Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Peťulka39 ja bych řekla jak pro koho, mají k tomu knížky od 2 let, ale třeba pro Marečka je to brzy, dostane za rok, až teď začal říkat par slov a rozhodne ještě moc neopakuje, má knížky se zvuky a nezajímá ho to
, takže my budeme pořizovat za rok, jinak mi nepřijde špatná
@Petrussee tyjoooo,to je dareckuuu…a nadhernejch
ja chci max 3,nechci ho zvykat na zabarikadovanej pokoj. U dcery to bylo prave tak bylo a vesmes ji pak zajimaly darky nase, jako krabice, papir apod a kdyz byla starsi, tak rozbalovala a darky davala na hromadu ve smyslu jeee a konec.Pak si s tim ani nevyhrala. Takze ja chci opravdu jen tak max 3.U nas hodne frcej knizky, takze dostane knizky, pak Pepa…tu miluje, takze velikou Pepu, koupila jsem kostky na staveni-jenze on spis jeste vse rozhazuje, tak uvidime, pak mam nejaky nakladni auto s mensimi auticky.Byla jsem dnes dopo na otocku a k narozkam nevim, jako ze to je takhle za sebou to je naprd, no ![]()
@Petrussee ja na ni taky koukala…a taky ji budu resit za rok. U nas taky jede par slov, nemluvi jeste ve vetach.
@Petrussee no prave, pro ty kluky to je masakr…jako maji milion druhu aut, lega apod…ale jako pro holcicky proste maji vic, i veci na sebe… ![]()
@Peťulka39 dostane od babiček, my brali jen ten nabytek a rozdělíme mu to na narozeniny ty má v lednu
jinak my mu nic nekupujeme, k narozeninám mu uděláme oslavu a dárky přinesou ostatní
, to bych chtěla spíše něco kreativního, modelinu, razítka a tak
a knížky dostane dvě
@Peťulka39 píše:
@wendelina30 Ta albu tuska, neni na to jeste maly???
Jako určitě si s tím nezahraje sám. Ráno si bereme knížky do postele a procházíme je. Máme ty pro nejmenší 2+ a písničky. Žádné encyklopedie nebo tak. Stejně pak třeba lego skládáme všichni společně
Holky, máte doma kinetický písek? Malého to hrozně bavilo v herničce. Ale nevím, jestli z toho třeba není doma pak binec všude
Ahoj holky, kineticky pisek mame emma ho rve porad do pusy, ted ma i modelinu a to ji celkem bavi. @Petulka39- zdravim te mame stejne stare starsi holky me bude 16 za chvili, s Emmou ma ted vztah o neco lepsi kdyz ale byla mimino tak tam vztah vubec nebyl, to ji nebrala ani omylem
Pocitam, ze jsme se tady ve skupince minuly, ale je fajn vedet ze je tady dalsi maminka s velkym vekovym rozdilem u dětí.
Jinak ohledně uzamknutí skupinky jsem určitě pro ale obávám se že pakliže tady ten správce není tak bude nutné vytvořit skupinku novou tu uzamknout a pak se tam vzájemně pozvat ![]()
@Petrussee hraje si Mareček s tou Montessori houpačkou? My jsme koupili novou, když měl syn rok a nehrál si s ní a dcera teď taky ne, vydržela tam max 5 minut a ještě ideálně, když ji k tomu někdo zpíval. Tak jsem ji dneska prodala🙂
@sofie_13579 jeee,tak to je supr, ze mame stejne stare holky
.
Jj, u nas to bylo dost podobne ![]()
@Petulka 39 - u nás si myslím že to ještě bylo hodně ovlivněno i tím že starší dcera absolutně o žádného sourozence nevstála takže fakt trvalo zhruba rok než vzala Emu na milost teď už je to dobré možná i tím jak je Emča větší tak už je s ní přece jen trošku zábava ale jako na počátku to bylo opravdu velmi rozpačité…
Holky mne se povedlo Mikyho “omylem” presunout do jeho vetsi postele v detskym pokojiku
Manzel byl nemocnej, tak jsem ho nechala prskat v loznici a ja s Mikym jsme chodili spat ke starsimu do pokoje a Miky si svoji postel uplne zamiloval, chodi si do ni lehnout i jen tak pres den a velmi ochotne i po obede. Prvni noc se porad budil a plakal, ale dalsi vecer tam chtel spat zas, noc byla lepsi a ted uz tam prospi celou noc. Tak se musim smat jak jsem resila, kdy ho zkusime prestehovat a ze vubec neni pripravenej a vyresilo se to takhle nahodou a samo ![]()
@Janinac23 jo, občas se tam houpe, když ji otočím tak to prelejza a někdy to podleze..dostane teď to prkno z jedné stěna a z druhé klouzacka..ale ze by ho to zabavilo dlouho to ne
, ale jeho nezabavi nic moc, teď hodně auta..
Spaní u babičky
Ukončuji tuhle kauzu..vzali si ho v 19:15h nahoru a ve 20:40h mi ho máma přinesla, ať si ho vezmu..ani nebrecel, asi se moc nesnažili ho uspat, usnul před chvíli zase doma
..takže dlouho sami nikam nepojedeme no.. ![]()
@Petrussee Ach jo, to je mi fakt lito s tim spanim. To se urcite moc nesnazili. Tvoji mamu popravde vubec nechapu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat