TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
25.10.23 14:08

@kambalaka Ty musíš mít svatou trpělivost :lol: :lol: Já bych mu na ten meeting sbalila i kufry :lol: :lol:

• načítám...
3555
25.10.23 14:20

@Petrussee jo. Myslela jsem to na tu žlutou. Když měl jinou, tak v pohodě a tady u té naráží. Ale setkávám se s tím vlastně u všech, co jí mají nebo měli

• načítám...
7611
25.10.23 14:22

Hugina jsem dala s mlékem do postýlky - dopil mléko a strašně začal plakat a dral se mi do náruče. Tak jsem si sedla vedle postele, vzala jsem si ho do náruče a do 3 minut spal. Nedomazlenej asi… nikdy to nevyžadoval, až teď posledni dny… nepomůže ani, když si vedle nej lehnu a obejmu ho. To okamžitě si sedá a sápe se po mně. Chce chovat…

• načítám...
3555
25.10.23 14:28

@kambalaka mymsim, že začal i zarlit a vyžaduje více pozornosti. Vidí, jak chováš Beu. On se s tím srovná. Není možný, malej mi usnul, jen jsem ho přenesla :mrgreen:

• načítám...
7611
25.10.23 15:29

@MILINKA35 já si to myslím taky…

• načítám...
3961
25.10.23 19:44

@kambalaka Broucek.. vzdyt je jeste miminko, ma narok..

• načítám...
3961
25.10.23 19:50

Darky mam snad vicemene vymysleny. Asi dostane Funny wheels, protoze mame jedno odrazedlo podedeny, ale je blby. Miluje auticka, tak poridime hot wheels garaz, za ktery si je muze poustet. Nejaky popelarsky nebo zametaci auto, ty miluje. A asi Albi tuzku, pac ji porad bere brachovi. My holt uz spoustu hracek mame, hraje si ted rad s autickama, legem, duplem, playmobilem, kuchynkou, bavi ho knizky a obcas čmárat..

• načítám...
3961
25.10.23 19:51
@MILINKA35 píše:
@kambalaka mymsim, že začal i zarlit a vyžaduje více pozornosti. Vidí, jak chováš Beu. On se s tím srovná. Není možný, malej mi usnul, jen jsem ho přenesla :mrgreen:

Tohle jsem nikdy nezazila 8o

• načítám...
2087
25.10.23 21:12

@kambalaka teda, ten tvůj chlap má štěstí, že má tebe, to by jiná nedala :) snad nebude Hugo povahou po tatínkovi 😀Beatka má svátek, všechno nejlepší kočičce ♥️

• načítám...
7611
25.10.23 22:27

@Janinac23 Beátka moc děkuje 🙂

Manzel je, jaký je a myslím, ze bude Hugo po něm. Je svůj, ale má nás rád. Dneska me hodně podržel. Ohledně tatínka nemám moc dobré zprávy :( i bez histologie mu řekli, ze nádor je zhoubný a bude muset na další operaci a vzít mu močový měchýř. Má to celé prorostlé, bez operace mu dávají max půl roku života :,( teď se čeká, kde ho vezmou, aby ho operovali co nejdříve, protože je to hodně složitá operace a ne všude ji dělají. Hlavně se musí rychle, protože to rychle roste. Ještě před měsícem byl na sonu a nic tam neměl. A po měsíci začal mít problémy a dle vyšetření nádor a při operaci už prorostlý močový měchýř. Chjo, jsem z toho špatná…

• načítám...
3555
26.10.23 06:26

Ponk pro kluky

Ahoj holky, vy, co uvažujete o dílně - ponk pro kluky. Mám dilema. Jestli vzít Bosch (plast) nebo z lidlu ze dřeva :think: příslušenství je v poměru na stejno. Dřevo se zlomí, plast promackne. To dám k narozeninám. K vánocům přece jen koupím funny wheels. Mají to tady děcka a jak na tom frčí. Může s tím lítat po domě. Pak ty rybičky, knížky - pohádky. Myslím, že mu to stačí od nás, dostane od rodičů zahradní domek, dřevěnou kolejnici s vlakem, nějaké oblečení. A co uvažujete chlapům?

• načítám...
3555
26.10.23 06:27

Pro sebe si chci koupit zavařovací hrnec s vypustnym ventilem? Jestli některá máte? Spokojenost? Letos by se mi fakt hodil 😁 a krásný den všem

• načítám...
3555
26.10.23 06:30

@kambalaka holka, moc na tebe myslím. Doufala jsem jako všichni v lepší zprávy 😓 já byla teď taky jak na dratkach, čekala jsem na výsledky krz rakovinu děložního čípku. Už jsem ji prodělala, měla jsem nějaké změny, tak tam bylo podezření, naštěstí to je v pořádku. Ale jsem hlídaná. Moc se drž a přeji, ať tatínka vezmou co nejdříve ✊ ✊ ✊ :hug:

• načítám...
6702
26.10.23 06:46

@MILINKA35 my jsme finance takový omezenější :roll: ja už mám pracovní kalhoty, spodní pradlo, koupila jsem nám listky na Majales, pak koupím asi unikovku nebo jsem myslela střelnici..proste nějaký zážitek :D vůni a album na fotky, ale to chci spíše pro sebe :mrgreen: pro sebe chci ten čistič oken, nějaký doplněk ke kavovaru a uklid pro klid (ty prostředky, pokud někdo znáte)..takže u nás po skromnu :mrgreen: @kambalaka tyjo, to mě moc mrzí, držte se :srdce:

• načítám...
6702
26.10.23 06:47

@MILINKA35 a co očkováni? Ja nevím teda jestli to jde v tomhle věku, ale ja mám tohle očkováni od 15ti, tenkrát to teda stalo 10 tisíc..tak bych se na to poptala :andel:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100