TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
15.10.23 20:59

@motivi Vývar je teď u nás taky top :lol: A kefíry hodně pije u babičky a dědy. Oni si dávají každý večer, tak chce samozřejmě taky, když je vidí :lol:

• načítám...
6707
15.10.23 21:09

@kambalaka trochu, minule měl špinavý tepláky, ale nevadí mu to..jo tak to by asi nepil to je hořký to normální, to dávám taky do kaše, ale ne k pití :D @wendelina30 má proste mléko a trochu granka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7611
15.10.23 21:39

@motivi tak ono taky kdo by chtěl jist studenej jogurt v tomhle počasí, ze jo?😁 Hugo teda nechce ani kapsičky. Jakmile mu nabídnu, tak ji na mě vymáčkne a má z toho děsnou prču, ale papat ji nechce.

U nás teď jedou piškoty. Kam se hrabou drahé dětské sušenky. Obyčejný piškoty jsou top :palec: jinak jí tak to, co mu chutná. Ráno, když mu namažu chleba, tak ten nechce a vyjí rajče. Přílohy taky nic moc. Radši si dá steak - ujídá mi z talíře. Pak má rád, když mu koupím loupák nebo nějaký koláček. Ale nějaké plnohodnotné jídlo nic moc. To radši do něj nacpu skleničku. No a pak to mléko (UM) - to miluje.

• načítám...
951
15.10.23 22:05

@Martii6 ja to tu nabizela jestli nektera nechcete s nami. Byly jsme taky na blind s maminkou s active moms. Jako deti se postuchovaly, jeste pod 3 roky moc na kamaradeni nejsou. Ale samozrejme to bylo v mnohem jednodussi. Tak si to na pristi rok rozmysli. Vsak jste jeli vlakem do cb ne?

Ted jako citim tedy, ze tyden je kratky, ale dva moc dlouhy. Kor dnesek byl kritickej. Ja uz jsem vseho prezrana a jako nedavam to ji mit na krku furt a sama. Mala je taky asi uz prezrana, ji krasne a ochutnavala, ale ted chce uz jen hranolky. 8o Co teda nechapu, ze tu nemaj detsky pribor nebo jen dezertni vidlicku. I tedy tu casto nemyvaji v restauracich, ale v dovolenkov hotelu bych to ocekavala. Takze ji rukama jak prasatko. Alespon vime na co se pripravit pro priste…

Mala pije uplne normalne ze sklenicky. Lidi mrkaj. Celkove uz jsem z toho cuceni lidi unavena. Ona na sebe strasne strhava pozornost a uziva si to. S kazdym se „zakeca“ mava nebo zacne zpivat, posila pusu. Jakoze v dobrem, neni narocne dite. Ale mne to fakt otravuje a o to vic se pak musim zamerit co a jak delam. :zed: Ta Lucka rikala at ji zkusim nejak prodat, ale asi bych na to nemela (nervy a tak).

• načítám...
2087
15.10.23 23:00

@kambalaka ja myslím, že tady všechny víme, že Granko není kakao 😀 ale zároveň všichni (většina) chápe, že se to nazývá kakaem :wink:

Fakt je masakr, jak jsou děti odlišné. U nás se taky počítá, do pěti hezky a pak přehazuje čísla, to je celkem sranda. Barvy zaměňuje žlutou se zelenou a nechce se opravovat, paličák 😀 ale jinak pozná jen tak tři barvy správně.
Teď máme úžasné období, je hodná, spolupracuje a vtéká se jen někdy🙂jídlu teď moc nedá, ale neřeším.

• načítám...
6707
16.10.23 07:46

@kambalaka tak ja ten jogurt nechám chvíli venku, nedávám ho studeny :mrgreen: :nevim: piškoty ji taky, ale z dobrot ji vše, teď už nechce skleničky a radši si dá normální jidlo, včera snědl misku rajské, ale s ryzi, knedlik neji :D @MongolskaRyba to chápu, ze je to dlouhý a náročný.. @Janinac23 to je fajn, ze mate lepší období :srdce: my máme teď spíše horší :roll: jako tak se nevzteka, ale absolutně neposloucha :D snad to brzo přejde..

• načítám...
372
16.10.23 10:14

@Petrussee Já ho chtěla koupit taky, ale to člověk musí koupit i helmu…to neumím vybrat…Kačí to zkouší ale vůbec neví jak na to, tak si říkám, že je na to asi ještě malá :nevim: nebo je lemra po mamince :D

• načítám...
372
16.10.23 10:20
@kambalaka píše:

@wendelina30 @Petrussee holky, granko není kakao 🙈 😁 já dávám Hugovi i do krupicové kaše klasické holandské kakao - to je kakao 😁

Je prostě kakao s cukrem, jasný holadnský je lepší.
A když tak Monte, termix není jogurt, je to dezert… :jazyk: Káťa tyhle taky nechce, raději má hollandiu, selské tučné a pak ještě jogurtový napoj z lidlu - ten Pure, je to jen jogurt a ovoce, kefír brčkem to taky má ráda.

• načítám...
372
16.10.23 10:28

Kačka teda počítat neumí (jen první, druhý/další a pak 3, 2, 1 na klouzačce :D )ale umí celkem dost písniček, respektive je poznat, co si brouká :D zvířátka už nedělá zvuky ale říká tygr, veverka, kočička a tak. Barví umí rozlišit, ale vyloženě je neříká. Především teď všechno ŠAMA. Je to fajn, ale někdy dost peru a uklízím :lol:
Ale celkově je taková pořád odměřená co se týče pohybu, dokud si není jistá, že jí to půjde tak to nedělá :D Například chození ze/do schodů…bojí se sama (což je fajn, že asi nespadne) ale vrstevníci už to zvladají sami a je vidět, že jí samotnou to znepokojuje a přemýšlí co s tím :D Nebo ty odrážedla, sedne ale neví jak na to…

• načítám...
7611
16.10.23 10:29

@Martii6 já vím, Hugo ale nejí jogurty od malinka. Respektive jako malej snědl parkrat choceňský, ale od jeho 9.měsíce konec a nesní mi vůbec zadnej (bilej, ovocnej). Má rád kaše, ale jen ty ve skleničce 😁 no a piškoty. Zkusím mu dát plnotucne mléko do dětského hrnečku a uvidím, jak se zatváří 😁

• načítám...
372
16.10.23 10:46
@MongolskaRyba píše:
@Martii6 ja to tu nabizela jestli nektera nechcete s nami. Byly jsme taky na blind s maminkou s active moms. Jako deti se postuchovaly, jeste pod 3 roky moc na kamaradeni nejsou. Ale samozrejme to bylo v mnohem jednodussi. Tak si to na pristi rok rozmysli. Vsak jste jeli vlakem do cb ne?

Ted jako citim tedy, ze tyden je kratky, ale dva moc dlouhy. Kor dnesek byl kritickej. Ja uz jsem vseho prezrana a jako nedavam to ji mit na krku furt a sama. Mala je taky asi uz prezrana, ji krasne a ochutnavala, ale ted chce uz jen hranolky. 8o Co teda nechapu, ze tu nemaj detsky pribor nebo jen dezertni vidlicku. I tedy tu casto nemyvaji v restauracich, ale v dovolenkov hotelu bych to ocekavala. Takze ji rukama jak prasatko. Alespon vime na co se pripravit pro priste…

Mala pije uplne normalne ze sklenicky. Lidi mrkaj. Celkove uz jsem z toho cuceni lidi unavena. Ona na sebe strasne strhava pozornost a uziva si to. S kazdym se „zakeca“ mava nebo zacne zpivat, posila pusu. Jakoze v dobrem, neni narocne dite. Ale mne to fakt otravuje a o to vic se pak musim zamerit co a jak delam. :zed: Ta Lucka rikala at ji zkusim nejak prodat, ale asi bych na to nemela (nervy a tak).

No já chtěla jako rodina někam, sbalit sama s malou to umím, ale chtěla bych i s ním, jsme poslední dva roky nikde moc nevýletovaly a chybí mi to :?
Tvoje malá se neztratí, to je super a je šikovná, že zvládne skleničku. Já bych vytírala minimalně dvě místnosti od potopy :mrgreen:

• načítám...
6707
16.10.23 10:54

@Martii6 neboj, my byli v Decathlonu a změřili mu hlavu a ukázal nám jakou máme koupit :palec: a odrazedlo Mareček taky okoukal od jiných děti :D a teď ho má fakt rad..jinak ze schodů už taky spadl..ale jen ze 2, ale modrinu měl, to on zase sám jde.. :roll: :mrgreen:

• načítám...
372
16.10.23 13:31

@kambalaka on na to zase přijde :D Třeba až budeš zkoušet s Beátkou, tak mu to určitě nedá a bude chtit taky (možná :lol: ) Jinak kaše u nás frčí německá milupa inst. kaše, je fakt skvělá (občas dojídám :D), chuťově mi přijde jako kaše od Gerber (ta modrá krabice, ty modrý pytláky nekupujte, ty jsou hnusný a sladký jako… fujky) Jinak dělám domací ovesnou, krupičnou a rýžovou k snídani a někdy si dá a někdy ne. Člověk by potřeboval věštící kouli

• načítám...
7611
16.10.23 15:03

@Martii6 já se těším, až se Huga zeptám “co chceš l snídani?” A on mi odpoví a já mu dam, co bude chtít. Ale takhle? Namažu mu chleba - nechce. Nakrajim ovoce - nechce. Nakonec zvítězí úplně obyycejne piškoty 😁

• načítám...
951
16.10.23 16:00

@Martii6 jezis „sama“ je o nervy :zed: jinak presne jak moje, hezky mluvi, ma dobrou jemnou motoriku, ale pohyb zas tak nic moc no. Ale vubec to nicemu nevadi. :palec: nektere pisnicky z te beby uz umi predvidave dobre. Treba „mamo, tato“ tak setrete a treba vam to taky vyjde po sezone tady fakt dobre i koupaci (i dnes v 24st).

Jo tady na tom bufetu je taky vybirava, ale doma v podstate sni co se ji da. Tak snad se to vrati.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100