Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky sháněla jsem pro malou k vánocům veký žlutý domeček Duplo prasátka Peppy a je to teda nedostatkové zboží, není to vůbec nikde k sehnání, ani online, vyprodáno, nebo už to neprodávají. Nevíte někdo, jestli je to jen chvilková záležitost, že to lidé vykoupili před vánoci, nebo to byla nějaká limitovaná edice a už nebude k dostání? ![]()
Haha, to bylo řečí, že už mám všechny dárky pořízené a víc kupovat nebudu
… Jenže naše malá teď Pepinu úplně zbožňuje a ten domeček by jí udělal fakt velikou radost.
Příspěvek upraven 08.12.23 v 14:47
@Petrussee Tyjo, od mamky fakt nepříjemná reakce
. Přitom jde o úplnou maličkost, ještě když jsi avizovala, že byste byli připravení přijet, vrátit se.
U nás zatím žádné hlídání přes noc neproběhlo, přiznám se, že na to nejsem připravená spíš já, malá by to už určitě zvládla, ačkoliv když jí zrovna rostou zoubky (což je u nás kontinuální proces), uklidní se většinou jen se mnou… Ale asi to s manželem prubneme příští rok, už vidím, jak budu pořád na mobilu, jestli je vše ok, budu z toho nervóznější než kdokoliv jiný
.
@Sissela kamarádka říkala, ze po 3. Spaním se fakt začala tesit, ze jde malý k babice
..taky bych z toho byla nervózní, nespala bych..ale už bych to chtěla zkusit
..nicméně máma teď přistoupila na variantu, ze by si ho vzali teda k nim a když bude rvát, tak ho přinesou, ale máme byt doma..tak zkusíme asi to ![]()
@Sissela však taky říkal, ze už ho nikam nevezme 😁 ono ho to zas přejde. @MongolskaRyba @Sissela holky, jste skvělý, díky ![]()
@Janinac23 dneska ne, máma zase někam zdrhla…prý zítra..no uvidíme jestli si to nerozmysli, ale ze si ho vezmou třeba v 7, to mi stejně moc nepomůže a přítel jde do kina..tak tu budu sama, ale alespoň jako pokus ![]()
7ledna pozitivní test
Můžu se hloupě zeptat pokud žena měla první pozitivní těhotensky test. 7.1. Existuje nějaká reálná šance že by i s přenášením mohla porodit ještě teď v listopadu nebo v prosinci. S dotyčnou se nevídám… a logicky mi vychází že 9 měsíců je max do září … mám pravdu? Díky dotyčná ještě říkala že byla na potratu ale přeci jen se ptám jaký měsíc by to bylo už nereálné dekuju
Holky, tak mě napadlo, nešlo by tu skupinu tady nějak uzavřít? Přece jen tady probírame hodně věcí a fotky, tak aby na to tady někoukal úplně každý. Já teda nevím jak se to dělá. Co vy na to?
@Janinac23 mě to taky napadlo už, ze by to bylo fajn, ale nevím, jak se to dělá.
Holky, kdo je zakladatel teto skupiny? Chce se to obrátit na admina. Tohle jsem našla
Ahoj devcatka, moooc vas po hrozne dlouheeee odmlce zdravim
.Nestiham cist, ale urcite se mate vsichni moooc fajn a prckove tez…letiii to, budou mit dva roky. Nedavno jsme resily poslicky a ted???masakr
.
@Michaljuv111
To je dobry dotaz
…
Ptate se predpokladam na sebe? Takovety otazky typu to je pro znamou atd je vic nez jasne, ale budis:)nic ve zlem, samozrejme:lol:
No asi takhle:Tehotenstvi se pocita vzdy od prvniho dne posledni MS a trva cca 40 tydnu coz je nejakych 10.mesicu.
Telo by samozrejme melo byt pripraveno na porod uz ten 40 tyden, ale klido muze dotycna prenaset az 2 tydny-zalezi jak se miminku dari, zda neni obri apod…Takze pokud mela dotycna poz.test zacatkem ledna,tzn.ze posledni MS mela nekde v prosinci a to uz by mela mit davno odrozeno…
o
Maminky, prosim prosim, Vy co mate kluky, co jste poridili k jezisku a narozkam???
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat