Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já mám v plánu pejska na vodítku, nějaké retro hračky-chytání rybiček, házení míčků na terč, navlékání korálků. Možná i oblečení, protože Anička miluje oblékání. Na narozeniny určitě kuchyňku, do ní doplňky a koloběžku.
@Ráďa 25 pejska taky máme v plánu, teda dostane ho od mé babičky
asi toho floppyho? Mas vybraného jiného? On by asi nejraději živého, ale to by nás tatínek nedal
nemá rad zvířata v bytě, hlavně v novem..rybičky teda taky dostane koupila jsem v Lidlu, asi za 150
dostane od strejdy..závidím, ze má rada oblékání, ale to asi holcicky, u kluků je to peklo..takže oblečení jsme vzala od známe, něco koupi kamarádky na narozeniny, jinak nám kupuje babičky oblečení většinou, ta má rada nákupy ![]()
To odrazedlo funny wheels má nastavec jako na zimu, takový lyzicky, tak přemýšlím, ale nevím zda bude nějaký sníh
nebo jestli koupit normálně boby i..máme ve sklepě takový ty sanky, plastový po brachovi, ale to se asi neudrží ![]()
@Petrussee jojo toho máme a ještě asi koupím kočku- k babičce.
Já mám boby se sedátkem a super. Jezdí totiž, ikdyž je málo sněhu.
batoh na kočár
Chtěla bych k Vánocům místo te tašky, nějaký batoh, ale aby šel pripnout na kočár, ještě ho používáme mate nějaká? ![]()
@Petrussee Mame ty boby se sedatkem, uz loni na nich drandil, jsou dobry. Batoh na kocar jsem mela (dostala jsem ho) a nepouzivala, nejsem batuzkovej typ
Ale byl peknej, od Wuche.
Dnes držte palce.Jdu uvádět uspávání broučků. Nikdy jsem nemluvila do mikrofonu😬Ale protože manžel bude nejspíš od nového roku starosta, tak se musím zapojit.
No asi si dám něco na 🍷 🍹
Holky budu za blazna kdyz vemu takhle maly dite do kina? Je rodinna nedele za 3€ jinak je to strasne drahy a ja mam rada kino a animaky jsou o to lepsi. Doma jsme treba i daly cely film. Koukaly jsme na Mamma mia oboje a cucela jak prikovana. Miluje veci kde se zpiva a tancuje. Tak jsem myslela jit na trolly. Myslite, ze to dame a nebude nekdo cucet s predsudky?
@MongolskaRyba kamarádka byla s malým, který je o 3m starší a dal Tlapkovou patrolu 90 minut, měl popcorn i pití, ale Mareček na nic nekouka, s nim to není reálný
a teda ty ceny, takže kino tak za par let
, ale pokud je to levný, tak můžeš zkusit, kdyžtak půjdete pryc, o nic nejde ![]()
@MongolskaRyba Já jsem zrovna dneska přemýšlela, že bychom to mohli už zkusit v kině
Dopoledne jsme si pustili Coco a úplně to hltal
![]()
Tak to se máte holky. Lukyn nevydrží. Kouká chvilku a nebaví ho. Jakože tak nějak nic. A to jedeme úplně všechno.
Holky, chci se zeptat. Jak máte pořešené hračky, uložené. V nějakém regálu s boxy. Šuplíky… Děkuji
@kambalaka Děkuji,dopadlo to dobře, všem se to moc líbilo. Jen Anička se bála ze začátku tmy.Ale jak začaly děti tancovat, tak už dobrý.
@MongolskaRyba u nás ještě dlouho ne
Aničku baví jen písničky.
@MILINKA35 máme boxy.Ale ona je jen na panenky a kočárky, takže box otevře tak jednou za měsíc.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat