Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nikča2020 tyjo už 2. Narozeniny
doktorce bych možná zavolala radši..ja chci dělat jednu velikou oslavu pro všechny, snad najdu prostory
, ale až v lednu..
@Nikča2020 jeee, už druhé narozeniny♥️ale prakticky to máte lepsi takhle dříve před Vánoci než my čtyři dny po vánocích 🙂
@kambalaka jak dopadl tatínek? Myslím na vás, ať máte co nejlepší zprávy.
@Janinac23 má to zhoubné, ale tak s tím jsme počítali. Za týden jde na CT, aby se vědělo, kde to všude má a pak za další týden k doktorovi, kde mu rekne další postup.
Holky, já jsem z Huga na mrtvici, asi máme období vzdoru nebo nevím. Když mu mám nasadit plinku, tak hysterák. Nicméně na nocnik mi teď odmítá chodit a to už tam hezky čůrá, když jsem ho tam posazovala. Před spinkanim dělá taky šílený scény. A dneska vzal přede mnou křupku, hodil ji na zem a šlápl na ni. Když jsem mu vynadala a šla to po něm uklidit, tak si vzal další a přede mnou ji zase rozšlápl 🙈 no na zabití. Jinak chodíme furt cvičit a tam je uzasnej, to ho baví.
7.11. slavila Beátka 5 měsíců. Strašně to letí
@kambalaka tatínek mě mrzí
, jestli te to uklidní Mareček nám takové scény děla porad
nechce se prebalovat, oblékat, strihat nehty, čistit zuby, uši..no Proste nic
věci naschal děla taky, několikrát vylil pití..
, ale zlobí teda i na cvičení, minule měl někdo láhev kubika a scéna, ze ji chce..někdy tam má i ten dudlik, jedinej on a jedna holcicka jinak rve..fotky krásný, Hugo je cely táta ![]()
@kambalaka jste krásní a tobě to moc sluší, ani by člověk neřekl, že jsi teď v takovém zápřahu ![]()
Já se přiznám, že bych malé lupla přes zadek a zvýšila bych hlas a ať to okamžitě posbírá nebo tak nějak by to probíhalo. Jako nejsem zastánce nějakych fyzických trestu, ale lehce přes zadek není ruku, když dělá naschvály
@Petrussee s tou plenou teď taky hodně bojujeme, ona ji nechce, ale že by zvládla vždy na záchod to taky ne. Zkus mu na kroužku říct, že dudlík jste zapomněli doma, třeba to pochopí a nebude ho chtít
my jsme doma odbourali dudel úplně bez problému tak, že jsem řekla, že ho snědl pejsek. Nic jiného mě v tu chvíli nenapadlo. Miška to hned pochopila a jen občas řekne „pejsek dudel spapala“
@Janinac23 však já ho taky lehce plácnu přes zadek - přes plínu 😁 takže to ani necítí. No stejně má ze mě akorát vrtuli
@Janinac23 já jsem ustřihla konec a svedla jsem to na panenku
Tři dny se ptala, ale teď už si ani nevzpomene ![]()
@kambalaka to s tatinkem mne mrzi. Prubeh je pak vysilujici. Drz se!
Nicmene nadherna rodinka a krasne fotky. Moc se mi libi ten tvuj uces. Ted jsem si to taky snazila sama nejak opizlat na sestupnou ofinku, ale neni to ono.
Snad se mi podari jit nekdy ke kadernici, ale desim se toho. ![]()
@Janinac23 ja teda hlas zvyšuju docela často a na zadek už taky dostal, ne hodně, má plinu, takže ho to neboli..mě se uleví a on alespoň ví, ze něco děla blbě..ač se to dělat nemá podle moderních metod, ale nemám trpělivost a nervy..bohužel..Ja mu ho minule nechtěla dat a on úplně řval a ta “ucitelka” ať si ho jdu uklidnit, pak se ho ptala co ti je..proste řval, nic mu nikdy není
pejska nemáme, ale budu muset něco vymyslet, od těch 2 let bych to chtěla přes den utnout..Mareček s tím mluvenim taky nic moc, teď 3 dny se naučil říkat “jo”, ale říká to porad, tak už je to docela otravny, větu nedá žádnou ![]()
@MongolskaRyba ježíš dekuju, ten účes je zrovna “vstanu a jdu” 😁 mám hodně husté vlasy a když s tím nic nedelam, tak mám z toho afro 😁 @Ráďa 25 takže už jste taky bez dudliku? I na noc? Tak to je super 🙂 @Petrussee Hugo zase říká “jája” na všechno. Takže všechno je “jája” 😁 a naučil se dělat indiána takovéto “uauaua” přes pusu a to se mu strašně líbí a směje se tomu 😁 teda nedělá u toho ten zvuk, když to dělám já, tak se tomu směje, sám to dělá bez toho zvuku, ale je mu to jedno 😁
@kambalaka s tatínkem mě to mrzí, ale věřím, že nic není ztraceno, uvidíte co řekne doktor ❤️
Jinak Ella se teď naučila říkat ne, takže je to celkem výživný 😅 vůbec teď moc nechce k manželovi, když přijde z práce, tak ho přivítá, chvilku se s ním pomazlí, ale pak chce být u mě a já musím koupat a uspávat. Když to chce dělat manžel, musím jít ven. Ale já třeba sedím v jídelním koutu u stolu, muž v obýváku a Ella musí být se mnou. Tak jí říkám potichu půjdeš k tatínkovi? A ona ještě pořádně hlasitě řekne to svoje protáhlý neeeeeeee 🤣 až je mi manžela líto, je z toho fakt špatnej.
Co se usínání týče, tak už je asi definitivně pryč to děťátko, který jsme dali před 8 do postýlky, otočilo se na bok a spalo. Teď musím s ní ležet a i to trvá než usne. Dnes nechtěla být ani u sebe, museli jsme s ní být oba v ložnici 😅
@Petrussee doktorce jsem nakonec volala, očkování jsme odložili, ale zatím tam chodit nemusíme, jen kdyby se ten kašel nějak zhoršil. Dala nějaké tipy na sirupy, pokud by jí to budilo v noci 😁
No tak Anička se teď naučila říkat- kulva🙄Prvně jsme dělali, že si toho nevšímáme, ale pak jsem zjistila, že to říká naschvál. Tak jí upozorňuji, že dostane na zadek. Jednou když jsem jí nadávala, tak jí starší dcera řekla ať mi řekne, že říkala kvak kvak.No a dnes ráno slyším - kulva. Říkám jí „Aničko cos to řekla? Dostaneš na zadek“ a ona říká " nene kvak kvak. No jak můžou být tak malincí a už tak
Moje nervy ![]()
@Nikča2020 my to usinani máme taky divoký tedkon. Si říkám, jestli třeba tady není už to období vzdoru
@Ráďa 25 no to je roztomilý
to by mě asi taky vomylo
naštěstí Hugo to zatím ještě nemá od koho chytit - taková slova…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat