TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6716
28.9.23 08:12

@MILINKA35 kočárek je u nás TOP :mrgreen: @Nikča2020 postylka super :palec:

Máme problém, ze Marecka neuspi nikdo jiný než ja :roll: včera jsme byli v divadle a proste si ani s nikým jiným nelehne, tak šel spat až když jsme přišli :roll: a ja byla v sobotu pryc a taky čekal až dorazim domu..odjet na noc, tak on bude celou noc vzhůru :zed:

• načítám...
1117
28.9.23 08:38

@Petrussee děkujeem :srdce:
Teda to je držák. Ell je to naštěstí jedno, usne s kymkoliv. Ale teď teda už má problém když odcházim a jak chodím pravidelně 1× týdně do práce, tak jí hlídá moje teta nebo tchýně. A ona už to ví a nechce se ode mě hnout. Tchýně jí láká na mlsky, což zatim vychází, ale minule jsme to nevychytaly, já už musela jít a holky, to byl řev. Jsem na chodbě brečela taky. Ale do 5 minut mi tchýně psala, že je ok, že si hrajou. No u tety to samý. Mám pěknou průpravu do školky 😅

• načítám...
6716
28.9.23 08:54

@Nikča2020 ja jsem říkala, ze to budeme muset natrenovat, protože od září ho chci dat do školky, tak ať to není takový šok..ale hrozny, on je takový zavislak :roll: pro nás je lepší, když ho dam ven, to jde s kýmkoliv jakoby, ale když odejdu a nechám ho doma tak řve :zed:, ale jak vidí, ze jsem doma a on jde pryc tak je to ok..

• načítám...
7611
28.9.23 09:08

@Nikča2020 díky, no já si radši dělala test a negativní, tak to bude tím kojením.

Co dneska o státní s svatek děláte? Ja jsem rozčilená. Manzel vždycky říkal, jak ho štve, když se rodiče dětem nevěnují a dají jim třeba do rukou mobil mebo tablet, aby se zabavily a pak se chová tak, jak se chová 🙈 po práci přijde, zavře se do pracovny, pak jde na fotbal a vrátí se, až když děti spí. Dneska ráno vstal, udělal nám teda na snídani michana vajíčka a zase vysublimoval. Vzal si auto a jel na houby :cert: by mě fakt trefilo. Jelikož Hugo po obědě už nespí, tak je den strašně dlouhej a když jsem mu řekla, ať se šetří, ze po obědě půjdeme s Hugem ven na odrážedlo, tak mi na to jen řekl, ať mu neorganizuju život. Bych kopla víte kam? Já úplně pěním, bych mu to dala nejradši sežrat, stejně v lese najde 💩

• načítám...
6716
28.9.23 09:28

@kambalaka my teda nějak rodinné to nebudeme slavit..teď tu máme elektrikare, a přítel jde do garáže, pak jedeme za kamarádkou, tak ja to stravim s Mareckem..musíme dodělat tu garáž než bude zima a chceme ji pronajmout..ale co se týká organizace je to cele v moji režii, přítel není iniciativní a nebaví ho hledat něco pro děti, sice mě to někdy štve, ze nic nevymysli, ale zase mě to organizováni, plánování baví..až moc teda :D my máme každý den naplánovány..máme pestrý program, snazim se o to teda…ale teda můj chlap je lépe vycvičený :D on by nás doma nenechal kromě teda toho výcviku a Machace, ale to je 2× za rok a nejel nikam nikdy sám, pokud chce jít cvičit nebo běhat, tak se se mnou dohodne na dni a čase, aby mi to vyhovovalo..a teď teda nechodí, protože děla garáž nebo je s nami..ja spíše tenhle týden byla pryc a měl Marecka, měla jsem sraz se školou, jógu, byla jsem v cajovne, šli jsme včera do toho divadla :D

• načítám...
1961
28.9.23 09:50

Ahoj holky u nás na dnešek také Žádné velké plány jedeme emče pro boty a zřejmě výlet do lesoparku nebo do botanické…je pravda že všechno iniciuju Já ale mě by to ani jinak nebavilo a partner teda musím přiznat že poměrně dost poslouchá to je možná taky jeden z těch důvodů že spolu vydržíme být. Já kdybych měla někoho kdo by se mi nepodvolil tak by to bylo asi dost problém to zcela otevřeně přiznávám :)

• načítám...
6716
28.9.23 09:57

@sofie_13579 ja to mám stejně, ja jsem taky vůdci typ :mrgreen:

• načítám...
7611
28.9.23 10:21

@sofie_13579 @Petrussee já teda taky co nevymyslim, tak není. Akorát manzel má rád taky to “svoje” a nehodlá se toho vzdát. Na konci roku budeme kupovat větší auto, aby se nám tam vešel i dvojkocar a na to se těším, ze začnu s dětmi vyletovat víc a chlapovi řeknu, ať si jezdí na houby třeba autobusem 😁

• načítám...
6716
28.9.23 11:31

@kambalaka to chápu, ze s tím dvojkocarem se moc nedá.. :roll: ja mam v autě jen takový malý skladny kočárek, abych tam dala i nakup a tak ;) tak snad to bude lepší s tím větším autem a manžel se více zapoji :kytka:

• načítám...
951
28.9.23 11:49

@sofie_13579 ty jsi taky takova specificka zenska, ale vsechna cest :pankac:

Holky ja jsem dneska vyuzila toho, ze babi hlida a vyrazila jsem sama do Mnichova na koncert me oblibene kapely. Zrovna je Oktoberfest takze mela. Mesto se mi teda moc nelibi vypada to tu jak v Istanbulu s nemcema na vylete. :jazyk: ale uzivam si to. O pulnoci jedu zas luzkacem zpet.

7.10. letime na tu Mallorcu s maminkou z Prahy. Kdyby to jeste nekoho zajimalo hodlam tam zustat i druhy tyden. 5000,– do 35m2 dvouluzaku. Podam hlaseni. Dobra skupina na FB na planovani nejakych akci s detmi na FB - Active moms.

• načítám...
3561
28.9.23 21:10

@MongolskaRyba tak to si užívej holka a hlášení podej :pankac:

• načítám...
7611
29.9.23 09:48

Holky, třeba mi poradíte. Přešli jsme na plenky 5tky, protože 4ks už Hugovi byly těsné (Pampers premium care pants). No a mám problém, každý den prevlekam postel, protože ta plina prostě proteče 🙈 nevím, co dělat. Večer cca hodinu před spaním mu dam 150ml mléka (po večeři ho vyžaduje). Před spaním ho dam ještě vyčůrat na nocnik (vyčůrá se). Mezi 4-5 ráno se probudí a chce mléko (dam mu 210ml) a jeste zabere a vstává teď mezi 7-8 ráno. No a každý den peru celou postel 🙈 s těmi 4kami se mi to stávalo jen velmi zřídka, ale už jsme museli přejít na větší, protože ho škrtily. Nedat mu mléko ráno, tak už by nezabral a vstavalo by se. Navíc by byl úplně zpruzelej. Co teď? Vyměnit značku (ale nevím, jestli nějaká vydrží více než Pampers) nebo sebrat mléko? Ráno po probuzení v těch 7-8 posazuju Huga opět na nocnik a taky se vyčůrá. Zkousela jsem i plenky kalhotkové Pampers night, ale výsledek stejný :nevim:

• načítám...
6716
29.9.23 11:35

@kambalaka my máme teda ty 4tky a jsou do 15kg, tak by měly byt ok..5tky beru jen ty obyc, ale nikdy se nám to nestalo, ale Mareček v noci nepije a celkove vypije max 500ml za den..ja bych zkusila to mléko už omezit..nebo teda večer ať necura tolik v noci..jo teď koukám my máme pampers pants, ne care

• načítám...
7611
29.9.23 12:24

@Petrussee my máme taky ty kalhotkové, ale care. Já si říkám, jestli mu ty 4 nebyly malé a ty 5 zase velké… jako jsou trochu volnější no… nebo mu prostě na noc ty 4ks ponechat a přes den, aby měl 5tky :nevim: nebo zkusit jinou značku… nevím. Mléko mu omezovat moc nechci. On mi moc mléčné výrobky nejí. Jogurt si dá jednou za uherskej rok a sýr mi sní jen v toastu 😁 a mléko má rád…

• načítám...
6716
29.9.23 13:34

@kambalaka Mareček taky neji jogurty, dá si 3 lžičky a nechce.. :D, ale nějak to neřeším, zkoušela jsem kakao, ale to taky nechce, kaše vůbec, tak holt má mléko jen v jídle nebo nějaké buchte..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100