TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
14.10.23 08:41

@MILINKA35 My máme objednanou podobnou jako @Petrussee Ale jaká bude zatím nevím, chceme mu připravit pokojíček jako narozeninové překvapení. Ještě budu dneska objednávat koberec, který bude u postele, tak i kdyby z postele spadl, tak do měkkého :lol:

@MongolskaRyba Krásné fotky :srdce: Taky jsme nad Mallorcou uvažovali, ale nevěděla jsem, jaké tam teď bude počasí. Tak jsme ze zkušenosti vzali zase Turecko a jeden den nám pršelo :roll: :lol: Ale letos si to Maty už užil víc jak loni :) A my taky, protože po obědě usnul i na 3h :lol: :lol: To doma neznáme :lol:

• načítám...
1115
14.10.23 09:02

@MILINKA35 my máme tuto, jsme zatím moc spokojení, je nízká a hlavně bytelná 😄 a za dobrý peníz

• načítám...
3555
14.10.23 12:18

@Nikča2020 a kde jsi koupila? Není úplně na zemi, což je fajn. Krásně království

• načítám...
951
14.10.23 17:12

@wendelina30 hele je to risk v rijnu v Evrope, ale tady je dnes 30, nehoris a v noci je prijemne dychatelno! Takze kdyby to tak vyslo tak pristi rok taky sem, kdyz to mam tak za dobre. Vzdycky jsem se divila lidem co jezdi na stejny misto s all in. S ditetem jsem to velmi zacala chapat! Ta pohoda, ze nemusis uklizet, resit kde jist… a beztak nestihame nic. :nevim:

• načítám...
1115
14.10.23 17:13

@MILINKA35 kupovala jsem na eshopist.cz, bez matrace teda, tu jsem objednala jinde 😄

• načítám...
2087
14.10.23 19:16

Holky, postýlky máte krásné všechny pro děti :srdce: mate i tip na nějakou dětskou lampičku k postýlce?

• načítám...
7611
14.10.23 19:44

@Janinac23 my používáme tuto zelvicku. Když ho oblekam po koupání, tak už při zelvicce. Když k nemu v noci do pokojiku jdu, zapnu si zase zelvicku, abych na nej videla. Ale je teda na 4 baterky, které měníme (dobíjíme) tak co 3 týdny - celkem spotřeba. Ale Hugo při zelvicce usina. Taky pak keste pouštíme usínací melodie z vydry, co má od narození 😁

Načítám video...
  • načítám...
5617
14.10.23 22:13

@kambalaka jojo,želvička už u nás frčí 15 let a stále je super :palec:

• načítám...
2087
14.10.23 22:26

@Ráďa 25 😀 fakt jo 😀 taky měníte baterky co 3 týdny?

• načítám...
5617
14.10.23 22:47

@Janinac23 jojo,pouštím jí po obědě a večer a stejně měníme. :P

• načítám...
2087
15.10.23 08:15

@Ráďa 25 😀 ale je pravda, že máme taky takové ty hvězdičky u postele s hudbou a taky měníme určitě každý měsíc.

• načítám...
372
15.10.23 13:22
@kambalaka píše:
Holky, my noc strašná, vůbec nechápu, kde se to zas v Hugovi vzalo. Už jsme měli mléko v noci odbourané od roka. Ale poslední 3 dny ho chce. Na dnešek: po večeři v 21 jsem mu dala ještě mléko. Dali jsme ho spát v 22 hod, ale v 22:30 brecel, ze chce mléko, tak jsme mu ho dali a usnul 🙏 v 1:30 hysterák a ze chce mléko 😳 tak jsem mu ho dala. V 6 ráno další hysterák a ze chce mléko. Pak v 8:00 budíček. Vůbec to nechápu, už spal celou noc do 5 ráno a už jsem myslela, ze budeme mléko odbourávat a snižovat a on najednou tohle? Přitom večeři normálně jedl, tak by mít hlad neměl…

Hele u nás to stejné, ale vydržím a nedám. Prostě vysvětluju, že v noci se nepapá. Nedělá to každou noc, spíš když jí špatně přes den nebo má trápení (pořád lezou vrchní špičáky). Ale Ta noc stojí pak za nic. Vzbudí se ve 2-3 ráno a řve mlíko. Pak po hodině, někdy dvou usne. Ale v 5:30 už volá, že chce, tak dostane. Ale nesmím ji nechat usnout, to pak neche v poledne spát.
Ale prostě nechci ustoupit, už tak ho má pořád 2× denně… a z flašky. :? Na flašku mi přijde velká, ale je tak zvyklá. Alespoň, že ten dudlík už skoro půl roku nemá :)

• načítám...
372
15.10.23 13:28

@MongolskaRyba nahlas závidím! Mallorka je můj sen, už tak…25 let… snad příští léto. Užívej si to i za mě :)
Já mám utrum, u nás je problém jet i do Prahy do zoo… ach jo.
Ale alespon jsme byly včera v lamacentru a malé (i nám :lol: ) se moc líbilo :) Fotka jak všichni a všechny alpaky koukájí jak další dvě alpaky po sobě plivají, protože ta jedna není svolná :oops: :lol:
Co mě ale včera totálně rozhodilo, našli jsme vyhozená měsíční koťata, nechat jsme si je nemohli ( :,( )máme tři kočky, Káťu a fakt nevím, jak se tyhle malý skřítky postarat… Prostě nechápu jak může někdo ty bezbranný mimina vyhodit…blila bych :poblion:

• načítám...
372
15.10.23 13:31
@MILINKA35 píše:
Ahoj holky, můžu vás poprosit o foto vašich postýlek nebo co se chystáte koupit? Přemýšlím nad domeckovou 🤔 jste s tím spokojené? Nebo jestli máte někdo třeba postel auto apod. Děkuji vám

Já koupila obyč, poctivou postel z masivu (aby mě unesla jasný ne :D), ač se mi domečková líbila, přišla mi nepraktická a časem bysme stejnak měnily :nevim: byla drahá, ale bude ji mít na dlouho a bude součástí předělání pokojíku :) Doma jí nemám a doufám, že budu, teď jsou hodně kauzy s těmi domečkovými postýlkami… 8o

• načítám...
3555
15.10.23 14:02

@Martii6 ty jo, tak ta vypadá suprově a pěkný využití do rohu. Přesně tohle by sem zapadlo mrnousovi. Já šetřím na kde čem, ale pro prcka úplně nechci 🤣 kauzy s domeckovymi? Ještě jsem neslyšela 🤔 to mi něco uniklo.

Jinak u nás dávno není mléko UM, malej ho nechce, ani jako nouzovku. Ani v kaši ho nedá. Takže jedem několik měsíců plnotucne. Má ráno a večer (půl l) konečně si nechává hezky čistit zuby. Říkám mu vždycky. Krokodýl krokodyl a Luky si zoubky vyčistil a už to pěkně napodobuje to říkáni a začal se na to těšit 😁 teď vyhazuji a řídím věci po prckovi a dudlíky (nemá od začátku července?) vzal si ho do ruky a povídá to je ee a šel to hodit do koše. Uff 😅

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100