TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6703
13.9.23 11:51

@Ráďa 25 jo, myslím, ze blondak nakonec nebude, ale oči mu zůstanou, ale má modre po mě, tak jsem rada :mrgreen: Anicka je má úplně světly :D, ale ty otázky kdo je táta by mě stvaly :mrgreen: :roll:

• načítám...
1347
13.9.23 12:29

Tak sem Bartošovi ostříhala ten jeho květák na hlavě. Už to bylo fakt nutný. Byl to hroznej horor. Můj plán vzít to strojkem samozřejmě ztroskotal. Má hroznej blok z nemocnice, kdyz mu hlavu holili tak strojkem. Hrozne hrozne hrozne brecel, Sel az do amoku, tak sem to pak po kouskaach pizlala nuzkama. No…mohlo to dopadnout hur :)

• načítám...
6703
13.9.23 12:57

@kajka kajka tyjo, ja nemám takovou odvahu, první byl Mareček v Praze v dětském kadeřnictví, strihali ho nůžkami a řval jak pavian, ale on jeci i u strihani nehtu..u vlasů bych ho neudržela, další strihani máme 27.9. půjde k moji kadernici, snad ho udrzime a pak ho dam dedovi a půjdu se ostříhat ja :D

• načítám...
3961
13.9.23 13:17

@Petrussee Je to ted docela fajn jizda :) Maty je ve skole spokojenej (uceni ho neba, ale kamosi, prestavky a druzina jsou fajn :)) a Miky je ted dost v pohode. Ted jsme spolu behem par dnu uklidili celej byt, takovej ten UKLID, ze mam konecne dobrej pocit. Bud neco dela se mnou nebo si jde hrat. Hodne jsme venku. Starsi lita s kamosema po parku, ani o nem nevim.
Na fotce vypada Marecek i trochu zrzavej :)

• načítám...
3961
13.9.23 13:19

@kajka kajka Ma krasnou hlavicku :srdce: Slusi mu kvetak i ostrihani :palec: Jsdm takhle Mikyho zastrihavala v lete - sedel venku na lavicce, bastil nanuk a ja nad nim nenapadne s nuzkama pramen po prameni. Nastesti jak se mu to krouti, tak zuby nebyly videt :)

• načítám...
6703
13.9.23 13:26

@Bjetuš tyjo, tak to je super :D ja udělám asi až ten vánoční uklid, ale teda tady není tolik bordel, jak tu jsme prvním rokem :mrgreen: no on má v te hlave totiž trochu seborelu :mrgreen: :roll: a to jsou takové oranžové strupy, ale musím koupit ten krém a dat mu to dolu, aby nevypadl jak zrzek :mrgreen:

• načítám...
7611
13.9.23 13:29

He 😁tak my Huga stříháme jednou za měsíc 😁 protože by měl jinak afro 😁

• načítám...
372
13.9.23 13:48

Po delší době ahoj všichni. U nás je to docela mordor.
Kačka začala vstavat po očkování v 5 ráno. Měli jsme MMR a teda, uplně jsem koukala, že vůbec žádná reakce. Možná pár pupínků ale fakt jinak nic.
Pak se vstávání trochu srovnalo, ale začala mít sem tam bdělá okna v noci (jestli se tomu tak dá říkat. Proste je treba hodinu, dve vzhuru v noci (většino se vzbudí kolem 1h ráno). A pak vstane v 6, občas i 7. Neumím si představit mít ještě miminko jako má kambalaka. I když bych možná trochu chtěla, asi jak mám tři ségry, tak mi to jedno vlastní přijde málo, ale partner zatím nechce. Ale je nám přes 30 a mladí nebudeme věčne.

Stříhat jsem Kačku přestala, moje nervy. Stejně vypadala jako blbec a nosila pak sponky. Tak to nechám dorůst. Už aby to bylo. 8)
Jinak je ukecaná(určitě tak přes 200 slov umí, už to ani nezpaisuju), ale ve větách nemluví.
Nočník je u nás bojkot, umí si na něj sednout, sama z něj dolů, ví co tam má dělat, kam to vyspeme, čte si tam o nočníku a já nevím co :D ale bobek se povedl 2×, čůrání párkrát. Špičáky rostou snad už 2 měsíce, má tam afty a boule, nechce čistit zuby.
Jídlo bída, ale občas se zadaří. Mlíko má především ráno (200 ml cca) a občas večer, když nic moc nejí.
Chodíme na plavání a to je taky dost dobrý teror. Odmítá dělat věci na povel a to bych ji snad utopila jak se vzteká :D Ale dojdeme domu a ona si začne zpívat písničku kterou se vítáme a loučíme :zed: :lol:
Doma je to trochu ponorka a sterotyp, ale nějak nemám energii to momentálně měnit. Vypadám jak verlyba Willy v rozkladu. :oops:

