TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
12.10.23 13:11

@kambalaka no mě to vyhovuje, protože ja teda z postele odmítám vstavat :mrgreen: nejsem na to zvykla, když nedojde a jen knoura dojde pro něho tatínek :mrgreen: ja bych přesně jak psala Nikča nemohla usnout, kdybych se úplně probudila, takže ho jen zvednu, položim a spime dal..žádný mléko, žádný napít :D a bez odpoledního spánku bych umřela :D

• načítám...
7611
12.10.23 13:44

@Petrussee heled, já si odpocinu u kojení. Má tu možnost si jít lehnout a když nejde, tak jdu do ložnice kojit Beatku, která u toho usne a Hugo si hraje u sebe v pokojiku. Takže já se aspoň poválím. A já teda usnu vždycky a všude 😁 vstát v 5 ráno k Hugovi a dat mu mléko, mi nevadí. To spíš Beatku kojím v noci každou chvíli 😁

Dneska jsme byli s Hugem zase cvičit (Beatku jsem měla s sebou - to se ví, koukala tam na nás a ostatní děti). Trosku mi dělá dobře, jak mi ostatní maminky říkají, jak mě obdivujou - takhle 2 malý děti 😁 ale ono to nakonec není tak hrozné, jak jsem čekala. Ten začátek byl nejhorší, než si to sedlo. Teď uz máme nějaký režim a všichni jsme se mu přizpůsobili (já a děti). A Hugo má Beátku rád :srdce:

• načítám...
5617
12.10.23 13:58

U nás se spí 2- 2,5 h.po obědě. Večer jde spát 19,30 a spí do 6. Spí v postýlce v ložnici, ale spí celou noc. Když jí něco bolí, tak je to horší. Neuspávám, dám mlíko, zapnu želvičku a zavřu dveře.
Kočárek používáme už hodně málo, moc tam být nechce.

• načítám...
7611
12.10.23 14:21

@Ráďa 25 jo tak v 19:30 Hugo večer usíná, když nejde po obědě spát 😁 kdyz si po obědě dá šlofík, tak usina mezi 21-22hod 😁

• načítám...
6702
12.10.23 14:32

@kambalaka zvladate to fakt super :srdce: to mas i štěstí, ze je Bea hodna a Hugo ji přijal, ja znám více to jak děti zarli, jsou zlý na sebe :? což bych se bála i u Marecka, jen se na jiný dítě podívám a hned huci a chce mě :mrgreen: je zavislak, bez mámy neusne..ja už jsem upřímně rada, ze je větší a už si užívám čas pro sebe :D v rámci možnosti teda, ale jednou týdne jdu cvičit, občas s kamarádkou, dvakrát tydne doucuju teď (takže i peníze navíc) ;) a za chvíli letim na rasy :mrgreen:

• načítám...
7611
12.10.23 14:46

@Petrussee no… to bych taky potřebovala - čas pro sebe - ten já nemám. Ale zase si říkám, ze si to rychle odbudu teď a pak si budu užívat 😁

• načítám...
6702
12.10.23 14:58

@kambalaka to je pravda :D ;)

• načítám...
2087
12.10.23 15:35

@kambalaka já si taky myslím, že je dobře, že má Hugo takhle brzo sourozence, aspoň se pěkně „srovnal“ a pochopil, že se netoci vše kolem něj. Hezky se osamostatnil a to je super 👍 a až začne mluvit, tak to budeš mít ještě lepší :wink: ♥️

• načítám...
1115
12.10.23 16:01

@Janinac23 jo to já bych taky ráda aby už Ell mluvila, ale zatim nic 😅 neřeším to, já prý začala mluvit až po 2.roce, ale občas by mi to s ní usnadnilo domluvu 🤣

• načítám...
530
12.10.23 16:18
@Nikča2020 píše:
@Sissela ahooj, no to si tedy užíváš :? u nás tedy spánek už taky není co býval, přes den tedy ještě spí hodinu, hodinu a půl, ale večer jsme byli zvyklí dát jí do postýlky a usínala sama a spala celou noc třeba do půl 8-8. Tak teď chce usínat jen se mnou, což je pohoda, nevadí mi to a chápu to. Co už je horší, tak v noci chodí k nám. Ne k ránu, ale třeba kolem 2, někdy i dřív. Jenže než zase usne, tak to trvá, ona usne, my nemůžem a v mezi 6:30-7:00 budíček 😅 a ten přerušovanej spánek je pro nás nejhorší. Jako když byla miminko, tak mi to nevadilo, ale jak řikám - kojo hormony už nemám 🤣 tak mi to dělá problém

Měly jsme úplně to samé s malou, od mala spala celou noc, vždycky jsme daly do postylky a hezky sama usla a teď s ní musíme taky čekat než usne a teda asi po 2 měsících zase spí celou noc :palec: teď teda jednou přišla asi v půl 2, ale to jen lehne k nám a spí tak o ní skoro ani nevíme :D

• načítám...
2087
12.10.23 16:27

@Nikča2020 syn nám začal mluvit, až před třetím rokem, takže vím jak je to pak náročné. Jako takovéto máma, tata a dalších třeba 10 slov říkal brzo a pak prostě nic. Všechno bylo ba (voda byla ba, sloup byl ba…), fakt na hlavu :D

• načítám...
1115
12.10.23 16:31

@Janinac23 jo přesně, není to, že by nemluvila vůbec, říká máma, táta, babi, hačí, hají, ježiši, mňam, hepčí atd, ale jinak nic. Když něco chce, tak říká máma. Moc dobře ví jak to funguje 🤣 🤣

• načítám...
1115
12.10.23 16:32

@Bobulka28 no tak budu doufat, že to u nás bude taky tak 😅 ona přijde k nám a je v klidu, ale občas nemůže pak zabrat a převaluje se a to je hrůza 😅

• načítám...
7611
12.10.23 16:47

@Nikča2020 tak aspoň říká něco, Hugo ještě neřekl ani “mama tata” 😁 ale pokročili jsme, už říká “jajajajaja” 😁

• načítám...
2087
12.10.23 19:34

@kambalaka co ti na to řekl Dr, že neřekne vůbec nic? Neptal se nebo nezkoušela ses zmínit? Ale jinak s tím stejně nic neuděláš, až bude chtít tak se rozmluví. Bude mluvit zároveň s Beatkou

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100