batolátky a Hugo to vůbec nedával. Měla jsem ho celou dobu na ruce nebo v nositku (střídali jsme se s manželem). Po 2 hodinách jsme to vzdali a ještě před příchodem Mikuláše a nadílky jsme odešli domu. On tam tropil takové hysterické scény, nechápu, nikdo mu nic neudělal :roll: no zkazil nám to tam. Tolik jsme se tam těšili… manzel s nim od te doby nemluví :lol: ze jako jediné dítě se tam takhle chová a ze s nim nikam chodit nebude a kdesi cosi. Taková příjemná atmosféra a Hugino tam tak vyváděl :roll: A to podotýkám, že byl vyspanej. No jak jsme přišli domu, tak už Hugo úplně v pohodě a dělal, jakoze nic a zase veselej

• načítám...
3961
7.12.23 15:13

@kambalaka Ted mi je teda lito Huga.. Ze s nim tatinek nemluvi? Skvelej vzor.. Hele deti jsou v tomhle nevyzpytatelny. My mame pocit, ze je dobre vyspanej, ze je to super akce, ale oni to muzou vnimat jinak. Muj starsi byl vzdycky dite, ktery se musi vsude rozkoukat. I treba kdyz jsme prisli na hriste, napred jsme si sedli na lavicku, dali si svacu, rozkoukal se a sel si hrat. Jednou jsme sli na chate na nejaky hasicsky souteze pro deti. Hezka atmosfera, vsechno pekny.. syn mel uplnek zasek, nechtel nic zkusit, pak do nej vsichni (manzel, babi, deda) zacali hucet co blbne a ceho se boji.. to se zasekl uplne. Tak jsem ho vzala stranou, sedli jsme si, koukali, za ctvrt hodky rekl ze jde zkusit tu soutez a uz dobry.

• načítám...
3961
7.12.23 15:15

@Martii6 Ta je krasna! Takova vyspela pusobi. A mluvi teda moc pekne. Pytlicky od skritku jsou krasny. K nam takhle litaj andelicci a nosi klukum ňamky a darecky do kapsickovych adventnich kalendaru. Je to pro me spousta vymysleni a priprav, ale ta detska radost stoji za to :srdce:

• načítám...
7611
7.12.23 16:04

@Bjetuš my jsme s nim zkusili jít stranou a dobrý, no a pak jsme se vrátili a zase bééé :roll: no snad se to časem zlepší. Je fakt, ze se to teď kombinuje i s těmi jeho zuby, ale těžko říct, viď? On mi to neřekne…

• načítám...
6697
7.12.23 17:05

@kambalaka tyjo to mě mrzí…tak snad to příště bude lepší..

Jdu si teda taky postezovat..chtěli jsme jet POPRVÉ na jednu noc pryc, už jsme si i vybrali kam (půl hodinky cesty, krásný hotel v přírodě)..rikam to mámě..a dostala jsem takový sekec, ze to teda ani náhodou..ze bude řvát, ze ho neuspi a ze nikam nepojedeme :zed: sjela mě jak malý dítě..chtěla jsem, aby spali u nás (mají to o patro níže, aby byl Mareček ve svém)..konečně jsme dostali odvahu a máme nějaké peníze odjet na jednu noc (po odpoledním spánku a na další bysme se vrátili)..aby jsme to proste zkusili a odpočinuli si..no a nemáme hlídání :? včera jsme to hodinu promysleli a vybírali..u druhé babičky nevydrží, není na ne zvyklý.. :nevim: a to moje máma není stara, není ji ještě ani 50 a nedá ani jednu noc :zed: :zed:

• načítám...
2087
7.12.23 17:13

@kambalaka to mě mrzí s tím Hugem, asi fakt do těch dětí nevidíme a nevíme co se jim honí hlavou. Já bych to asi vzdala dřív jak za 2 hodiny. Ale věřím, že ostatní co mají děti, tak mají pochopení, že každý den nemá dítě náladu. Určitě se na jiné akci předvede v opačném světle a všichni si to moc užijete.
Můj chlap by byl asi taky naštvaný, ale to dítě za to nemůže.
@Petrussee netrefila ses do nějaké špatné nálady babičky? Třeba si to ještě rozmyslí. Nebo to zkouset častěji, ať si ho vezmou k sobě a vy buďte normálně doma, aby se dalo v nejhorším případě zakročit.

• načítám...
6697
7.12.23 17:21

@Janinac23 ona má takovou protivnou povahu :nevim:..nemáme jinou možnost komu ho dat, na ne je zvyklý vidí je v podstatě denně, alespoň chvíli..no on je zvyklý spat ve své posteli a pak dojít za nami do ložnice, když se probudí, tak jsem chtěla, aby byli tady..ona na to hlídání moc není, ale myslela jsem, ze jednu noc daji..ji to hlídání nebaví, hlídá akorát můj táta, jako jedinej..ale vždycky třeba 2h, jdou ven nebo si hrajou doma

• načítám...
951
7.12.23 17:22

@Martii6 to je krasna holcicka, kolik uz ma vlasku! Takova naladenim jak ta moje, nedela veci co by ji staly moc energie, hezky mluvi a miluje Peppu. :lol:

@kambalaka Je mi lito, ze to tak dopadlo, ale to kolikrat nezkrotis. Mne vcera kamaradka obdivovala, ze s malou furt jezdim temi mhdcky, ale to si taky nemyslete, ze to neni vyzva! Koe ted co zacina mluvit. :pocitac: kazdopadne tvuj manza zase zaperlil, ze se s nim nebavi. :lol: Ty jeho hlasky bychom tu meli sepsat. Byl by to dobry ceckovy film jako jich ted spousta lita. :dance:

@Petrussee to mne teda mrzi, divim se, protoze pises, ze ti rodice sem tam hlidaji tak jako proc ne pres noc? :nevim: mne furt hlidaji pres noc, kdyz v noci makam ze…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100