• načítám...
372
13.9.23 13:58

Vánoční dárky

Snažíme se taky domluvit na dárcích. Loni jsme to moc neřešili, byla malá, dostala domeček od ElisDesign a panenku Little dutch k narozkám. Pak jsme kupovali hračky (alle především knížky) průběžně (páč narozky má v prosinci že jo a svátek v listopadu, chudak :D)
Mám koupené nějaké knížky dané bokem, ale přemýšlím co dál? Říkala jsem si houpačku tu montessori třeba od utukutu, příp. levnějsí značky, ale druhá polovička si myslí, že to nebude mít moc využití a navrhuje spíš křesílko (když si ráda čte, ale to bude moc asi i v té houpačce? :D ) Cenove je to křesílko cca 1tis x houpačka 2-3 tis
pak nejaké věci do kuchynky (kávovar, zeleninu, atd)
puzzle je asi moc mala?
https://www.elisdesign.cz/…a-rybky-4v1/ tohle se mi taky libilo…a lego duplo ale jedno má a zase tak moc ji to nebavi.
Odrážedlo ji moc nezajíma, jako zkusí si to ale moc jí to nejde. A hlavne bude zima a vyroste mi z toho :zed:
Jo koupili jsme postel, obyčejnou ale kvalitní tak to bude mít taky jako „dárek“ :D :srdce:
Tak házejte tipy a nápady, nechci kupovat lapače prachu (řeším to ted protože jsou dny Marie :D )

• načítám...
372
13.9.23 14:17

Jo jedna porovnávačka, punchochy z lonska by pořád dala, ale už jsem ji objednala nove :D
Jinak batoh je super věc, chtěla jako máma, tak je jako máma. Nosí v tom důležitě hračky na písek (ps. odměrky od sunaru jsou fakt nej nej lopatka, idealně mít víc barev a sledovat jak si to mění :mrgreen: )
A taky trochu žárlí na kočky, neexistuje je mazlit nebo chovat, musí taky, a když ne, tak na ně děla „tytyty kššáá“ :D :P

• načítám...
3961
13.9.23 14:29

@Petrussee Ja prave vanocni uklid nimdy nedelam :D
Jo supinky mel Mikes v hlave taky a pudobil zrzave. Dvakrat jsem pouzila hrebinek viz foto a bylo to pryc a je blondatej.

• načítám...
7611
13.9.23 14:37

@Martii6 Hugo se mi v noci teď taky budí a to už spal celou noc, asi taky špičáky, takže vstavam k Hugovi i k Beatce 😁 navíc Hugo zase začal vyžadovat více mléka. Má ho teď 2-3× za den a to už jsem si říkala, ze zůstaneme jen na jednom.
Nic si z toho nedělej, my doma taky ponorka a stereotyp. Vždycky mě pobaví, když mi v noci pláčou obě děti, když mi manzel ráno rekne, jak se špatně vyspal 😁 přitom k nim vstavam já 😁 je unavenej, protože 3-4× týdně hraje fotbal 😁 no já jsem asi fresh, ze jo? 😁 ale 2 děti jsem chtěla hlavně já, takže si nemám na co stěžovat 😁

• načítám...
6703
13.9.23 14:45

@Martii6 tohle jsme nějaké dny taky měli, ze byl i 2h v noci vzhůru, ale přešlo to..teď spi lépe jak nemá mléko, jednu noc spal celou, jinak tak 3× zafnuka, buď dam dudlik nebo obejmu..verim, ze až nebude mít dudlik, tak začne spat :kytka: my máme tu houpacku, dostane k ni nějaký doplněk na Vánoce, asi to prkno (jako klouzacku)..ja mám radši praktické dárky, koupíme stolek a 2 zidlicky a zrusime tu zidlicku (moc tam není), pak jsem chtěla ten Kallax z IKEI (má kambaka), boby (žádný nemá, minuly rok jsme si pujcovali), pak jsem chtěla nové nádobí (box na svačinu, láhev), jinak máme to odrazedlo Funnywheels, chtěla jsem až k Vánocům, ale dostal ho dříve, umí na něm, ale jede ještě pomalu, ale je super, ze je nastavitelný, teď tam má 3 kolečka, pak se tam nechají jen 2 a je do 25kg z toho hned nevyroste ;), jinak lego duplo nefrci, mame par kostel a to do vody, ma rad auta, bagr a tak, tak možná ještě se mi líbí ty dřevěné koleje a magnetický vláček..jinak ja hračky a oblečení kupovat nebudu, hračky dostane pak k narozeninám od tet a tak :mrgreen:

• načítám...
472
13.9.23 14:46

Zdravím vsechny. @Martii6 ty rybky jsou super tip. Děkuji. Také už přemýšlím co na vánoce. Zatím mám jen malé dřevěné pexeso se zvířaty. Náš Jakub se vším poslední dobou hází, tak nevím co s tím.

• načítám...
1479
13.9.23 14:47

@Martii6 U nás bude většina dárků chlapecká, ale jeden z těch „uni“ bude Albi tužka+nějaké ty knížky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100