TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1115
7.12.23 18:59

@kambalaka @Petrussee holky tak tohle Vám vůbec nezávidím a zaplaťpánbůh tohle neznám. Snad to není jen primárně o hlídání, ale o času stráveném se svým vnoučetem ne? Já to fakt nechápu. Co by za to jiní prarodiče dali. Moje mamka, tchýně i teta se můžou v hlídání přetrhnout, chtějí být s Ellou i samy aby si jí fakt užily.

• načítám...
6702
7.12.23 19:05

@Nikča2020 to je proste hrozne hezky :srdce: máma na to není, nehrála si ani s nami..což jako chápu..ale nevím proč tak vyvadi, aby jsme náhodou neodpocivali.. :roll: a hlavně by hlídali oba, tak si ty činnosti rozdělej…a bylo by to výjimečně..po 2 letech, ne nějaký pravidlo :nevim: navíc mají jen Marecka, jako vnouče..pritelovo rodiče hlídají brachy děti, nejsou tak náročné, Mareček neusne sám a vyžaduje pozornost..a jezdíme tam občas, nechali jsme ho tam jednou a šli na procházku a za 10 minut volali ať přijdeme, ze řve.. :?

• načítám...
7611
7.12.23 19:37

@Nikča2020 víš, oni je to spis taky o tom, jak je to dítě náročné. Kazde dítě je jiné, já když porovnam Huga a Beatku, tak je to neskutečný rozdíl. Huga jsem jako malého nemohla ani na chvílí položit a hned kňoural. To mu zůstalo. Hlavně on pořádně nespí. Nechce, vzteká se, kňourá, když ho někam vezmeš, tak řve… manzel mi včera řekl, ze přesně kvůli takovým dětem, jako je Hugo, nikdy děti nechtěl 🙈 dává nám zabrat oběma. Jako milujeme ho samozřejmě, ale jsme z něj vyřízení oba dva. No a kdo se hrne do hlídání takového dítěte? 😁

• načítám...
6702
7.12.23 19:40

@kambalaka Mareček je podobnej, ale jednou by se “obětovat” mohli :D člověk by alespoň nabral sílu..nicméně doufám, ze druhé bude jako Bea :mrgreen: úplný opak

• načítám...
7611
7.12.23 19:55

@Petrussee heled, Beátka je úžasná, o té ani nevím. Když vidím, ze je unavená, nakojím, pohoupám v nosítku a do 5 minut spí. V noci ji nakojim a spinká se dál. Přes den je veselá, usmevava a žádný problém. Huga už od malinka jsem uspávala snad hodinu a půl a on pak spal 15 minut a konec. Neustále brecel, kňoural, no hrůza. Ta nespavost mu vydržela. Ona jako ani Beátka moc extra spavá není, ale aspoň je hodná, když nespí. Nejhorší je, když uspim Beatku a Hugo tím svým zachvatem vzteku ji vzbudí 🙄 to pak nevím, komu se věnovat dřív. Nebo když potrebuju Beu uspat a Hugo se rozhodne, ze zrovna v tuhle dobu chce maminku a sápe se po mně a když ho nevezmu, začne hysterčit. No adrenalin někdy. Přiznám se, ze se každý den těším na to, až večer děti usnou 😁

• načítám...
1115
7.12.23 21:08

@Petrussee no o to víc to nechápu, když to není pravidelně, jen jednou za x. No každý jsme jiný, neodsuzuji to, jen to nechápu 😄 u nás je tohle jinak nastavený a hlavně většinou se to dítě chová s někým jiným jinak. Většinou líp 🤣 🤣

• načítám...
1115
7.12.23 21:12

@kambalaka já to chápu samozřejmě, ale myslím, že si psala že byl u rodičů docela v pohodě nebo si to pletu? Je to možný samozřejmě 😅 hele moje teta je taková 🤣 ale ta měla dítě hyperaktivní a nespavý, takže je “zvyklá” 😄 ale samozřejmě není to pro každého, ale mám za to, že se to má zkusit, vždy si pro dítko můžeš dojet. Mě jen konkrétně u Péti zarazilo to že na ní mamka řvala a prostě mě to nějak rozesmutnilo 😅

• načítám...
6702
7.12.23 21:27

@Nikča2020 taky to nechapeme :roll: :nevim: tak jsme naštvaný..Mareček je s nimi taky hodnejsi, nezkousi to co na nás a nedělá takové scény..ale máma ho moc nehlida, spíše muj táta jen.. a Mareček chce furt za nimi nahoru chodit..ukazuje na strop a říká tam..to spaní se bez mleka zlepšilo, jako budí se, ale nic moc nechce, jen chvíli kontakt a pak za nami přiběhne..predvcirem pribehl až v 5 ráno..včera teda nevíme, před kolem 3, ale dam ho k nám a spi..akorát jim proste neumím zaručit jestli bude brecet a jak to zvládne, když ještě bez maminky nebyl ze jo..ale říkala jsem, ze bysme kdyžtak přijeli.. :nevim….vim, ze odpoledne neusnul ani s tátou a ani s nima no..ale večer by snad usnul, když by byl unavený :nevim:..no někdy to snad zkusíme..ale smutná nebuď :srdce:, mě už je lépe, když jsem si mohla postezovat :andel: a sami od sebe si ho taky neberou, jen když si řeknu..ale to ani tatínek no.. :roll:

• načítám...
2087
7.12.23 21:44

@Petrussee já si myslím, že by možná i lépe zvládl spánek u vašich než doma s vašima. Často ty děti lépe reaguji nebo lépe usínají. Chce to zkusím, během svátků bych jim ho tam dala s tím, ať třeba tvrdí že nejste doma (aby nechtěl domu).

• načítám...
3961
7.12.23 21:57

@Petrussee Fiiha, to je husta reakce od vlastni mamy. To chapu, ze te zaskocilo a nastvalo. Vlastne mi to prijde absurdni, ze bydlite v jednom dome a nemaji s Mareckem blizkej vztah. A smutny.. Nam teda taky jeste nikdo Mikyho na noc nehlidal. Mame jen manzelovy rodice, ale ti bydli v jiznich cechach. Asi zkusime v lete jestli u nich zvladne 1 nebo 2 noci.
Ted neres trenink na skolku, to je jeste daleko a Marecek to zvladne az prijde cas. Ale bylo by pro tebe strasne fajn vypnout hlavu od ditete, vyspat se..

• načítám...
2087
7.12.23 21:59

@kambalaka Hugo je náročný o tom žádná, ale měl by pochopit, že když Bea spí, tak musí být potichu(neříkám nemluvit, ale nervat), na to je už velký dost. Nebo že když kojis, tak musí počkat. Taky mám náročného syna. Asi bych zkusila důrazněji nastavit hranice, vysvětlit a neustoupit. Nemyslím žádné fyzické tresty! Stejně jak jsi to udělala s tím dudlem, mlékem a dalšími věcmi. Je to chytrý kluk, tak to rychle pochopí.

• načítám...
951
7.12.23 22:05

@kambalaka Uz nekdo zapisuje ty hlasky tvyho chlapa? To uz je druha denne. :lol:

No jako je to skoda, protoze fakt se tim hlidanim brouckove otrkaji. Je pravda, ze moje mala zase uplne u nekoho ciziho nevydrzi ani kdyz si skocim na zachod. Ale proste u babicek si na mne ani nevzpomene. Je to normalka a asi vi, ze se nekdy zjevim. Pry vola „mami“ kdyz se ji neco stane a tak, ale jinak nic. :nevim:

Proc jste dali pryc to mleko kdyz vam po tom mali hure spi?

Příspěvek upraven 07.12.23 v 23:09

• načítám...
2087
7.12.23 22:08

@Petrussee jestli to děláš skrz školku, tak se na to vyprdni. Jestli abys mohla být sama s přítelem a konečně se vyspat, tak zabojuj♥️ pamatuju si, žes kolikrát psala, že se Marečkovi hodně podrizujete, ale že vám to nevadí, že máte jen jeho. V tomhle bych zabrala, možná si ho budou vaši brát raději a to je lepší trénink na školku, ne to, zda zvládne někde spát. Držím pěsti, ať se to mámě rozlezi v hlavě a sama přijde, že to zkusí :srdce: já taky nebyla žádnou noc bez malé, ale jinak by si ji vzali kdykoliv je požádám a rádi, tak mě to tak nějak mrzí, že to tak není všude!

• načítám...
7611
7.12.23 23:50

@MongolskaRyba bez mleka spí líp, budí se méně. S mlékem se budil; protože to chtěl to mléko, pak zase se mu chtělo curat, plenka to neudržela, takže se vzbudil s mokrým pyzamem, denně jsem prevlikala postel a to už jsem nedavala. Je to takto lepší. Budí se už jen kvůli zubům, můrám nebo ze chce prikryt dekou. Mléko už nevyžaduje. @Janinac23 já mu vysvětluji pořád, ať nekrici, ze Bea spinká nebo papá, ale je to marný. On žárlí a dělá naschvály, když se ji věnuju. Buď začne křičet nebo bouchá hlavou o její postýlku 🙄
@MongolskaRyba Hlášek mám víc, než sem vám píšu 😁 včera jsme měli s manželem debatu po té Mikulášské. Řekl mi doma, ze zatím nenašel to pozitivum mít děti. Že nás to neskutečně svazuje, intimní život nula, nevyspíš se, všechno se přizpůsobuje dětem a je to furt něco. Když jsem mu řekla, ze se to zlepší, ze děti jsou malé a ze bude líp, tak mi řekl, ze nebude. Ze nejdřív deti trápí prdiky, pak zuby, pak nastává období vzdoru, běsy, pak když to začne být chvilku dobrý, tak puberta a když už konečně vyzrajou, tak tě jako starýho šoupnou do domova důchodců 😁 super vyhlídka 😁

• načítám...
2087
8.12.23 06:49

@kambalaka já myslím, že ty hlášky a pocity co má tvůj chlap má spousta chlapů (i žen), někteří je jen neřeknou nahlas.Je jasné, že děti miluje, ale je to pro něj taková změna a tak velký zásah do předchozího života. Mrzi mě to hlavně kvůli tobě, že s tím tak bojuje a odnášíš to ty. Drž se, určitě bude líp dříve než si myslí😉

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100