TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
459
8.12.23 14:43

Holky sháněla jsem pro malou k vánocům veký žlutý domeček Duplo prasátka Peppy a je to teda nedostatkové zboží, není to vůbec nikde k sehnání, ani online, vyprodáno, nebo už to neprodávají. Nevíte někdo, jestli je to jen chvilková záležitost, že to lidé vykoupili před vánoci, nebo to byla nějaká limitovaná edice a už nebude k dostání? :think:

Haha, to bylo řečí, že už mám všechny dárky pořízené a víc kupovat nebudu :lol:… Jenže naše malá teď Pepinu úplně zbožňuje a ten domeček by jí udělal fakt velikou radost.

Příspěvek upraven 08.12.23 v 14:47

• načítám...
459
8.12.23 14:46

@Petrussee Tyjo, od mamky fakt nepříjemná reakce 8o. Přitom jde o úplnou maličkost, ještě když jsi avizovala, že byste byli připravení přijet, vrátit se.

U nás zatím žádné hlídání přes noc neproběhlo, přiznám se, že na to nejsem připravená spíš já, malá by to už určitě zvládla, ačkoliv když jí zrovna rostou zoubky (což je u nás kontinuální proces), uklidní se většinou jen se mnou… Ale asi to s manželem prubneme příští rok, už vidím, jak budu pořád na mobilu, jestli je vše ok, budu z toho nervóznější než kdokoliv jiný :mrgreen:.

• načítám...
6702
8.12.23 14:54

@Sissela kamarádka říkala, ze po 3. Spaním se fakt začala tesit, ze jde malý k babice :mrgreen:..taky bych z toho byla nervózní, nespala bych..ale už bych to chtěla zkusit :D..nicméně máma teď přistoupila na variantu, ze by si ho vzali teda k nim a když bude rvát, tak ho přinesou, ale máme byt doma..tak zkusíme asi to :think:

• načítám...
7611
8.12.23 15:23

@Sissela však taky říkal, ze už ho nikam nevezme 😁 ono ho to zas přejde. @MongolskaRyba @Sissela holky, jste skvělý, díky :kytka:

• načítám...
2087
8.12.23 18:37

@Petrussee to je super, tak kdy si ho vezmou? už dneska? :D

• načítám...
6702
8.12.23 18:49

@Janinac23 dneska ne, máma zase někam zdrhla…prý zítra..no uvidíme jestli si to nerozmysli, ale ze si ho vezmou třeba v 7, to mi stejně moc nepomůže a přítel jde do kina..tak tu budu sama, ale alespoň jako pokus :D

• načítám...
8.12.23 19:30

Prosím o radu

7ledna pozitivní test

Můžu se hloupě zeptat pokud žena měla první pozitivní těhotensky test. 7.1. Existuje nějaká reálná šance že by i s přenášením mohla porodit ještě teď v listopadu nebo v prosinci. S dotyčnou se nevídám… a logicky mi vychází že 9 měsíců je max do září … mám pravdu? Díky dotyčná ještě říkala že byla na potratu ale přeci jen se ptám jaký měsíc by to bylo už nereálné dekuju

• načítám...
2087
8.12.23 19:36

Holky, tak mě napadlo, nešlo by tu skupinu tady nějak uzavřít? Přece jen tady probírame hodně věcí a fotky, tak aby na to tady někoukal úplně každý. Já teda nevím jak se to dělá. Co vy na to?

• načítám...
7611
8.12.23 20:02

@Janinac23 mě to taky napadlo už, ze by to bylo fajn, ale nevím, jak se to dělá.

• načítám...
6702
8.12.23 20:04

@Janinac23 jo, ale musíme přijít na to jak :think:

• načítám...
7611
8.12.23 20:06

Holky, kdo je zakladatel teto skupiny? Chce se to obrátit na admina. Tohle jsem našla

• načítám...
3961
8.12.23 22:19

@kambalaka Byla tu naposledy v cervnu 2022 :?

• načítám...
295
8.12.23 22:50

Ahoj devcatka, moooc vas po hrozne dlouheeee odmlce zdravim :).Nestiham cist, ale urcite se mate vsichni moooc fajn a prckove tez…letiii to, budou mit dva roky. Nedavno jsme resily poslicky a ted???masakr 8o.

• načítám...
295
8.12.23 22:58

@Michaljuv111
To je dobry dotaz :D
Ptate se predpokladam na sebe? Takovety otazky typu to je pro znamou atd je vic nez jasne, ale budis:)nic ve zlem, samozrejme:lol:
No asi takhle:Tehotenstvi se pocita vzdy od prvniho dne posledni MS a trva cca 40 tydnu coz je nejakych 10.mesicu.
Telo by samozrejme melo byt pripraveno na porod uz ten 40 tyden, ale klido muze dotycna prenaset az 2 tydny-zalezi jak se miminku dari, zda neni obri apod…Takze pokud mela dotycna poz.test zacatkem ledna,tzn.ze posledni MS mela nekde v prosinci a to uz by mela mit davno odrozeno… 8o :think: o

• načítám...
295
8.12.23 23:00

Maminky, prosim prosim, Vy co mate kluky, co jste poridili k jezisku a narozkam???

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100