TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
18.10.23 09:32

@kambalaka Teda náročná noc :( Těžko radit, co s tím.. Možná bys mohla být trochu přísnější a mléko nedat :nevim: Dokáže už třeba pochopit, když bys mu vysvětlila, že se mléko v noci nepije, že už je velký a když bude hezky spinkat, tak ho dostane ráno? U nás toto funguje celkem dobře se vším

• načítám...
7611
18.10.23 09:42

@wendelina30 no nevím no, já se vždycky bojím, aby mi tím řevem, ze mu ho nedám, nevzbudil ještě Beatku 😁 navíc on v noci je úplně dychtivej po něm. Tak nevím, jestli ho fakt až tak potřebuje, ze ho zase začal vyžadovat nebo si jen vymýšlí :nevim:

• načítám...
3961
18.10.23 10:24

@kambalaka Takhle si ho asi bohuzel prehodis - pred den jist moc nebude a pak to bude takhle vyzadovat v noci. Vim, ze je to blby s Beatkou, ale chtelo by to noc dve vydrzet nedat mliko, ono je to odvykani vetsinou hrozne rychly. Miky kdyz se nimra ve veceri, tak mu reknu, ze nic dalsiho uz nebude, ze az snidane. Bud mi to odkejve a fakt neji nebo jeste neco sni. Pochopi vic nez si myslime :)

• načítám...
3961
18.10.23 10:25

@MongolskaRyba To je hezky s tema satickama! Ja to beru tak, ze treba nemaji vnoucata/maji je daleko a jsou vdecny za kazde dite, ktere se s nima “kamaradi”.

• načítám...
6702
18.10.23 11:56

@kambalaka to bych se na něho teda vyprdla :roll: jako když vždycky dostane tak se bude budit porad a to asi ani nesmí pít tolik mleka um ne 8o

• načítám...
1479
18.10.23 12:14

@kambalaka Myslím, že bys měla být přísnější. Užitek z toho mléka nemá žádný a právě spíš naopak už bych měla strach, že to může i škodit. Tělo má v noci odpočívat. Pokud se ti v noci budí a ještě si zatěžuje trávení, tak to asi není moc dobře. Ještě tu někdy píšeš, že vůbec nespí přes den.. Vždyť v tomto věku dítě ještě potřebuje hodně kvalitního spánku

• načítám...
2087
18.10.23 12:57

@kambalaka já tě chápu v tom, že mu je dáš, aby nevzbudil Beatku, ale souhlasím s holkami, že škodiš sobě i jemu. Co místo vody treba čaj? A hlavně zkusit vysvětlovat. Nebyla bys první komu dítě přes den ji méně, protože v noci chlemta mléko. Takové množství Miška nevypije asi ani za týden 😀 vím, že to není lehké, tak se drž!😉 Nemůže to být i tím, že vidí jak je přes den Beatka krmena a je jí věnována péče, tak nějaká reakce na to? Hugo je chytrý kluk, věřím, že to nedělá hlady.

• načítám...
motivi
18.10.23 14:00

@kambalaka jak už psaly holky- hodis mu to zpět do miminovskeho režimu. Přes noc fakt nepotrebuje um kvůli hladu, nejsou mu 2 měsíce zeo. Vydržet a nedat. Jo bude to vopruz možná par noci ale zapoj toho tveho chlapa ať se kdyžtak postará o malou nebo opačné v noci. Vysvětlovat a vysvětlovat, oni už rozumí dobre, jen je to v tu chvíli pro ne konec světa a nedokážou rozumět moc “časovým” údajům ve smyslu - dostanes to až ráno (moc ještě neví co znamená ráno, za jak dlouho to je..) ale mluvit a mluvit a nepovolit v tomhle. Byl to vopruz když sem sebrala dudlik, když sem přestala v noci kojit (protože to bylo spis na ududlani postupem času) ale trvalo to vše krátce. Tohle nedá nic jemu, ani tobě. Akorát ti nebude jist normální jídlo během dne.

• Upravit
7611
18.10.23 14:45

Mně ještě napadlo, jestli prostě zase zuby… to mléko ho uklidňuje. Teď mi zase parkrat za sebou přes den usnul, ale jen, když mu dam láhev mléka. Když přes den usne, chrní i tři hodiny. Snídani dneska Hugo nechtel. Vzal si až oběd 3/4 skleničky. Pak jsem ho dala s mlékem vstát a mám pro nej udělanej pudink s piškoty, tak jsem zvědavá, jestli mi ho nehodí na hlavu…

• načítám...
6702
18.10.23 14:59

@kambalaka pokud zuby, tak bych zvolila třeba tu camilii to jsou homeopatika nebo bych mu to namazala..to je na bolest, uklidnit se musí i jinak, pochovat, mazlit, dudlik :nevim: i pro tebe to musí byt vopruz vstavat a dělat mléko :nevim: to stejně nejde takhle dlouhodobě, to ti řekne i doktorka, vždyť jim budou 2 roky už..

• načítám...
7611
18.10.23 15:07

@Petrussee já když ho jdu v noci mazlit, tak mě odstrčí, když mu nabidnu dudlík, tak ho vezme a mrskne ho po mně a začne být úplně hysterickej, že chce mléko 🙈 😁

• načítám...
6702
18.10.23 15:28

@kambalaka Mareček když něco chce, vzteka se a ja mu řeknu, ze to není, ze to musíme koupit, tak toho nechá :D (vykouzlit to neumím), tak to zkus, oni to fakt zkouší :roll: :nevim: jeden dva dny bude brecet, ale pak toho nechá uvidíš.. :srdce:

• načítám...
1479
18.10.23 15:41

@Petrussee Taky to tak dělám :lol: :lol: prostě už není, nemáme, tečka, chápeš to? Chvíli se zamyslí, řekne „jo“ a jedeme dál :lol: :lol:

• načítám...
1479
18.10.23 15:45

@kambalaka Kdybych nebyla v této skupince a četla tvůj příspěvek, tak si myslím, že máš doma maximálně roční dítě. Tolik mléka, dudlík a jídlo ze skleničky :nevim: On ti normální jídlo nechce jíst?

• načítám...
7611
18.10.23 16:14

@wendelina30 moc nechce 😁 normálního jídla si dá tak - jako ochutná, ale nic moc. Skleničku mi sní skoro vždycky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100