Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee Ty puchýře v puse jsou na prd. Jestli ti teď pije, tak se snaž mu pořád něco nabízet, kdyby pak nechtěl. Maty nechtěl pít asi 24h. Byli jsme zrovna v Turecku, tak jsme to řešili zmrzlinou. Takové ty vodové jsme mu dávali, aby měl aspoň něco v sobě
@MongolskaRyba mi právě máme zpívající, ale to už je velká pana a Aničku baví když mají dudlík a vlezou do kočárku. Ale tuto panenku zrovna máme. Ona má miminek snad 10 ( dokonce i černouška)ale tchýně chce aby měla od ní. Ale už jsem našla
@Ráďa 25 ta panenka je krásná, taky u nás frčí panenky a vše kolem nich. I tu z Lidlu máme @MongolskaRyba a je super, jen jsem si nevšimla té nabídky oblečeni k tomu. Teď přemýšlím nad domeckem pro panenky. Možná je ještě malá, ale asi už podřídíme.
@Petrussee držte se, ať je brzo lépe a taky ať zvládnete být několik dní doma, když jste zvyklí hodně chodit ven.
@wendelina30 @Janinac23 dobře, děkujeme
snad to bude lepší a ne horší 🙏
@Petrussee ono je to někdy těžký odhadnout diagnózu u takhle malých dětí no… tak snad bude Mareček brzy v pořádku 🙏 informuj
@kambalaka horečku nemá, vyrazku porad, trochu i obličej a pusa..ale je mu lépe, už jen neleží
, tak snad bude dobrej
@Petrussee tak držím palce, určitě se z toho brzy dostane ![]()
Holky, já úplně zjišťuji, jaký rozdíl v těch dětech je. U Huga jsem byla vyřízená už od narození. A je narocnej ještě teď. A Beátka? To je kočička moje - nenáročná, skoro nepláče, usne 2 minuty po tom, co ji uložím, probouzí se s úsměvem… absolutně nenáročné miminko. To Hugo byl úplně jinej. Kdybych měla jen Beatku, tak s ni bych zvládla snad i pracovat. S Hugem nestíhám si ani dojít na záchod 😁
@kambalaka to se krásně čte, jak píšeš o Beatce
mám to úplně stejně s dětmi. Říkám, že kdybych měla první Michalku, tak bych se toho druhého mimca ani tolik nebála.
@MongolskaRyba Tyjo to je smutny, ze budes na Vanoce sama. Jako termal taky nezni spatne
Ale je to zvlastni vid, v jednu chvili mas rodinu a za par mesicu jsi sama na Vanoce. O to vic si uzijes ty dalsi a treba i s nejakym prima chlapem ![]()
Mala musela byt Pepina k sezrani
Zrovna jsem tuhle projizdela fotky a narazila na narozeninovy dorty starsiho syna - ke 2. byla taky Peppa, moje vyroba ![]()
@Petrussee Taky drzim palce at je Mareckovi brzo lip. Tyhle nemoci jsou divny.. Hlavne at pije a snad bude moct trochu jist, at nikam nemusite.
@kambalaka Tomu teda rikam miminko za odmenu, to je uzasny
Myslim, ze je to lepsi takhle nez naopak
Kamaradka mela prvni dite strasne hodny, krasne spinkal a vsechno.. a druha je holcicka a vubec nespi a kamaradka je uplne vyrizena, protoze na to vubec neni zvykla a necekala to..
@Bjetuš tak to je pecka - jsi moc sikovna! Ja pani zaukolavala s fondanovym listem. Jsko chtela bych se to potazeni naucit, ale moc si neverim, ze to klapne. Nejsem moc pres tu estetiku.
Na cukrovi mozna udelam nejake jednoduche nepecene a co udelam jako darek od male s nadeji, ze bude spolupracovat - zeovenou cokoladu - ruzne plody - susene ovoce, kytky (sedmikraska, levandule) a orisky. To mi prijde vkusne a nenarocne.
No ty termaly jsem zvedava. Zas jsem nadhodila akci na Active singles. Budapest trhy a termaly zas u nas v hotelu za hubicku. No ozvalo se mi 20chlapu a 2zenske.
Snad to jeste vyjde nejak vyvazene…
Ps. Matyasek je tu moc podobny Mikimu. To by mne zajimalo jak vypadate vy.
Tady je Peppa real. ![]()
@MongolskaRyba Ta je k sezrani
To je presne to dite, ze kteryho jsou babicky a dedousci uplne poprdeny vid ![]()
Takze termaly s dvaceti single chlapama?? Ty jsi strelec ![]()
Jj, kluci si jsou dost podobny. Akorat jeden tmavovlasej a jeden blondak.
A s dortama jsem zacinala az s Matyskem. Chce to inspiraci a nebat se, kdyz to pokazis, stejne je to dobry a z lasky
Jeste jsem nasla Mimone, Ninjago (to je jedlej papir), Minecraft - ten jsem nestihala, tak ten je od cukrarky a letos jsem delala Pokebal
A rodinne foto teda ![]()
@Bjetuš šikulka,taky jsem dřív hodně pekla dorty, ale teď se třemi dětmi už to fakt nedávám. Možná upeču trochu na Vánoce.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat