Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bobulka28 my to máme takto, kdyby ses chtěla inspirovat. Akorát ta dětská postylka Beatky už tam není 😁 a obrázek slona už visí na zdi 😁
@kambalaka super
odkud máte ty nálepky na zeď? Jinak my máme teď takto… nálepky jsou ještě původní když tam byla postylka, tak to tam úplně nesedí
a tu „síť“ na boku jsem musela udělat, protože máme doma horolezce a přelézala z postele na prebalovak 🙈 🤣
@Bobulka28 prosím te, ty máme snad ze sheinu. Mají je i na inspio, ale tam jsou tak 5× dražší 😁
@kambalaka Joo tam už jsem na ně taky koukala, ale nevěděla jsem jak by držely
ale očividně dobře, tak tam na to ještě mrknu ![]()
@Bobulka28 drží dobře. Jestli si myslis, ze ty inspio nálepky vyrábí jinde než v Číně… 😁 inspio má ty samé - přeprodává je a nasadí si na ně pěknou marži 😁 ty nálepky jsou fakt úplně v pohodě a krásně drží
@kambalaka tak to je super
Joo to inspio to má dobře předražený, na to jsem koukala už před rokem a to se mi za to dávat teda nechtělo ![]()
Ahoj holky,
tak podávám hlášení o prvním spánku Ell v nové posteli
včera přišla matrace, tak jsme na rychlovku sjely koupit prostěradlo do IKEY. Večer klasika koupačka a pak mazání a oblíkání do pyžámka v jejím pokoji. Tak říkám, pojď jdeme dělat hají do nové postýlky, tak ukazovala ke dveřím, ale pak si tam lehla. Usínání bylo dlouhý, manžel mi jí 2× vzbudil (zabila bych ho!
) ale spala tam celou noc. V 5 ráno se teda probudila s pláčem, chvilku jsem tam s ní byla, ale pak přišel muž ať jí vezmu k nám. Tak pak zabrala cca do půl 7. Takže za mě super a uvidíme co bude dneska 🤣
@Nikča2020 ono se to podá, uvidíš. Za mě teda čím dřív dát dítě do svého pokoje, tím líp. Hugo třeba už u nás v ložnici spát nechce vůbec a svoji postel miluje. Nejlepší je vůbec, když přijdeme ze hřiště a on celej od písku letí přes celý byt skočit si šipku do své postele 🙈 😁 u přes den se tam válí a někdy tam vytuhne. Večer i po obědě (odpoledne) tam usina naprosto sám
Holky, taky jsem koukala na inspio a teď nevím kde jsem koupila, ale byly podstatně levnější a drží. Teda, kam se mrnous nedostane ![]()
Jinak jsme dnes byli na koních a prvně jsme tam dali prcka. Ten byl úplně paf, pak už chtěl dolů. Ale napoprvé super.
@MILINKA35 Mareček je srab, všude chce a pak leze dolu hned
..na koně jsou zkusila na pouti, byl tam vteřinu ![]()
@kambalaka joo, tak Ella spala od miminka do léta sama ve svém pokoji 😁 pak se to nějak zvrtlo, nechtěla spát v postýlce zničehonic, tak spala s námi než se pořídila větší postel 😁
@Nikča2020 Mareček to má půlnapul, teď jsou ty noci horší, rostou mu 3 spicaky
fnukal dvakrát než jsme šli spat a kolem 2 přišel za nami, pak se stejně valí na mě, tahá mě, katastrofa
..ale tu postel tak nemiluje, musíme ho vždycky uspat a pak jdeme pryc ![]()
Já jsem dala děti tenkrát do velké postele hned v roce, ale teď si to chci prostě užít. Anička teda spí celou noc, ale mě to její dýchání uklidňuje, zatím si to užívám, uvědomuji si v této hnusné době, že opravdu musím využít toho jak je malinká. ![]()
Používáte ještě někdo přebalovák? Aničku stále oblékáme, natíráme a všechno na něm. Manžel se ho nechce vzdát ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat