Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka ono jde o to koupit to vcas. Zed je 440 a puvodni bylo 250. 440 jde si myslim a ted uz by z toho mohly i neco mit nez pred rokem.
Nemate nekdo nejakej hack tady na ty reklamy? To je fakt prokleti. ![]()
Tak jak se vám daří? Anička se mi večer zdála teplá. Ale zrovna hráli na honěnou, tak jsem jí nechala.No tipická ženská
Měla 39,5.Teď snídá jako by nic a už má skora 39.Nic by jste na ní nepoznali.Tak to mívala i starší. Tu jsem kolikrát poslala do školky a oni mi volali, že jako má čtyřicítky, tak co tam dělá
No a když jsem pro ni přišla, tak se smála a lítala po školce (pak většinou dostala ATB na moč. měchýř).
A můj syn a manžel? Když mají 37.5 - tak už je to na sanitku. Leží pod peřinou a skoro si nedojdou ani na wc
Neumím si představit, že by měli víc jak 38- to už bych asi volala pohřebák ![]()
@Ráďa 25 haha, to je dobrý s tim pohřebákem
my jsme včera byly s Ell u mé kamarádky, procházkou šly k její švagrové, ta má o rok a půl starší holčičku, tak byla sranda 😁
Jinak už jsme objednali postýlku, tak doufám, že v ní bude spát 😅
@Ráďa 25 Klasika
Tuhle mi kamaradka licila svyho chlapa, kdyz je nemocnej. Nevedela jsem jestli se smat nebo brecet.. Tak hlavne at je Anicka brzo ok, stejne je to blby takova horecka ![]()
@TerezkaSt Ty reklamy tady jsou na pest! Tvoje holka je fakt borec, jak žvaní
A jak ti je bez chlapa? Lepsi, uleva nebo se ti nekdy stejska?
Ahoj holky Moc vás všechny zdravím Vypadá to že snad u nás žádná reakce na očkování živou vakcínou nebude už je to 14 dní a zatím naštěstí pořád nic Ema je tedy celodenne v jeslich a ještě jsme sehnali i chůvu do zálohy kdyby bylo zapotřebí tak snad to bude takové klidnější.
Partner nastupuje na dodělání si magisterského studia na vysoké škole a já pilně pracuji takže u nás stále taková nějaká klasika ![]()
Jdu v neděli v Emou do divadla tak snad nás z něj nevyhodí a poté budeme chodit jednou za měsíc vždy na takzvaný senzor Play Tak jsem na to zvědavá ať si bordílek dělá Emička jinde než doma ![]()
No čekám co z toho bude. Špičáky už máme venku, ještě zadní stoličky, ale do pusy si nic nestrká. Takže buď zuby, nebo se osype a bude to nějaká dětská nemoc. ![]()
Holky z Prahy
V sobotu si dáme výlet k vám, nějaký tip na výlet s Mareckem? Nic dlouhého, tak na dopoledne
My tam teda jedeme pipnout tu kartičku od Kazmy, na výstaviště, tak někde něco blízko ideálně
, jedeme autem, už teď mě děsí parkování
A pokud by se k nám chtěl někdo přidat, nejsme proti ![]()
Zdravime ![]()
@Petrussee tak zajdete do prilehly stromovky. To mate uplne idealni. Je to asi nejhezci prazsky park, plno hrist, rybnicky, mustky, vor na vodě. Urcite se zabavite. Drzim palce abyste meli tu zlatou vyherni ![]()
@kajka kajka to zní dobře, tam jsem ještě nebyla
jo, Kezby to klaplo
, ale zkusit to musíme, snad tam jen nebude fronta, vyjedeme hned ráno 🙏 pokud se k nám chcete přidat, budeme radi ![]()
@Petrussee my odjizdime v patek na Sumavu, skoda, radi bychom Vas videli! ![]()
@kajka kajka to je skoda, užijte si Šumavu, my určitě do Prahy ještě někdy pojedeme, tohle je taková pritelovo “hurá akce”, a je teda týden do te kartičky
, on ma kousek od Prahy babičku, takže navstivime i ji ![]()
@Petrussee ja vim, videla sem Kazmu, jak to hlasil. Ja si stejne myslim, ze je to podvudek, ale uplne chapu, ze to chcete vyzkouset ![]()
@kajka kajka těžko říct, ja mu verim dost věci i z toho filmu, ale přítel ne no
, ale rikam, uděláme rovnou výlet a navstivime babičku ![]()
@Petrussee Taky me hned napadla Stromovka, kdyz jedete na Vystaviste
Chodim tam od malinka a ted je to tam fakt vytuněný a pekny. Ale asi se nepridame, taky budeme nejspis pryc.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat