TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
22.10.23 12:21

@sofie_13579 budou ho operovat na Kladně (je z Kladna). Podrobnosti moc nevím, rodiče se mnou o tom zatim moc nemluvili. Jen dneska poprosila manžela, aby s nimi jel na chatu, ze mu tam táta všechno ukáže (jak zazimovat atd).

Odbouráváme dudlík. Hugo si do postele vzal kousek té dřevěné skládačky s tím čudlíkem, když zjistil, ze mu dudlík nedám 🙈 😁

• načítám...
2087
22.10.23 12:27

@kambalaka 😀 to je koumák 😀 hele, hračky jsou v pohodě, to mu stejně brzo vypadne z pusinky. Ale kdyby začal palec, tak je lepší vrátit dudel, protože palec se pak hooodne těžko odnaucuje, ten mu jen tak nevezmes🙂

• načítám...
6702
22.10.23 12:53

@kambalaka tyjo to jste to vzali všechno koukám :D jako když si vzala ja bych už nezvracela, ať ho to nemate..mléko bych řekla, ze 150-180 je max, v te jedné dávce..ale dala bych max 2×..dudlik nechám do 2 a pak seberu na den a pak zkusit noci :D, mě se ten dudlik u těch větších deti nelíbí, ale rostou poslední 3 spicaky, pak teda ty 4 stoličky, tak se tím dost uklidní a pro mě je lepší, ze neposloucham ten řev :mrgreen:..ať je tatínek v pořádku :srdce:

• načítám...
7611
22.10.23 13:06

@Petrussee tak Hugo přes den dudlík neměl vůbec a na noc jen na usnutí, pak ho většinou vyplivl, tak možná proto není problém. Akorát byl zvykly usinat s tím dudlikem, no…

• načítám...
motivi
22.10.23 13:06

@kambalaka mám radost ze ses kousla a ses tvrda. To pochodovani je hrozny, parkrat sme taky zažili ale uvidíš ze to bude lepší a divej jakej pokrok ste udělali za par dni cos to sem psala :palec: dudlik bych taky nevracela - u nás jedna prorvana noc a jeden blby odpolední spánek ale od té doby spala lip :palec: UM nema od roka, nechtěla ho co začala normálně jist. ale je fajn ze mu to snizujes, aby si to neobratil a nechtěl pak jist vůbec už normální jídlo. Ty UM pro tuhle věkovou kategorii už nejsou výživné ve smyslu ze by to nahradilo jídlo, to jsou snad jen ty 0 a 1, tohle je fakt na doplnění vit. A mineralu.
U nás sou ty noci taky divoké, pořad se budí, mele sebou, chce spát na mne. Plus teda doteď měla plinu jen na spaní ale už si to začíná uvědomovat i ve spánku, takze se večer vzbudí a chce na záchod a pak se vzbudí kolem 5-6, zase záchod a to pak už nechce spát jak se probere. Tak doufám ze se to brzo zase srovná 8o :)
S tatínkem je mi to moc líto, držím palce ať to všechno dopadne jak nejlíp jen muže!!

• Upravit
7611
22.10.23 13:08

Já bych Hugovi klidně nechala i mléko před odpoledním spánkem, jenže on si dá mléko a pak mi nesvačí a má až večeři, to se mi nelíbí.

• načítám...
7611
22.10.23 13:38

@motivi a to ti rekne, ze chce na záchod?

• načítám...
Anonymní
22.10.23 13:43
@kambalaka píše:
@sofie_13579 budou ho operovat na Kladně (je z Kladna). Podrobnosti moc nevím, rodiče se mnou o tom zatim moc nemluvili. Jen dneska poprosila manžela, aby s nimi jel na chatu, ze mu tam táta všechno ukáže (jak zazimovat atd).Odbouráváme dudlík. Hugo si do postele vzal kousek té dřevěné skládačky s tím čudlíkem, když zjistil, ze mu dudlík nedám 🙈 😁

Nám ten jeden čudlík upadnul, tak bacha ať to nespolkne. Museli jsme ho lepit zpátky.

• Upravit
1115
22.10.23 14:29

@kambalaka s tatínkem mi to je moc líto, doufám, že bude vše v pořádku. Co se týče dudlíku, určitě bych ho nevracela pokud už usne bez něj. Ella ho asi 3 noci hledala a pak byl klid.

Jinak já se dnes vrátila z dámského víkendu s horečkou, takže si manžel chudák zítra bere volno v práci 😅

• načítám...
1479
22.10.23 20:35

@kambalaka Držím palce, ať je tatínek brzy v pořádku :hug:

• načítám...
7611
23.10.23 09:01

Večer Hugo usnul bez problému bez dudliku - ani si na nej nevzpomnel, ani nekňournul. Usnul v 21:30 a probudil se až v 7:30 ráno 💪 🙂 mléko měl jen po večeři, pak jsme cistili zuby, vykoupal se a šel spinkat. Ráno už bez mléka a snídal kaši.

• načítám...
3961
23.10.23 09:39

@kambalaka To je skvely! Slibovaly jsme ti rychle uspechy a jsem rada, ze se to povedlo:) Verim, ze uz to vydrzi.
Moc myslim na tatinka :hug:

• načítám...
2087
23.10.23 10:52

@kambalaka no paráda, to mám radost. A stačilo tak málo, že :wink:

• načítám...
motivi
23.10.23 17:42

@kambalaka jojo na záchod se hlásí co je bez pliny pres den, ale teď začala hlásit i v noci a k ránu no, takže musíme vstat a to už spát nejde, tak sme ranni ptacata

• Upravit
7611
23.10.23 19:31

@motivi tak to je sikulka. Hugo taky chodí na nocnik, když ho posadim, vždycky tam něco udela, ale čůrá zároveň i do plíny :nevim: 😁 a to ho tam posazuji často… ale on si neřekne, jediné, co teď začal říkat, je “ajajaj” 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100