TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
20.10.23 22:47

Tak holky, Hugo dostal před spaním mléko, chvilku klid a za chvíli mega řev a ze chce další mliko 🙈 tak jsem mu ho nedala a byla u nej, utesovala ho, ale on byl příšerně vzteklej, mrsknul po mně dudlík a odháněl mě od sebe. Nabídla jsem mu vodu, ale hodil ji po mně, tak jsem prostě odešla. Největší divadlo dělal, kdyz jsem byla u něj. Jak jsem odešla, tak začal hysterčit míň, až usnul. Asi budeme mít krutou noc, ale mám v plánu mu dát mliko až ráno

• načítám...
2087
21.10.23 07:17

@kambalaka tak jaká byla noc? To vypadá, že si to vynucuje a jde mu o tu pozornost? Ono je to těžké, když nevíš proč to dělá ☹️Drž se!

• načítám...
7611
21.10.23 08:42

@Janinac23 Ve 2 ráno se probudil a chtěl mliko. Ztropil další hysterickou scénu, když jsem mu dala vodu. Dudlík po mně opět mrsknul, slezl z postele a běhal po pokoji jak janek 🙈 jsem si ho vzala do náruče a chodila s nim hodinu po pokoji, až usnul. Teď ještě spí 😁 to vypadá, ze zároveň s nočním mlíkem odbouráme i dudlíka 😁

• načítám...
2087
21.10.23 08:48

@kambalaka masakr, jseš dobrá, nevím jestli bych tohle absolvovala takhle v noci 😀

• načítám...
7611
21.10.23 09:06

@Janinac23 heled, musím, protože já už jsem fakt naštvaná a nemůžu mu chodit dávat mliko v noci každé 3 hodiny. Není malé dítě. Přesně, jak jste tu říkaly. A pokud ho trápí zuby, tak ho můžu utěšit jinak než mlíkem.

• načítám...
7611
21.10.23 09:45

Vstal v 9:15 s úsměvem, vycural se na nocnik a snědl celou kaši 😁 👍🏻

• načítám...
2087
21.10.23 09:52

@kambalaka to mám velkou radost :srdce: jen tak dále 🙏

• načítám...
3961
21.10.23 10:26

@kambalaka Jen tak dal! Jsi dobra, takhle s nim v noci pochodovat.. vydrz. Dneska v noci to treba jeste bude zkouset, ale vydrz a vsichni se lip vyspite a verim, ze i bude lip jist. Drzim palce!

• načítám...
7611
22.10.23 09:13

Holky, kolikrat denně mají ještě vaše děti UM? Já jsem to vzala striktně a nechala Hugovi jen 1 UM po večeři (cca 180ml). Ale říkám si, jestli jsem mu toho nesebrala moc… jo s už 2.noc jsme byli bez dudlika. Zase jsem s nim mezi 1-2 ranní prochodila v náručí, ale to se časem podá a věřím, ze na dudlík brzy zapomene 🙏 jak dlouho jste odnaučovaly vy?

• načítám...
2087
22.10.23 09:22

@kambalaka my máme um 1× nebo 2× denně a vždy max 90 ml, většinou vypije půlku z toho. Když si všimne na lince lahvičky, tak si sama řekne, jinak nedávám už, nikdy je moc nepila. Jako myslím, že když je bude mít ráno a večer, tak úplně v pohodě.
Já bych mu ten dudlík nechala, pokud mu teď rostou zuby a aby nepřišel zároveň v noci o mléko a ještě dudlík. Ale jinak my odnaucovali tak dva dny. Zase spal do 9?

Příspěvek upraven 22.10.23 v 09:24

• načítám...
1479
22.10.23 09:23

@kambalaka Od roku má 2× denně 150-180ml. Teď už spíš jenom těch 150ml. Když mu udělám 180, tak to nevypije celé. Dudlík jsem mu vzala před 18m a za dvě noci už si na něj nevzpomněl

• načítám...
5617
22.10.23 10:33

Mě do dvou let nepřijde ten dudlík špatnej. Já ho asi vezmu před svátkama, ať už pak máme klid.
Mlíko máme po obědě před spaním a před večerním spaním.

• načítám...
7611
22.10.23 10:35

@Janinac23 @wendelina30 já už mu ten dudlík vracet nebudu. Už byl 2 noci bez nej a zvládli jsme to. Vstaval dneska v 7:30 🙂 a včera usnul - bylo asi 21:30. Usnul docela v pohodě, chvíli si zanadával, ale pak usnul. Probudil se s pláčem v 1 ráno - napít vody nechtěl. Tak jsem ho vzala do náruče a pochodovala s nim, aby se uklidnil a kolem 2 usnul.

Jsem teď nějaká přešlá ☹️ včera jel můj tatínek na pohotovost kvůli náhlé bolesti (trpí na koliky ledvin) a krví v moči a našli mu nádor na močovém měchýři. Neměli ale volné místo, tak ho se silnými léky proti bolesti a zánětu poslali domu a v pondělí ho budou operovat. Chjo, jsme z toho celá rodina špatná ☹️

• načítám...
1960
22.10.23 11:08

@kambalaka - teda s Hugem jsi neskutečně dobra, to ja bych hodinu v noci nebyla schopna pochodovat, emma asi bude mliko pit v noci jeste dlouho. Jinak pije ho cca 500ml denne, primárně vecer a v noci. Dudlik teda nemela nikdy, nechtela ho.
S tatinkem me to moc mrzi, budou rovnou operovat bez predesle biopsie? Operace počítám ze bude v Praze, ze?
Pokud jo a pokud je to bud fakultka nebo specializovane urocentrum tak to zvladnou určitě dobre. :srdce:

• načítám...
2087
22.10.23 12:13

@kambalaka drž se, máš teď teda pěkně naloženo ☹️ S Hugem věřím, že dnešní noc už bude dobrá. Kdyby ne, tak zkus místo pochodováni po pokoji položit a třeba hladit. Aby si na to zase nezvykl a hlavně musíš být vyřízena.
S tatínkem držím pěsti, ať je mu brzo lépe a ať operace dopadne dobře!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100