Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka Myslím, že když se vám podaří odbourat mléko a skleničky, tak začne už baštit normálně ![]()
@kambalaka a nebylo by nejlepší mu dát prostě režim? Ráno snídaně, po obědě se jde spát, za 1,5 hod ho vzbudit a večer po večeři teda to mléko a spát? Co si pamatuju, tak on nikdy neměl úplně režim, podle toho cos psala a hodně se mu od malička podřizuje. Je to každého věc, jak si vychovává, jen můj názor.
@kambalaka naprosto souhlasím s @wendelina30, jak roční dítě. To přece nechceš ☹️ chápu, že máš dvě děti, ale asi by to chtělo trochu zkusit změnit. Pak ho dáš do školky a ať si s ním poradi? Vím, že až půjde do školky tak jídlo asi už jíst bude a mléko ne, ale to bývá u více věcí často, kdy rodiče dají děti do školky s takovými zvyky s tím, že ve školce se to přece všechno naučí.
@Janinac23 má režim, akorát když mu nedám po obědě mléko, tak neusne 😁 a jako fakt ze ne - odzkouseno - se můžu snažit i dvě hodiny a fakt neusne. A ráno mléko mu brát nechci, to je to poslední, co asi odbouráme. Ale to noční mu vzít asi budu muset.
@kambalaka tak super, tak mu dej po obědě mléko, ať spí. Pak ho vzbud a máš to
a proč nebrat to mléko ráno? Když je má po obědě a večer?
@Janinac23 my jsme ještě nedávno měli mléko ráno a večer a už jsem i uvažovala o tom ho odbourat večer - protože si vždycky jen cucl a láhev zahodil. Ale to co teď dělá, to je tak poslední týden, ze je úplně dychtivej po tom mlíku a chce ho furt a ve velkém množství. Tak nevím, jestli nemá nějaký spurt, kdy třeba potřebuje víc vápníku nebo zuby…
toho jídla přes den mi taky moc nesní. Pár lžiček a konec. Sklenička je taková jistota. Normální naše jídlo moc nechce.
@kambalaka snad se to zase brzo zlomí a bude zase hezky spát. Třeba už dnešní noc bude dobrá ![]()
Anička má mléko na noc a když ho nevypije hned, tak ho nechám v postýlce a ráno je vždy láhev prázdná. Kdy to vypije, to fakt nevím ![]()
Co se týče jídla, tak nám skleničky nikdy moc nechutnali, jí to co my už strašně dlouho.
Hugo sní jen toasty, omeletu, bramborovou kaši nebo batátové hranolky 😁 jinak mi nic nechce - jen ty skleničky a to ho krmim. Sám papat nechce. A naše jídlo už vůbec ne
chce mliko nebo piškoty 🙈
Tak to já mám výhodu, že Ella spráská všechno 😅 včera teda neměla bůhví jak zdravej oběd, byly jsme spolu na přezutí kol a pak jsme jeli do Letňan do obchoďáku pro helmu na odrážedlo 😄 takže měla KFC, kuře s hranolkama. Ale kuřátko jí moc chutnalo 😅 no a potom holky scéna jako vrata. Běhala mi tam, nechtěla jít tam kam já, když jsem jí vzala do náruče, tak byla vzteky bez sebe tak jsem jí musela snad poprvý v kočárku připoutat a prostě jí řvoucí odvést do sportu pro helmu. No pak jsme jí teda koupily a s helmou na hlavě mi usnula 😅
Jinak na víkend jedu s holkama na hory, tak se moc těším ❤️ bez manžela, bez dítěte, balzám na duši 🤣 ale už vidím, jak se mi bude stýskat. I tak si to ale užiju 🤣
@kambalaka Hele a jite spolu? Vybavuju si, ze jsi psala, ze nakrmis Huga a pak obedvas/vecerite.. Pokud s vama nestoluje, tak nema kde vzit jidelni navyky ![]()
@Bjetuš obědváme spolu, ale večeře jsou horší, my s manželem večeříme spolu tak po 21.hodině a to už Hugo většinou spí. Hugo večeří kolem 19.večer a je fakt, že to je šrumec, protože mám co dělat. Beatku vykoupat, nakojit, uspat, Hugo naveceret, vykoupat, dát spát… my většinou tak mezi 18-18:30 chodíme domu, takže narychlo Hugovi dělám veceri nebo mu dam už něco, co mám uvareneho. Já takhle brzy nezvladam veceret, protože mám ještě Beatku, která chodí mezi 19:30 až 20.hodin spát a Hugo samozřejmě do pozdějších hodin nevydrží, protože už má hlad (ale stejně toho moc nesní). A většinou jsem na oba večer sama, protože manzel buď pracuje nebo má trénink/zapas/fotbal. Je to špatně, já vím…
@Nikča2020 ja poutam vždycky kvůli bezpečnosti a aby nevyskocil, z toho jsou hrozne pády pak..ale hranolky taky miluje
..ale dva dny je fakt agresivní, nevím co s tím, mlátí kamarády
![]()
@Petrussee já už nepřipoutala alespoň půl roku, spíše déle. Ona nechce, hrozně se brání. Ale je pravda, že za posledního půl roku byla v kočárku tak max 10×, pořád chodíme pěšky
@Janinac23 tak on nikdy nebyl bez poutani, takže to jinak nezná..jako v autosedacce, ví, ze musí byt pripoutany, jsem rada, ze i pochopil, ze když jde na motorku, automaticky bere helmu, jinak není motorka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat