TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
13.10.23 22:11

@MILINKA35 my máme tuto a jsme maximálně spokojení 🙂navíc má úložný prostor

• načítám...
5617
13.10.23 22:31

Mi tuto, ta má tolik úložného prostoru, ale na tu ti jedno dítě chybí :lol:

• načítám...
7611
13.10.23 22:47

@Ráďa 25 nahoře není zabrána? 😲

• načítám...
951
14.10.23 00:57

Zdravime z Mallorcy. Tyden utekl jako voda a jeste jeden pred nami. Pocasko v topu. Let byl tedy ke konci celkem narocny, mala hrozne trpela na ouska. Asi bych si to priste dvakrat rozmyslela, ale dalo se to prezit. Byla to teda zkouska vyzkouset si „sourozence“. Klucik o rok starsi ji porad daval. Jeste asi na to hrani s ostatnimi maji do 3. roka cas. Mala ma pozornosti dost od dospelaku. Ta druha maminka se tomu celkem divila. Kolikrat si taky rikam, aby si pak nemyslela, ze je buhvi co.

Postylku jsem dost brzy zrusila. Spi se mnou na manzelske.

• načítám...
472
14.10.23 03:25

Já zase holky prosím poradit s peřinou. Ta dětská se mi zdá už slabá a rychle se z ní odkope. Když ho prikreju mojí dekou, ta je těžší a větší, možná se mi to jen zdá ale vydrží pod ní celou noc. Péřovku teda kupovat zatím nechci, ale něco teplejšího by se asi Šiklo. Poradíte? Co mají vaši prckové? Díky za rady

• načítám...
6702
14.10.23 06:47

@Ráďa 25 Mareček taky umí otevřít..děla to na cvičení, paní dá hračky za dveře a on je jediný kdo je otevře… :roll: minule na mě maminka to jsem ho teda ještě neucila..no ja taky ne, přišel na to sám..

• načítám...
6702
14.10.23 06:50

@MILINKA35 my máme tuhle, je na zemi, máme ji po bratranci :D a v pohodě (fotka z internetu) ale totožnou máme..ja mám rada jednoduché věci, žádný kyčle :mrgreen: takže nic barevného bych nekoupila

• načítám...
6702
14.10.23 06:51

@Logodice Mareček nemá nic, nikdy neměl, nechce, nikdy zimou neumrel :mrgreen: :nevim: takže to neresime, má proste pyzamo jen, extra teplo tu není, ale kdyby mu byla zima tak by se Přikryl (snad) máme tu slabou z IKEI..i my máme slabší deky

• načítám...
6702
14.10.23 06:53

@MongolskaRyba fotky super, užívejte :srdce: odvahu za let :palec: ja bych se bála :mrgreen: možná to prubneme příští rok, ale chtěli bychom spíše bez Marecka :mrgreen:

• načítám...
5617
14.10.23 07:17

@kambalaka No to je zábrana co je nahoře. Zase jsem jí tam vrátila. Spí tam starší dcera. Anička má už zábranu taky, ale spát tam nechce.

• načítám...
5617
14.10.23 07:18

@Petrussee To by u nás neprošlo, manžel by remcal, že je to na zemi.To bych musela udělat podlahové vytápění :lol:

• načítám...
6702
14.10.23 07:27

@Ráďa 25 tak on má pod tím podlahu, na tom koberec, pak matraci a prosteradlo, podle mě to je v pohodě :mrgreen: alespoň nespadne :mrgreen:

• načítám...
3555
14.10.23 07:46

@kambalaka je krásná. Malej je ještě v ložnici, ale už ve své nechce. Potřebuje místo. Už preferuje velkou postel. @Ráďa 25 pro 2 děti je super a dost úložného prostoru 👍

Známá mi ukazovala video, jak její malej si stoupl v té domeckove, měl ji vyšší a vědomě spadl dolů. Jak kdyby volným pádem. Ani ruce tam nedal. Bylo to děsivý. Spadl přímo na obličej. Má v dětským videochuvu.

No koukám koukám. Chci to pro něj k vánocům. Aby byla smotovana, nějaké orisvetleni.

Teď je mrnous nemocný, nevím kde to chytl. V pohodě byl a z ničeho nic. Je hrozný, jak je to u těch dětí rychlý. Vvera ho zaměstnant celý den a máme doma tatínka, tak uvidíme, jak si s tím poradí. Potřebuji probrat komoru a všechno. Ale asi si to nedám.

• načítám...
6702
14.10.23 08:02

@MILINKA35 Mareček teda taky spadl jednou, vzbudil se a udělal krok do prázdná a taky spadl na hlavu, byla to rana, ale nic tam neměl, jak má postel na zemi a spadl na koberec 🙏

• načítám...
7611
14.10.23 08:33

Holky, my noc strašná, vůbec nechápu, kde se to zas v Hugovi vzalo. Už jsme měli mléko v noci odbourané od roka. Ale poslední 3 dny ho chce. Na dnešek: po večeři v 21 jsem mu dala ještě mléko. Dali jsme ho spát v 22 hod, ale v 22:30 brecel, ze chce mléko, tak jsme mu ho dali a usnul 🙏 v 1:30 hysterák a ze chce mléko 😳 tak jsem mu ho dala. V 6 ráno další hysterák a ze chce mléko. Pak v 8:00 budíček. Vůbec to nechápu, už spal celou noc do 5 ráno a už jsem myslela, ze budeme mléko odbourávat a snižovat a on najednou tohle? Přitom večeři normálně jedl, tak by mít hlad neměl…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100