TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
4.11.23 07:14

Já mám v plánu pejska na vodítku, nějaké retro hračky-chytání rybiček, házení míčků na terč, navlékání korálků. Možná i oblečení, protože Anička miluje oblékání. Na narozeniny určitě kuchyňku, do ní doplňky a koloběžku.

• načítám...
6702
4.11.23 07:37

@Ráďa 25 pejska taky máme v plánu, teda dostane ho od mé babičky :D asi toho floppyho? Mas vybraného jiného? On by asi nejraději živého, ale to by nás tatínek nedal :mrgreen: nemá rad zvířata v bytě, hlavně v novem..rybičky teda taky dostane koupila jsem v Lidlu, asi za 150 :think: dostane od strejdy..závidím, ze má rada oblékání, ale to asi holcicky, u kluků je to peklo..takže oblečení jsme vzala od známe, něco koupi kamarádky na narozeniny, jinak nám kupuje babičky oblečení většinou, ta má rada nákupy :D

• načítám...
6702
4.11.23 07:39

To odrazedlo funny wheels má nastavec jako na zimu, takový lyzicky, tak přemýšlím, ale nevím zda bude nějaký sníh :think: :D nebo jestli koupit normálně boby i..máme ve sklepě takový ty sanky, plastový po brachovi, ale to se asi neudrží :nevim:

• načítám...
5617
4.11.23 10:09

@Petrussee jojo toho máme a ještě asi koupím kočku- k babičce.
Já mám boby se sedátkem a super. Jezdí totiž, ikdyž je málo sněhu.

• načítám...
6702
4.11.23 11:20

batoh na kočár
Chtěla bych k Vánocům místo te tašky, nějaký batoh, ale aby šel pripnout na kočár, ještě ho používáme mate nějaká? :andel:

• načítám...
3555
4.11.23 13:00

@Janinac23 to jsem teď sehnala 👍

• načítám...
3961
4.11.23 14:16

@Petrussee Mame ty boby se sedatkem, uz loni na nich drandil, jsou dobry. Batoh na kocar jsem mela (dostala jsem ho) a nepouzivala, nejsem batuzkovej typ :) Ale byl peknej, od Wuche.

• načítám...
5617
4.11.23 14:26

Dnes držte palce.Jdu uvádět uspávání broučků. Nikdy jsem nemluvila do mikrofonu😬Ale protože manžel bude nejspíš od nového roku starosta, tak se musím zapojit.
No asi si dám něco na 🍷 🍹

• načítám...
7611
4.11.23 17:13

@Ráďa 25 držím palce, tak pak napiš, jak to dopadlo 😁

• načítám...
951
4.11.23 19:55

Holky budu za blazna kdyz vemu takhle maly dite do kina? Je rodinna nedele za 3€ jinak je to strasne drahy a ja mam rada kino a animaky jsou o to lepsi. Doma jsme treba i daly cely film. Koukaly jsme na Mamma mia oboje a cucela jak prikovana. Miluje veci kde se zpiva a tancuje. Tak jsem myslela jit na trolly. Myslite, ze to dame a nebude nekdo cucet s predsudky?

• načítám...
6702
4.11.23 19:58

@MongolskaRyba kamarádka byla s malým, který je o 3m starší a dal Tlapkovou patrolu 90 minut, měl popcorn i pití, ale Mareček na nic nekouka, s nim to není reálný :mrgreen: :nevim: a teda ty ceny, takže kino tak za par let :D, ale pokud je to levný, tak můžeš zkusit, kdyžtak půjdete pryc, o nic nejde :srdce:

• načítám...
1479
4.11.23 20:59

@MongolskaRyba Já jsem zrovna dneska přemýšlela, že bychom to mohli už zkusit v kině :lol: Dopoledne jsme si pustili Coco a úplně to hltal :lol: :lol:

• načítám...
3555
4.11.23 21:52

Tak to se máte holky. Lukyn nevydrží. Kouká chvilku a nebaví ho. Jakože tak nějak nic. A to jedeme úplně všechno.

• načítám...
3555
4.11.23 21:54

Hračky - regál

Holky, chci se zeptat. Jak máte pořešené hračky, uložené. V nějakém regálu s boxy. Šuplíky… Děkuji

• načítám...
5617
4.11.23 22:27

@kambalaka Děkuji,dopadlo to dobře, všem se to moc líbilo. Jen Anička se bála ze začátku tmy.Ale jak začaly děti tancovat, tak už dobrý.
@MongolskaRyba u nás ještě dlouho ne :lol: Aničku baví jen písničky.
@MILINKA35 máme boxy.Ale ona je jen na panenky a kočárky, takže box otevře tak jednou za měsíc.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100