Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak holky, Hugo dostal před spaním mléko, chvilku klid a za chvíli mega řev a ze chce další mliko 🙈 tak jsem mu ho nedala a byla u nej, utesovala ho, ale on byl příšerně vzteklej, mrsknul po mně dudlík a odháněl mě od sebe. Nabídla jsem mu vodu, ale hodil ji po mně, tak jsem prostě odešla. Největší divadlo dělal, kdyz jsem byla u něj. Jak jsem odešla, tak začal hysterčit míň, až usnul. Asi budeme mít krutou noc, ale mám v plánu mu dát mliko až ráno
@kambalaka tak jaká byla noc? To vypadá, že si to vynucuje a jde mu o tu pozornost? Ono je to těžké, když nevíš proč to dělá ☹️Drž se!
@Janinac23 Ve 2 ráno se probudil a chtěl mliko. Ztropil další hysterickou scénu, když jsem mu dala vodu. Dudlík po mně opět mrsknul, slezl z postele a běhal po pokoji jak janek 🙈 jsem si ho vzala do náruče a chodila s nim hodinu po pokoji, až usnul. Teď ještě spí 😁 to vypadá, ze zároveň s nočním mlíkem odbouráme i dudlíka 😁
@kambalaka masakr, jseš dobrá, nevím jestli bych tohle absolvovala takhle v noci 😀
@Janinac23 heled, musím, protože já už jsem fakt naštvaná a nemůžu mu chodit dávat mliko v noci každé 3 hodiny. Není malé dítě. Přesně, jak jste tu říkaly. A pokud ho trápí zuby, tak ho můžu utěšit jinak než mlíkem.
Vstal v 9:15 s úsměvem, vycural se na nocnik a snědl celou kaši 😁 👍🏻
@kambalaka Jen tak dal! Jsi dobra, takhle s nim v noci pochodovat.. vydrz. Dneska v noci to treba jeste bude zkouset, ale vydrz a vsichni se lip vyspite a verim, ze i bude lip jist. Drzim palce!
Holky, kolikrat denně mají ještě vaše děti UM? Já jsem to vzala striktně a nechala Hugovi jen 1 UM po večeři (cca 180ml). Ale říkám si, jestli jsem mu toho nesebrala moc… jo s už 2.noc jsme byli bez dudlika. Zase jsem s nim mezi 1-2 ranní prochodila v náručí, ale to se časem podá a věřím, ze na dudlík brzy zapomene 🙏 jak dlouho jste odnaučovaly vy?
@kambalaka my máme um 1× nebo 2× denně a vždy max 90 ml, většinou vypije půlku z toho. Když si všimne na lince lahvičky, tak si sama řekne, jinak nedávám už, nikdy je moc nepila. Jako myslím, že když je bude mít ráno a večer, tak úplně v pohodě.
Já bych mu ten dudlík nechala, pokud mu teď rostou zuby a aby nepřišel zároveň v noci o mléko a ještě dudlík. Ale jinak my odnaucovali tak dva dny. Zase spal do 9?
Příspěvek upraven 22.10.23 v 09:24
@kambalaka Od roku má 2× denně 150-180ml. Teď už spíš jenom těch 150ml. Když mu udělám 180, tak to nevypije celé. Dudlík jsem mu vzala před 18m a za dvě noci už si na něj nevzpomněl
Mě do dvou let nepřijde ten dudlík špatnej. Já ho asi vezmu před svátkama, ať už pak máme klid.
Mlíko máme po obědě před spaním a před večerním spaním.
@Janinac23 @wendelina30 já už mu ten dudlík vracet nebudu. Už byl 2 noci bez nej a zvládli jsme to. Vstaval dneska v 7:30 🙂 a včera usnul - bylo asi 21:30. Usnul docela v pohodě, chvíli si zanadával, ale pak usnul. Probudil se s pláčem v 1 ráno - napít vody nechtěl. Tak jsem ho vzala do náruče a pochodovala s nim, aby se uklidnil a kolem 2 usnul.
Jsem teď nějaká přešlá ☹️ včera jel můj tatínek na pohotovost kvůli náhlé bolesti (trpí na koliky ledvin) a krví v moči a našli mu nádor na močovém měchýři. Neměli ale volné místo, tak ho se silnými léky proti bolesti a zánětu poslali domu a v pondělí ho budou operovat. Chjo, jsme z toho celá rodina špatná ☹️
@kambalaka - teda s Hugem jsi neskutečně dobra, to ja bych hodinu v noci nebyla schopna pochodovat, emma asi bude mliko pit v noci jeste dlouho. Jinak pije ho cca 500ml denne, primárně vecer a v noci. Dudlik teda nemela nikdy, nechtela ho.
S tatinkem me to moc mrzi, budou rovnou operovat bez predesle biopsie? Operace počítám ze bude v Praze, ze?
Pokud jo a pokud je to bud fakultka nebo specializovane urocentrum tak to zvladnou určitě dobre. ![]()
@kambalaka drž se, máš teď teda pěkně naloženo ☹️ S Hugem věřím, že dnešní noc už bude dobrá. Kdyby ne, tak zkus místo pochodováni po pokoji položit a třeba hladit. Aby si na to zase nezvykl a hlavně musíš být vyřízena.
S tatínkem držím pěsti, ať je mu brzo lépe a ať operace dopadne dobře!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat