TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
18.11.23 11:23

@Janinac23 no mamka má co dělat sama, natož s Hugem. Stará se ještě o dědu, teď ten taťka s tím nádorem, viď? Do toho pracuje - živitelka rodiny - úspěšná žena (nechci psát workoholička 😁) takže jsem ráda, že si Huga vezme na noc.

@Petrussee já si myslím, ze to strašně prožíváme ty spanky dětí. Aby vůbec odpoledne usnuly… těm dětem je to přitom úplně fuk 😁 včera Hugo si hrál v pokojiku a najednou v 16hod ticho a já koukám a Hugo usnul ve své posteli. V 17hod se sám probudil s hysterickym pláčem - měl další běs 🙄 ale asi měl z čeho, celé dopoledne jsme byli v Superlandu a tam se pěkně vyřádil. No a spát šel večer po 22 hod. Ráno vstaval v 8, takže dneska přes den neusne určitě, ještě když bude s našima… a víš co? Je mi to vlastně jedno 😁 my si s manželem večer objednáme sushi a uzijeme se navzájem. Beátka je dítě, o kterém ani nevíme, tak to vůbec neřeším. Ta na nás buď kouká a směje se nebo spinká.

@motivi Hugo na ten úklid vůbec není - hold chlap 😁 když mě vidí uklízet a já mu dam hadr do ruky, tak jen zakejve hlavou “nene” a jde si po svým 😁

• načítám...
5617
18.11.23 12:29

@kambalaka já se přiznám, když vytírám, tak Anička hraje na mobilu hru- takové přiřazování tvarů a barev.
Jinak jsem zjistila, že nejsem skoro na žádné fotce, většinou fotím já :roll:

• načítám...
7611
18.11.23 13:08

@Ráďa 25 já myslím, ze už jsem te na nějaké fotce videla, už jsi ji sem dávala 🙂 a vypadas teda hodně mladě, to mas doma pubertaky? Vůbec nevypadas na 3 děti. Jsi fakt kočka

• načítám...
2087
18.11.23 13:32

@Ráďa 25 musím souhlasit, nevypadáš na tři děti a ještě z toho dva puberťáky :D a jak dopadlo moderování? To máš jako koniček moderování různých akcí?
@kambalaka to nemůžu souhlasit, dětem spánek není jedno, ale neumí si to sami nastavit, když jsou takhle malé. Ale u nás se spánkem není problém, tak to prožívám spíš jen s tebou a Hugem 😀 na druhou stranu u nás si nikdy sama lehnout nešla, musím ji říct. Ikdyz je pravda, že kdybych ji nechala odpo nespat, tak nevím jestli neusne při hraní sama.

• načítám...
7611
18.11.23 14:57

@Janinac23 Hugo by usnul, ale až tak mezi 16-17hod v kočárku nebo v autě, no a to už ho nenechám. Takže když neusne do 15 hod (vždy mu dam tu možnost), tak má smůlu a jde až večer. On si na ten režim zvykne. Včera usnul po 22 hod a probudil se v 8 ráno - no to přes den už spat nepůjde - usnul by jen v podvečer třeba v autě

• načítám...
5617
18.11.23 15:24

@kambalaka No ale té práce u zrcadla co to dá :lol: :P Dřív se stačilo trochu opálit a bylo to. @Janinac23 Vůbec ne, ale manžel bude asi dělat starostu a tak musím pomáhat. A bude toho asi dost, těch akcí. Zatím jsem doma, tak je to v pohodě. Ale jak půjdu do práce, tak už toho času nebude. :roll:

• načítám...
6702
18.11.23 18:57

Tak už má stůl pro “veliký” kluky :D

• načítám...
7611
18.11.23 19:19

@Petrussee ať žije Lindex 😁 mimochodem koukám, ze má stejný styl jako náš Hugo. Taky si to nejprve vyloží z misky na stůl 😁

• načítám...
6702
18.11.23 19:28

@kambalaka Mareček už má jen ty 3 pyzamka (koupila babička), mě to jinak přijde drahy..kupuju Lidl, hm nebo od známe ;), ale ty pyzama jsou super :andel:..ještě přidávám jedno před a po..

• načítám...
2087
18.11.23 19:46

@Petrussee to je pořádná změna, vypadá to super 👍 a stoleček je taky parádní :)to máte koutek v obýváku? A jak je Marečkovi? Má hromadu hraček, tak to zvládá dobře, když musí být pár dní doma, ne?

• načítám...
3961
18.11.23 19:52

@Petrussee Tohle pyzamo ma Miky taky :D Stolek dobrej a uloznej regal super zmena :palec:

• načítám...
3961
18.11.23 20:00

@MongolskaRyba Princezna mysi kozisek :lol: Ty jsi vtipna jako vzdy! Jo no, za tri mesice mi bude 40 8o Jsem myslela, ze uz budu dospela a budu studnice zivotni moudrosti a ono jaksi nic, porad se bojim jit i na urad nebo nekam volat :D A chlap idol jo? Hele kdyby obcas vstal s detma nebo je vzal ven.. TO je idol :mrgreen:

Jeste jsem nasla prvni dort. Celej hrbolatej a krivej, ale v nedokonalosti je krasa.

• načítám...
3961
18.11.23 20:03

@Nikča2020 To je dobre, ze jsi manzela ukecala na foceni :palec: Je fajn mit hezky fotky, neco si vyvolat.. My jsme teda nikdy na foceni nebyli, taky mi rekl, ze to nemusi.. ale segra je fotografka a kdyz je nejaka akce, tak nas blejskne a mame hezky nestylizovany fotky.

• načítám...
6702
18.11.23 20:09

@Janinac23 ano, má porad koutek v obýváku :D, rušit se mi nechce, docela mi vyhovuje obývák, jelikož nedospel k nějakému samostatnému hraní a je porad se mnou, tak v obýváku je alespoň televize a je propojeny skoro s kuchyni ;)..Mareček už nemá horečku, akorát má ještě tu vyrazku, ale byl s nasima dneska, ale u nás doma..akorát jim spal 10 minut v autě, jinak neusnul a už spi..teď mi přijde, ze má těch hraček více s tím regalem :mrgreen:, ještě jsme mu koupili satni skříň, ta už půjde do pokojika..a to má Vánoce od nás :andel: @Bjetuš 40, tak to bych ti vůbec neřekla 8o vypadas fakt mlade :srdce:

• načítám...
951
18.11.23 21:54

@Bjetuš tak to je super na prvni pokus. Budu to muset nejak vyzkouset pres rok pro nekoho. :palec: a jak dlouho se s tim delas treba?

Chlapa jsem myslela ciste opticky nebo je to minimalne muj typ. Jako mne se ted tedy absolutne nikdo nelibi kor vzhledove. To ostatni neposoudim.

Jako kdyz si dospela s detmi tak se podle mne ty vekove rozdily nejvic stiraji. Ta Prazanda na dovolene vlastne ode mne byla taky o 10let a bylo to uplne v pohode. :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100