Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sofie_13579 budou ho operovat na Kladně (je z Kladna). Podrobnosti moc nevím, rodiče se mnou o tom zatim moc nemluvili. Jen dneska poprosila manžela, aby s nimi jel na chatu, ze mu tam táta všechno ukáže (jak zazimovat atd).
Odbouráváme dudlík. Hugo si do postele vzal kousek té dřevěné skládačky s tím čudlíkem, když zjistil, ze mu dudlík nedám 🙈 😁
@kambalaka 😀 to je koumák 😀 hele, hračky jsou v pohodě, to mu stejně brzo vypadne z pusinky. Ale kdyby začal palec, tak je lepší vrátit dudel, protože palec se pak hooodne těžko odnaucuje, ten mu jen tak nevezmes🙂
@kambalaka tyjo to jste to vzali všechno koukám
jako když si vzala ja bych už nezvracela, ať ho to nemate..mléko bych řekla, ze 150-180 je max, v te jedné dávce..ale dala bych max 2×..dudlik nechám do 2 a pak seberu na den a pak zkusit noci
, mě se ten dudlik u těch větších deti nelíbí, ale rostou poslední 3 spicaky, pak teda ty 4 stoličky, tak se tím dost uklidní a pro mě je lepší, ze neposloucham ten řev
..ať je tatínek v pořádku ![]()
@Petrussee tak Hugo přes den dudlík neměl vůbec a na noc jen na usnutí, pak ho většinou vyplivl, tak možná proto není problém. Akorát byl zvykly usinat s tím dudlikem, no…
@kambalaka mám radost ze ses kousla a ses tvrda. To pochodovani je hrozny, parkrat sme taky zažili ale uvidíš ze to bude lepší a divej jakej pokrok ste udělali za par dni cos to sem psala
dudlik bych taky nevracela - u nás jedna prorvana noc a jeden blby odpolední spánek ale od té doby spala lip
UM nema od roka, nechtěla ho co začala normálně jist. ale je fajn ze mu to snizujes, aby si to neobratil a nechtěl pak jist vůbec už normální jídlo. Ty UM pro tuhle věkovou kategorii už nejsou výživné ve smyslu ze by to nahradilo jídlo, to jsou snad jen ty 0 a 1, tohle je fakt na doplnění vit. A mineralu.
U nás sou ty noci taky divoké, pořad se budí, mele sebou, chce spát na mne. Plus teda doteď měla plinu jen na spaní ale už si to začíná uvědomovat i ve spánku, takze se večer vzbudí a chce na záchod a pak se vzbudí kolem 5-6, zase záchod a to pak už nechce spát jak se probere. Tak doufám ze se to brzo zase srovná
![]()
S tatínkem je mi to moc líto, držím palce ať to všechno dopadne jak nejlíp jen muže!!
Já bych Hugovi klidně nechala i mléko před odpoledním spánkem, jenže on si dá mléko a pak mi nesvačí a má až večeři, to se mi nelíbí.
@kambalaka píše:
@sofie_13579 budou ho operovat na Kladně (je z Kladna). Podrobnosti moc nevím, rodiče se mnou o tom zatim moc nemluvili. Jen dneska poprosila manžela, aby s nimi jel na chatu, ze mu tam táta všechno ukáže (jak zazimovat atd).Odbouráváme dudlík. Hugo si do postele vzal kousek té dřevěné skládačky s tím čudlíkem, když zjistil, ze mu dudlík nedám 🙈 😁
Nám ten jeden čudlík upadnul, tak bacha ať to nespolkne. Museli jsme ho lepit zpátky.
@kambalaka s tatínkem mi to je moc líto, doufám, že bude vše v pořádku. Co se týče dudlíku, určitě bych ho nevracela pokud už usne bez něj. Ella ho asi 3 noci hledala a pak byl klid.
Jinak já se dnes vrátila z dámského víkendu s horečkou, takže si manžel chudák zítra bere volno v práci 😅
Večer Hugo usnul bez problému bez dudliku - ani si na nej nevzpomnel, ani nekňournul. Usnul v 21:30 a probudil se až v 7:30 ráno 💪 🙂 mléko měl jen po večeři, pak jsme cistili zuby, vykoupal se a šel spinkat. Ráno už bez mléka a snídal kaši.
@kambalaka To je skvely! Slibovaly jsme ti rychle uspechy a jsem rada, ze se to povedlo:) Verim, ze uz to vydrzi.
Moc myslim na tatinka ![]()
@kambalaka jojo na záchod se hlásí co je bez pliny pres den, ale teď začala hlásit i v noci a k ránu no, takže musíme vstat a to už spát nejde, tak sme ranni ptacata
@motivi tak to je sikulka. Hugo taky chodí na nocnik, když ho posadim, vždycky tam něco udela, ale čůrá zároveň i do plíny
😁 a to ho tam posazuji často… ale on si neřekne, jediné, co teď začal říkat, je “ajajaj” 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat