TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
372
31.10.23 20:46

Kašel, prášky

Holky poraďte, jak nenásilnou formou, aniž by to slyšely 4 okolní bloky baráků :D dostat do dítěte prášek, respektive sirup, aby to nebyl stres a abych dala celou dávku. Čípek, to nakonec zvítězím (ale pak chodí a říká au na zadek a šoupe ho po zemi :roll: ) ale ten sirup… vidí stříkačku a zdrhá. Ve vodě ho pozná. Plive to. Všechno omatlaný poplivaný.
Potřebuji do ní dostat stoptussin/ ACC (nebo i nurofen) a to je vždycky takový boj. Jeden drží a druhý aplikuje. Nepomáhhá nic, pohádky, zpívat, vysvětlovat, slibovat, utěšovat nic. Jsem z toho fakt špatná. :?
I kočce je jednodušší dát prášek jak tohle :zed:

• načítám...
7611
31.10.23 21:34

@wendelina30 v noci spí tak 11 hodin. Třeba na dnešek spal bez probuzení. Možná reakce na něco. Odbourali jsme ten dudlík, ale nepřijde mi, ze by mu chyběl. Odbourali jsme ranní mléko - začal místo nej snídat a celkově lépe jíst přes den. Je fakt, ze to strašný usinani začalo, co jsme odbourali tyhle dvě věci. Ale on má fakt hysterák, když si má jít lehnout 😳

• načítám...
7611
31.10.23 21:37

@Martii6 ja dávám třeba na kašel Prospan sirup a prostě mu to nalžičkuju. Strikackou nedávám. Proste mu řeknu “ham” a šoupnu mu to do pusy. Ale toho sirupu na horecku je hodně. Co takhle spis dávat čípek stylem, ze prdku pomažeš olejíčkem?

• načítám...
1479
31.10.23 22:06

@kambalaka Tak třeba se to ještě upraví. 11h přes noc je fajn, ale asi by to ještě chtělo chvilku i přes den. Já jsem vypozorovala, že když spíš hezky a dlouho přes den, tak je pak dobrá i noc a spí hezky

• načítám...
5617
31.10.23 22:26

@Martii6 Já používám u čípku a teploměru lubrikační gel :palec:
U sirupu zkus třeba brčko a malou skleničku- štamprličku - jak se to u vás říká :D :lol: - štamprle, kotel, panák :think:

• načítám...
7611
1.11.23 07:48

@wendelina30 predevcirem si dal přes den 3/4 hodinky (vytuhl v 15:30) a to byla úplná katastrofa večer. Do 22 hodin (nového času) mi skákal po hlavě a ja už byla vyřízená 🙈 po obědě mi neusne vůbec

• načítám...
1960
1.11.23 07:59

Ohledne davkovani leku dava se strikackou u batolat do tvare jakoby toho vaku podel zubu nemaji sanci to potom vyplivnout, v tom miste ji to uz reflexivne nejde. Takze soupnout strikacku nekam k oblasti petek a tam aplikovat

• načítám...
7611
1.11.23 08:26

@wendelina30 třeba teď už spí 12 hodin a čekám, kdy se probudí, to už přes den neusne

• načítám...
motivi
1.11.23 11:32

@kambalaka on to má ale takové posunuté ne ty časy? To ti tam pak nevychází ten odpo spánek nebo odpadne pozdě odpoledne.
Já bych za sebe vzbudila ráno dřív než nechávat do 9 když bych věděla ze to pak nabourá cely den. Radši bych byla aby sel spát po obědě a večer normálně v dřívější čas.
Ale já mám proste rada večer svůj klid kdy mužem být s manželem :)

• Upravit
5617
1.11.23 11:49

@kambalaka No já si myslím, že po obědě by ještě spinkat měly, ale pokud ti spí takto dlouho v noci, tak to máš super. Já mám tedy ráda svůj klid po obědě a večer, takže bych neměnila.
Dnes zkoušíme jít spát bez dudlíka, ukousla mu konec :lol: No uvidíme, drží ten plast v ruce a zuří.

• načítám...
6702
1.11.23 11:55

Ja to mám stejně jak holky, mám rada svůj klid, večer i odpoledne ;) jediný, kdy se v klidu najim, něco udělám, něco si pustím, toho bych se nevzdala :D a teda ja vstávám brzo od narozeni, takže mě to nevadí na tu 6 vstavat, navíc Mareček děla budík tatínkovi, všichni vstavame spolu :mrgreen: a on pak jde do práce

• načítám...
7611
1.11.23 11:57

@motivi @Ráďa 25 včera večer nakonec usnul v 20:30, není to úplně pozdě, ale teda já už byla hotová a unavená za cely den. Dává mi zabrat víc než Beátka. Zkousela jsem ho vytáhnout z postele dřív, normálně ho oblékla, posadila k snídani, ale byl strašně protivnej a snídat ani nechtel a jen řval jak tur, tak jsem ho sundala ze židle od snídaně a zase ho doprovodila zpátky do postele, kde si to dospal do 9:15 🙈 😁 ještě do roka a půl vstaval v 5 ráno a pak se stalo nevím co a teď vstává takhle pozdě a přes den spinkat už nejde. Na dnešek spal těch 12 hodin v noci. A jak jsme odbourali dudlík a noční mléko, tak se na to ani nebudí. Opravdu se to změnilo v dobu, kdy jsme to odbourali.

• načítám...
6702
1.11.23 12:03

@kambalaka ja mám kamarádku a její malej ne o 3m starší a spi 12h v noci a i 3h odpoledne :D každé dítě je jiné no :nevim: Mareček spi v noci 10h, ale budí se a odpo kolem hodiny

• načítám...
1479
1.11.23 12:07

@kambalaka Ten noční spánek se zlepšil tím odbouráním. Taky pak Maty začal spát celou noc. Akorát mu teda byli 4 měsíce :lol: :lol: Čím myslíš, že to je, že je Hugo nespokojený a tak často pláče?

• načítám...
7611
1.11.23 12:11

@wendelina30 on je uknouranej odmalička, má to v povaze. Zkouší to, když si ho nevsimam, tak přestane. Ale ráno nebo když se probudí, tak pláče - většinou, když je nedospalej

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100