Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee ty jo, máte zajímavé boby i s připoutáním. U nás je úplná klasika a sáně.
@kambalaka ty seš hustá
U nás už kočárkem nejezdíme od léta, všude tapka pěšky. Ale jako chápu tě, je to snadnější ukocirovat směr.
@Janinac23 máme pujceny
, měl je i minuly rok, ale alespoň jsem v klidu, nespadne
..příští rok bude mít klasicky
@Janinac23 no jo, jenže kdybych nevzala dvojkocar, tak bychom nikam nedošli 😁 a hlavně Hugo si tam ještě rád odpočine. Představa, ze taham jednokocar s Beatkou, hlidam psa a Hugo mi nekam zdrhá, tak fakt nevím 😁 myslím si, ze ho budeme využívat ještě dlouho 😁 hlavně díky tomu kočárku si Hugi v něm dá občas aspoň slofik a neusne mi pak doma v 16:30 odpoledne…
@kambalaka jo, však jo, říkám, že to chápu ![]()
My teď čekáme na Mikuláše, až přijde 🙂 děti už jsou netrpělive za oknem 😀
@Janinac23 my jdeme na Mikuláše zítra - manžel má v práci Mikulasskou akci. Tak to bude určitě fajn 🙂 objednávali jste si Mikuláše domu, jo? Kolik to teď tak stojí?
@kambalaka U nás chodí dobrovolní hasiči každý rok. Každý dá nějaké penízky, ale je to individuální. Maty natahoval, když viděl Mikuláše a pořád opakoval „dej koko, dej koko“
![]()
Ja půjdu s Mareckem na Mikulasskou tady u nás, ale až v neděli..chtěli 200, ale je to program na 1,5h cca a dostanou nějaký balíček ![]()
Holky ctete? Moje mala mi na to kasle. Jakoze obrazky jo to si muze pak listovat fopredu dozadu, ale nejaky smysluplny pribeh ne.
A jestei dejte tip jak cistit lahvicky. Kor ty s brckem a to okolo. Je to celkem nechutnoucke a nejde to ani uchostourem. Vyhazim to vsechno. Mam asi 5flasek. ![]()
@MongolskaRyba já mám lahvicku BBox a mám přímo na ně kartáčky. Čistím to vždy každý večer a úplně v pohodě. Myju ručně a jednou za čas to projedu myčkou. Jinak já se snažím číst, ale Huga to mic nebaví - spis ty obrázky. Když mu čtu, tak listině dopředu a dozadu a dělá u toho kraviny. Ale když mu nějakou pohádku vypravim, tak poslouchá, takže mu spis vypravim.
@MongolskaRyba ja dávám jen vodu nebo neslazeny čas a teda.. jen to vyplachnu většinou a v pohodě, jinak máme taky kartáček na lahve a teda má ten ucici hrnek, ten se myje lépe..a pak láhev od Kubika, má ji třeba týden nebo dva a vyhodim a koupím jinou
..dávám mu do ni vodu..
@MongolskaRyba Tvoje mala je fakt zazracny dite s tim mluvenim. Ale ne ze bych zavidela
Jak tu nekdo psal - jeste te seznami s nejakym chlapem!
Miky uz rika hodne slov, spojuje zatim malo. Nejvic ted jede pojď/pojď (si) hrát, pujč a pomoc
Jo a”tudy kámo” kdyz potrebuje nekudy projit nebo projet.
Knizky spis prohlizime a vypravime nez ze bychom cetli pribehy. U toho jeste nevydrzi.
A lahvicku mam taky bbox i s tim kartackem, ale davam do ni jen vodu, tak se nespini. Caj davam do hrnecku.
Mně Hugo caj nepije. A to jako vůbec. Už od prvních prikrmu ho nechtel. Zkouším občas znovu, ale vždycky mi to hodí na hlavu. No tak má hold jen vodu a pak když mu chci dat něco teplého, tak mléko…
@Janinac23 tak to závidim, u nás je kočárek stále v kurzu 😅 kord teď jak je ten shníh, v Praze už taková začínající břečka, tak se chce madam vozit. A dávám jí do kočáru a ona si ještě poručí “hají”, takže v něm leží a kouká na nebe 😅 občas z něj pak seskočí a jde pěšky, ale radši se vozí
@Nikča2020 prej “madam” 😁 jooo, to jsou ty pražský děti 😁 můj pražskej Hugisek - pan důležitej (mu říkáme), zase nesahá na nic, co je slizké. Takže šunku si sám od sebe nevezme a třeba takový banán jí JEDINĚ vidlickou 🙈 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat