TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
26.9.23 08:01

@MongolskaRyba pravda :palec:
Alík a libimseti je zapomenuto a sem rada :lol:
Jo tak tady úplně asi ne, ale člověk už se za tu dobu dozvěděl dost- někdy cele jméno i s příjmením, datum narozeni, nevím jestli zrovna tady nebo v jiné diskuzi ale nahravali se zprávy od lékaře s citlivými údaji..fotky nahatych děti..
pořad je to verejne přístupná diskuze, kdokoliv to tu muže prohlížet :nevim:

• Upravit
951
26.9.23 18:53

Holky co jsme se tu bavili, ze jste si nektere taky nechaly zavest mirenu? Jakou mate menstruaci? Ja jsem ted z leta v podstate prestala menstruovat. No asi zalozim jine vlakno na to. Ja dnes byla u gynekolozky kvuli jine veci a zapomnela jsem se zeptat. :nevim:

• načítám...
7611
26.9.23 19:06

Já jsem se zas chtěla zeptat těch, co kojily… jak jste to měli s MS? Já první dostala měsíc po šestinedělí a dneska jsem 35.den cyklu a nic 😳 a ani nemám žádné náznaky toho, ze bych to měla dostat…

• načítám...
5617
26.9.23 20:28

@kambalaka Dostala jsem to poprvé asi 7 měsíc od porodu.Pak jsem to měla ale v kuse měsíc :roll:
U nás se to počasí zbláznilo, ráno je strašná zima a odpoledne jsme v tričku. :P

• načítám...
6702
26.9.23 21:03

@kambalaka ja to dostala až po roce :D až když jsem kojila hrozne málo a máma to neměla po celou dobu co mě kojila takže 2 roky :mrgreen: takže to beru jako plus kojeni..ale asi je to individuální..ja to brala i jako takovou antikoncepci :mrgreen: teda řekl mi to i doktor pokud kojim, nemám ms, tak jsem z 90% chráněna, ale i tak jsme si dávali pozor teda :D a dáváme

• načítám...
6702
26.9.23 21:05

@Ráďa 25 u nás počasí úplně stejný :roll:..my jsme teda večer už trochu zatopili, máme doma zimu ráno a večer :?

• načítám...
7611
27.9.23 00:45

@Ráďa 25 Anička je jak panenka 😍
@Petrussee Jo tak ono je u kojení blbý, že když nemenstruuješ, tak nevíš, kdy přijde ovulace. Beres to, jakoze jsi chráněná, přitom by třeba zrovna v ten měsíc měla přijít MS, ale nepřijde, protože díky ovulaci otěhotníš a vlastně se ani nedozvis, ze jsi v tom 😁 u Huga jsem 2 měsíce odstrikavala a stejně jsem to dostala hned po sestinedeli. Beatku plně kojím a MS přišla hned po měsíci 🙈 zato teď nikde nic :nevim:

• načítám...
6702
27.9.23 06:57

@kambalaka jo tak ja se tak nebojím no :mrgreen:, ale známe se to stalo (šla si pro telistko a rekli ji, ze je ve 3m, tam má děti 3 za sebou skoro 8o )..takže pravda to je, my naštěstí v pohodě :D, ale jestli si to měla a teď nemáš tak si udělej test..ale ja jsem si říkala, ze jsem tak unavená, ze by to tělo nedovolilo :D

• načítám...
7611
27.9.23 11:56

@Petrussee no manzel by už skočil z balkonu, kdyby bylo třetí takhle po sobě 🙈 ale my máme sex jednou za uherskej rok, takže to bych se fakt divila, ještě máme obe děti přes uměle oplodnění

• načítám...
6702
27.9.23 12:13

@kambalaka asi bych si ho udělala pro jistotu a jinak bych to neřešila, ono když se kojí, tak ta ms stejně není pravidelná.. :kytka:

• načítám...
3555
27.9.23 21:09

@Martii6 taky jsem koupila už batůžek :mrgreen: Luky je hrozně důležitý je vybral si ho sám.
Jinak pořád někde lítáme, výlety, hřiště, dokud je hezky a byl úplně suprovej u koní. Příště ho svezem :lol:

• načítám...
3555
27.9.23 21:52

@MongolskaRyba ty jo.. To mi Teda uniklo. Mrzí mě to. Mě to asi stejně čeká, co tebe… Já jsem hlavně sama se sebou spokojená, malej je úžasnej.

• načítám...
951
27.9.23 22:15

@MILINKA35 a vy jste byly v nejake poradne jestli jsem pochopila? Taky vas poji barak… jste svoji? Ja jsem tyjo asi nejvic rada, ze mam dite ikdyz nebylo za kazdou cenu. Jako ty vlakna co tu jinak ctu o vztazich a bezdetnych zenskych to je fakt masakr. Jakoze rada typu bez na stranky lesbicek a hledej oplodnovatele k nezaplaceni. 8o

Batuzek super, kez by si mala taky tahala svoje cajky, hned to shazuje.

• načítám...
3555
28.9.23 07:42

@MongolskaRyba ne svoji nejsme. Barák mě nějak nepoji, spíš finance. Poradna byla marná. Já si musela jet po své koleji, dostat se do své pohody, co jsem měla. A vím, že sama bych nezůstala. Jak jsem nebyla ve skupině nějakou chvíli, tak mi to u tebe uniklo. Já myslela, že jste už ve svém a v pohodě. Já jsem za malého šťastná. Mám fakt skvělýho kluka. Občas zlobí, ale to je cca 10 % :mrgreen:
Jinak exem se daří držet na uzdě, ale hold musím promazavazt advantanem 3× do týdne. Nohy. Zítra jedem na kontrolu, tak jsem v pohodě.
Jinak odrazedla ho neberou. Dělá tak nějak všechno, ale tohle ho nebere. Kočárek vzal holčičce na jedné oslavě a strávil u toho 2 hodiny :mrgreen: jak to má kola a může s tím drandit, tak je to jasný. Koukala jsem od vás na tipy a našla jsem. Určitě kolečko malé, nějaké knížky, stavebnice ho začala bavit, tak už začnu pomalu koukat :palec:
Krásný den všem

• načítám...
1115
28.9.23 08:01

Ahoj holky, také Vás zdravím :srdce: byla jsem teď nemocná, úplně grogy. Ještě nejsem ok, ale je to lepší 😁 Ell je od včera u babičky a hádejte jak večer usínala? Ve své postýlce!! O tom si doma můžeme nechat jen zdát 😅 každopádně nám už dorazila postel, čekáme na matraci a pomaže do své postele. Doufám.

Jinak @kambalaka s tou menstruací. Slyšela jsem, že když kojíš, tak Ti menstruace může takhle vynechávat. Kámoška to tak měla, dostala to a pak třeba 3-4 měsíce nic a zase. Ale pro jistotu se poraď se svým gynekologem, určo budeš klidnější :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100