Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka Ten reprák je super nápad
Písničky taky u nás hodně frčí
Houpačku máme skoro rok a zatím žádný úraz nevím. Jen teda nemáme psa doma. To nedokážu odhadnout, jestli by se tam mohl nějak skřípnout
@MILINKA35 Ten vlak a koleje jsme taky už koupili, to víc lidí říkalo, že to doma zaujalo
Jestli máte doma kutila, tak u nás má už delší dobu velký úspěch motorová pila Stihl
![]()
@kambalaka ještě se nám nic z toho nestalo
, ale chápu ten strach
@wendelina30 no mě pro ty kluky nic moc nenapadá, Mareček má nářadí po brachovi mým, ale moc ho nebaví, tak ponk kupovat nebudu..
ta Albi tužka se mi líbí, ale Mareček je na to malý, nic neopakuje a teď ho ani knížky nebaví, ale asi za rok..jo a to lego asi možná ty vláčky z lega by ho mohli bavit ![]()
@Nikča2020 Já měla covid před týdnem a pořád to není ok
Nonstop mám ucpaný nos ![]()
@Petrussee Taky mi přijde, že pro ty holčičky je toho tak nějak víc
Nebo se v tom víc orientuju
Ještě jsem zapomněla, že jsme koupili first bike a autíčko na dálkové ovládání. To si půjčoval u staršího kamaráda a bavilo ho to
@kambalaka já jsem mimo, co je Marshall? 😀 jinak houpačku máme už po prvním a houpe se už před prvními narozeninami a nikdy se neskripla. Později než ve dvou letech bych ani nekupovala
@kambalaka jooo, už vím. Jen jsem nevěděla ten název 😀 nad tím jsem uvažovala min.rok skrz staršího, tak děkuji za připomenutí, to je dobrý nápad 👍
Jinak to co celkově píšete za dárky, tak plus mínus stejně plánujeme, ještě něco takového na malování. Jsou různé magnetické tabule nebo toto:
https://www.agatinsvet.cz/…kem-zvirata/?…
Ještě by šla klidně kuchyňka - tu můžou mít i kluci. Jinak synovcovi ke 2. narozeninám koupili dětskou sadu na uklizeni (smetak, lopatka atd) no a pak jim chvili na to tím smetakem vysklil televizi, když si hrál 😁
@kambalaka smeták taky máme a skoro zázrak, že ještě nic nerozbili😀 u nás frčí uklízení hodně 😀 a taky teda ty Montessori věci, super včeličky jestli znáte, s tím si hraje starší i malá
@wendelina30 nám bylo z ničeho nic blbě. Možná to byl, nevím. Test jsem nedělala. Malej se z toho dostal po 10 dnech a já cca 15 dní. Rýma, hlava.. Prý teď litá, ale u nás nevím.
Jj ponk koupíme. Litá venku s velkou lopatou. Je frajer, že jde do komory pro. Malý smeták a zameta. Zatím s s tímhle a pod nehazi, uvidíme ![]()
@wendelina30 @kambalaka https://onlinehrackarstvi.cz/…rev-vcelicky?…
Ti větší zvládnou i úl na stojáka a pinzetou a Miška dává podle barev a někdy zvladne i pinzetou, ale ne za křídla, ale za celé tělíčko
@Janinac23 Jeee to vypadá dobře, to by ho mohlo bavit
U nás se teď několikrát denně zase chytají rybičky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat