TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
11.12.23 08:18

@Petrussee já se ale fakt snažila, aby šel spát a nechat ho být, tak by vzbudil i sousedy, on zatne všechno co má a začne ječet - prostě vydá ze sebe ten nejhlasitější zvuk 😁 @MongolskaRyba on dělá tohle cely den 😁 prostě je to éro. Nejhorší je, ze mi tím budí Beatku. A když chci v klidu nakojit a uspat Beatku, tak sama doma nemám šanci. Když je doma manzel, tak ho popadne a odnese pryč, ale to řve snad ještě víc 🙈

• načítám...
6695
11.12.23 08:28

@kambalaka tak my máme nad sebou naše, vedle je prázdný byt, tak to neřeším, ale když brečí hodně, tak máma vola, proč jako brečí :D :roll:

• načítám...
2087
11.12.23 08:46

@kambalaka to jak popisujes, tak to dělá vyloženě neschvál. Jako volná výchova je jedna věc, ale nechat si vše líbit mi přijde moc a čekat, že z toho vyroste…

• načítám...
7611
11.12.23 09:25

@Janinac23 a co mám dělat? Já mu říkám “nekřič” To mu mám dát na zadek? 😁 nebo ho přivázat k posteli, aby spal? 😁

• načítám...
2087
11.12.23 09:33

@kambalaka zkus začít křičet vždycky když křičí on nebo ho vezmi do svého pokoje a řekni mu, že může křičet, ale jen tady, že tobě to vadi, že tě u toho třeba bolí hlava. Já bych se s ním takhle nemazlila, ovlivňuje tím i okolí a hlavně Beatku a to už je sobecké.
Nejde o ten spánek, jsi vyspinkany, ok ale tatínek ještě chce spinkat, tak pojď si hrát, ale potichu v postýlce nebo v pokojíčku to je jedno.

• načítám...
2087
11.12.23 09:39

@kambalaka kdyby ti někdo před 2 lety vyprávěl, že se takhle chová nějaké dítě, co bys mu řekla? Řekla bys ať ho nechá a jen ho teda napomene, nekřič?
Já beru, taky se chovám jinak než bych řekla před dětmi, ale tohle už mi přijde za hranou trochu. Je mi líto Beatky a tebe a vlastně i toho chlapa.

• načítám...
1479
11.12.23 09:47

@kambalaka To je radost takový randál hned po ránu :lol: :lol: A jak na to reaguješ ty?

• načítám...
7611
11.12.23 10:20

Holky, on mi v 7:10 usnul v obýváku na gauči 🙏 tak dobrý, jsem se taky na chvíli natáhla. Dal si ještě 2 hodinky. Teď už půjde spát až večer, tak snad v rozumný čas 🙏

@Janinac23 jako máš pravdu no… někdy si říkám, ze bych na vychovávání dětí potřebovala příručku. :roll: Já když zakřičím taky, tak ti řeknu úplně přesně, co udělá, začne se tomu smát a pokusí se zakricet ještě víc než já 😁 má to jako projev radosti. Hugo je pomalejsi než všechny ostatní děti tady. Nemluví, ani motoricky na tom není až tak suprově, ale trénujeme to. Vidlickou si ještě jídlo nenapíchne. Musím mu pomoct, pak už si to do pusy dá. Různé hračky (vkládací a skládačky) - s tím taky trochu bojujeme, ale stačí mu to několikrát ukázat, potrénovat a je to lepší. Hugo i všechno neustále strká do pusy - asi i jak mu rostou ty zuby :nevim: přitom jako malej (ve věku Beátky) tohle nedělal.

Beatce bylo 7.12. půl roku, strašně to letí, ani jsem neposlala fotku 🙂 a o víkendu jsme měli rodinnou oslavu Huga (bude mít až 19.12., ale slavili jsme dřív, kvůli tatínkovi, který jde na tu operaci)

• načítám...
7611
11.12.23 10:24

Holky, psala jsem na admin. Tak co vy na to?

• načítám...
2087
11.12.23 11:57

@kambalaka Beatka je fakt sluníčko ♥️ a Hugo teda na fotkách vypadá jako zlatíčko, člověk by neřekl jaké je to číslo 😀 hele ale všichni z toho nakonec vyrostou a budes na to vzpomínat s úsměvem 🙂
Díky, to mi přijde jako dobrá varianta, že bude skupina pro cizí neviditelná.

• načítám...
3773
11.12.23 12:04
@kambalaka píše:
Holky, psala jsem na admin. Tak co vy na to?

Ty jo, to si radši uzamkněte. Dát dvouletému dítěti na dort AC Sparta Praha, na to se fakt nedá koukat.

• načítám...
5617
11.12.23 12:20

Pokud to nepůjde tady uzamknout už se nic moc dávat nebudu holky.Pak už mě jedině napadlo, že budeme muset udělat úplně novou skupinu.

• načítám...
1479
11.12.23 12:24

Souhlasím s @Ráďa 25. Na veřejnou skupinu se tu píší dost citlivé příspěvky a je tu spousta fotek

• načítám...
2087
11.12.23 12:39

@wendelina30 taky souhlasím s @Ráďa 25, myslím, že vytvoření nové uzamčené skupiny je ještě lepší varianta. A když ta původní půjde skrýt, tak jak psala @kambalaka, tak to je jen další plus.

• načítám...
372
11.12.23 13:02
@kambalaka píše:
@wendelina30 taková malá ukázka toho, jak to u nás od 3:45 vypadá. Kdyby aspoň nebyl tak hlučnej 🙈
https://youtube.com/…/4CeHPr17GLQ?…
Manžel doma chodí ve sluchátkách, protože tohle nedává 😁 máte taky někdo doma takové éro nebo jsem jediná? Fakt mám pocit, ze jenom já mám doma takhle hlučné dítě. Nemluví, jen takhle celý den vřeští - no na hlavu toto

Ahoj, taky vstáváme někdy takto brzo, ale většinou to dotáhne třeba do 6, někdy do 7. Většinou ale vstává v 5, max v 6. Ale takhle ječet bych ji taky nenechala a to je tvrdohlavá až až a taky si z toho dělá srandu. Mlácení nepraktikujeme, stejně to nefunguje. Prostě ji řeknu, že mě bolí uši z toho a že táta spí a ostatní taky (bydlíme v bytě). KDyž to nefunguje, tak ji řeknu, ať to jde dělat sama do pokojíku, tam to nikomu nevadí…a jdu dělat něco zajímavého :D hned jí to přejde ;)
A nejlepší je, že ji říkám: Nekřič, bolí mě ouška Ona: kočičky taky ouška, pusinku(dá nám pusu aby to nebolelo :D ) a pak říká: Ale ještě neeee (jakože nepřestane) a pokračuje… no občas mě pěkně zkouší. :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100