Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MILINKA35 kočárek je u nás TOP
@Nikča2020 postylka super ![]()
Máme problém, ze Marecka neuspi nikdo jiný než ja
včera jsme byli v divadle a proste si ani s nikým jiným nelehne, tak šel spat až když jsme přišli
a ja byla v sobotu pryc a taky čekal až dorazim domu..odjet na noc, tak on bude celou noc vzhůru ![]()
@Petrussee děkujeem ![]()
Teda to je držák. Ell je to naštěstí jedno, usne s kymkoliv. Ale teď teda už má problém když odcházim a jak chodím pravidelně 1× týdně do práce, tak jí hlídá moje teta nebo tchýně. A ona už to ví a nechce se ode mě hnout. Tchýně jí láká na mlsky, což zatim vychází, ale minule jsme to nevychytaly, já už musela jít a holky, to byl řev. Jsem na chodbě brečela taky. Ale do 5 minut mi tchýně psala, že je ok, že si hrajou. No u tety to samý. Mám pěknou průpravu do školky 😅
@Nikča2020 ja jsem říkala, ze to budeme muset natrenovat, protože od září ho chci dat do školky, tak ať to není takový šok..ale hrozny, on je takový zavislak
pro nás je lepší, když ho dam ven, to jde s kýmkoliv jakoby, ale když odejdu a nechám ho doma tak řve
, ale jak vidí, ze jsem doma a on jde pryc tak je to ok..
@Nikča2020 díky, no já si radši dělala test a negativní, tak to bude tím kojením.
Co dneska o státní s svatek děláte? Ja jsem rozčilená. Manzel vždycky říkal, jak ho štve, když se rodiče dětem nevěnují a dají jim třeba do rukou mobil mebo tablet, aby se zabavily a pak se chová tak, jak se chová 🙈 po práci přijde, zavře se do pracovny, pak jde na fotbal a vrátí se, až když děti spí. Dneska ráno vstal, udělal nám teda na snídani michana vajíčka a zase vysublimoval. Vzal si auto a jel na houby
by mě fakt trefilo. Jelikož Hugo po obědě už nespí, tak je den strašně dlouhej a když jsem mu řekla, ať se šetří, ze po obědě půjdeme s Hugem ven na odrážedlo, tak mi na to jen řekl, ať mu neorganizuju život. Bych kopla víte kam? Já úplně pěním, bych mu to dala nejradši sežrat, stejně v lese najde 💩
@kambalaka my teda nějak rodinné to nebudeme slavit..teď tu máme elektrikare, a přítel jde do garáže, pak jedeme za kamarádkou, tak ja to stravim s Mareckem..musíme dodělat tu garáž než bude zima a chceme ji pronajmout..ale co se týká organizace je to cele v moji režii, přítel není iniciativní a nebaví ho hledat něco pro děti, sice mě to někdy štve, ze nic nevymysli, ale zase mě to organizováni, plánování baví..až moc teda
my máme každý den naplánovány..máme pestrý program, snazim se o to teda…ale teda můj chlap je lépe vycvičený
on by nás doma nenechal kromě teda toho výcviku a Machace, ale to je 2× za rok a nejel nikam nikdy sám, pokud chce jít cvičit nebo běhat, tak se se mnou dohodne na dni a čase, aby mi to vyhovovalo..a teď teda nechodí, protože děla garáž nebo je s nami..ja spíše tenhle týden byla pryc a měl Marecka, měla jsem sraz se školou, jógu, byla jsem v cajovne, šli jsme včera do toho divadla ![]()
Ahoj holky u nás na dnešek také Žádné velké plány jedeme emče pro boty a zřejmě výlet do lesoparku nebo do botanické…je pravda že všechno iniciuju Já ale mě by to ani jinak nebavilo a partner teda musím přiznat že poměrně dost poslouchá to je možná taky jeden z těch důvodů že spolu vydržíme být. Já kdybych měla někoho kdo by se mi nepodvolil tak by to bylo asi dost problém to zcela otevřeně přiznávám ![]()
@sofie_13579 @Petrussee já teda taky co nevymyslim, tak není. Akorát manzel má rád taky to “svoje” a nehodlá se toho vzdát. Na konci roku budeme kupovat větší auto, aby se nám tam vešel i dvojkocar a na to se těším, ze začnu s dětmi vyletovat víc a chlapovi řeknu, ať si jezdí na houby třeba autobusem 😁
@kambalaka to chápu, ze s tím dvojkocarem se moc nedá..
ja mam v autě jen takový malý skladny kočárek, abych tam dala i nakup a tak
tak snad to bude lepší s tím větším autem a manžel se více zapoji ![]()
@sofie_13579 ty jsi taky takova specificka zenska, ale vsechna cest ![]()
Holky ja jsem dneska vyuzila toho, ze babi hlida a vyrazila jsem sama do Mnichova na koncert me oblibene kapely. Zrovna je Oktoberfest takze mela. Mesto se mi teda moc nelibi vypada to tu jak v Istanbulu s nemcema na vylete.
ale uzivam si to. O pulnoci jedu zas luzkacem zpet.
7.10. letime na tu Mallorcu s maminkou z Prahy. Kdyby to jeste nekoho zajimalo hodlam tam zustat i druhy tyden. 5000,– do 35m2 dvouluzaku. Podam hlaseni. Dobra skupina na FB na planovani nejakych akci s detmi na FB - Active moms.
Holky, třeba mi poradíte. Přešli jsme na plenky 5tky, protože 4ks už Hugovi byly těsné (Pampers premium care pants). No a mám problém, každý den prevlekam postel, protože ta plina prostě proteče 🙈 nevím, co dělat. Večer cca hodinu před spaním mu dam 150ml mléka (po večeři ho vyžaduje). Před spaním ho dam ještě vyčůrat na nocnik (vyčůrá se). Mezi 4-5 ráno se probudí a chce mléko (dam mu 210ml) a jeste zabere a vstává teď mezi 7-8 ráno. No a každý den peru celou postel 🙈 s těmi 4kami se mi to stávalo jen velmi zřídka, ale už jsme museli přejít na větší, protože ho škrtily. Nedat mu mléko ráno, tak už by nezabral a vstavalo by se. Navíc by byl úplně zpruzelej. Co teď? Vyměnit značku (ale nevím, jestli nějaká vydrží více než Pampers) nebo sebrat mléko? Ráno po probuzení v těch 7-8 posazuju Huga opět na nocnik a taky se vyčůrá. Zkousela jsem i plenky kalhotkové Pampers night, ale výsledek stejný ![]()
@kambalaka my máme teda ty 4tky a jsou do 15kg, tak by měly byt ok..5tky beru jen ty obyc, ale nikdy se nám to nestalo, ale Mareček v noci nepije a celkove vypije max 500ml za den..ja bych zkusila to mléko už omezit..nebo teda večer ať necura tolik v noci..jo teď koukám my máme pampers pants, ne care
@Petrussee my máme taky ty kalhotkové, ale care. Já si říkám, jestli mu ty 4 nebyly malé a ty 5 zase velké… jako jsou trochu volnější no… nebo mu prostě na noc ty 4ks ponechat a přes den, aby měl 5tky
nebo zkusit jinou značku… nevím. Mléko mu omezovat moc nechci. On mi moc mléčné výrobky nejí. Jogurt si dá jednou za uherskej rok a sýr mi sní jen v toastu 😁 a mléko má rád…
@kambalaka Mareček taky neji jogurty, dá si 3 lžičky a nechce..
, ale nějak to neřeším, zkoušela jsem kakao, ale to taky nechce, kaše vůbec, tak holt má mléko jen v jídle nebo nějaké buchte..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat