Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee je, to je škoda, my budeme zrovna u rodičů na chatě, jinak bych se s dětmi přidala 🙂 akorát mi teď oba marodí 🙄 Hugo kašel, rýma, Beátka to samý, navíc teplota k tomu… celé noci nespím, hlavně u Huga jsem každou hodinu - hold chlap 😁, že? @Ráďa 25 😁
Beátka je na tom hůř a zdaleka není taková herečka jako Hugo. Přes den je Hugo dobrej, teda jako odsávám nonstop nudle a dávám sirup na kašel. Ale hraje si a lítá doma. Přes den mi nechce spát, tak padám na hubu 🙄 ale zase večer odpadne v 18:15 😁 tak pak mam už jen Beatku, která usina večer mezi 20-21hod. Masakr.
@kambalaka jsme se zrovna trefili
, Ikdyz většina Pražaku na víkendy mizí, což asi chápu
tyjo, jak to má jeden, tak hned druhy
ať jsou brzo fit
rýma je vopruz hlavně pro děti..
@Petrussee to mi povidej, nedělám nic jiného, než vysávám nosíky, mažu průdušky s dávám sirupky. Do toho kojit a uspavat Beu, krmit Huga… no - mazec. Beátka chudák - špatně se ji i dýchá, takže spí jen hlavou nahoru u mě v nositku.
@Petrussee tak uvidíte, jak na tom v sobotu budete, my bydlíme 20 minut pěšky od stromovky nebo 3 stanice tramvají 🤣
@Bjetuš diky za optani. Asi vesmes uleva, protoze ten vztah fakt moc nikam nevedl. Jen je mi to lito kvuli malicke. Ale jinak velka frustrace ze seznamovani. Fakt tak hrozne to jeste nikdy nebylo a uz jsem toho za kratkou dobu stihla dost. Sice jako mam cas, ale na sebeduvere a nadeji to nepridava. Drzte si sve vztahy a partnery i s mouchama pokud se mate radi radim vam…
Vsem marodum preji brzke uzdraveni. Moje mala ji 3jablka za den preventivne aby se nemocem vyhybala. Si z toho delam srandu. Je to takove to „nikdo nic“ a ona najednou amok „apfaaaa apfaaa“ vcera ho videla na obrazku a zacla brecet. Pak jsem krajela cibuli a ona „mama to neni apfa“ ![]()
@TerezkaSt to ti sní 3 jablka za den? 😳 to už pak nejí nic jiného, ne? 😁 já mám co říkat, já mám zas doma mlíčňáka. Po roce jsme byli jen na 2 mlickach za den (ráno a večer) a už jsem si říkala, ze to snížíme ještě o jedno a teď posledních 14 dní si to ještě navýšil a vyžaduje mléko znovu v noci a pak ještě 1 přes den, takže jsme na 4 mlickach 😁
@kambalaka noo nekdy jednou okouse do stopky a nekdy 3 necha ladem. Tuhle mela vecer i mliko a beztak zacla rvat, ze chce jablko. Je to proste zavislost jako ty jeji dudliky. Nespocet jsme ztratily. A je to moje nocni mura, ze nekye budem bez dudliku. 20× denne nejakej hledam. Des. ![]()
Tohle foto mam rada, ale uplne presne to vystihuje. Na druhem zas jeji vyraz jak takhle cuci po lidech s podeprenou bradicku.
@TerezkaSt Tyjo, tak Hugo má dudlík jen na spaní a i tak ho po usnutí vyplivne 😁
@TerezkaSt Mareček chce jablka ze stromu, takže je chce furt trhat a ji je
, ale teda to je milovnice dudliku, Mareckovi stačí jeden, ale má ho bych řekla teď taky často, ale když si ho dá, tak jde ke mne a chce mazlit, hezky, ale každou chvíli už je to otravny, děla to všude
a ještě chce u toho tahat vlasy..a verim, ze partnera brzy najdeš
chápu, ze je ten vyber už zuzeny, ale porad je těch chlapů hodně a verim, ze i dobrejch.. @kambalaka tyjo 4 mleka
Mareček je teda bez, ale nevím čím mu to nahradit, on mléko nechce žádný, už jsem koupila i granko, ze mu budu dělat slabý kakao a nic, tak snad to nevadí no, nechce nějak už ani jogurt, kaši taky nemá…takže nám zbyly už jen sýry a Lučina
Beátka vstávala až v 9:30, ale v noci soplila a špatně se jí spalo. Chudinka má i teplotu. Zato Hugo, tomu taky ještě taháme nudle vysavačem, ale vstával ve 4 ráno a od té doby tu řádí 😱 Dneska po obědě už musí odpadnout nebo nevím 🙈 Jak je doma, tak dělá vylomeniny. Dneska jsme s manželem nezávisle na sebe oba prohlásili: “Už aby jsi šel do školky” 😁
@kambalaka nám teď Ella taky skáče poslední dva dny od 5 po hlavě 😅 už se těšim až jí přijde nová postel, ale spíš si myslim, že to nebude úplně jednoduchý jí do ní dostat a stejně bude spát s náma ještě nějakou chvíli 😅
@kambalaka ve 4
ja nevylezu dříve než v 6, Ikdyz je vzhůru
minule jsem mu řekla ať si děla co chce, ale ja jdu spat, tak si lehl a ještě usnul ![]()
@Petrussee však já jsem vylezla až v půl 6. Akorát on tak dlouho povídal a hulákal, že se spát nedalo. Tak jsem mu rozsvítila v pokoji a šla si ještě lehnout. A on si hrál a byl spokojený. A co se stalo? Po obědě mi po dlouhé době usnul 😁 💪
@Nikča2020 my ho odstěhovali k nemu do pokoje a do jeho vlastní postele krátce po roce a bylo to to nejlepší rozhodnutí, co jsme kdy udělali. Teď už spát s námi ani nechce. Už k nám do ložnice ani nechodí, jak dřív chodil. Když něco potřebuje, tak si “zavolá”. Nebo pak vstane a jde si automaticky hrát. 😁 po ránu ho nejvíc zajímá flaška s mlíkem 😁
Jinak jsem Huga začala posazovat často na nocnik a pokaždé tam něco udělá. I na nocniku vydrží sedět. Jen teda po “dokončení” vstane a nejradši by ten nocnik prevrhl (má to jak hru, stejně jako když mu dám jídlo do misky). Takže ho nemůžu nechat s nocnikem o samotě. Bože… kdy se to odnaučí 🙄 😁 vyklopí všechno - psovi misku s vodou, jídlo na talíři, nočník… vůbec nevím, jak mu to mám vysvětlit. Říkám mu to furt a má z toho akorát srandu. Jo a co ještě dělá, tak když čůrá do nocniku, tak si strká ruce dovnitř 🙈 strašně se mu to líbí - no vždycky si je počůrá 🙈
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat