Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wendelina30 holky, díky ještě za tip. Koupím rybičky, super nápad. Jako. Malá jsem si s tím vyhrála 😁
Já se z Lukyna picnu. O půl 7 vzhůru a nespí. Dopoledne venku, v UNI, oběd, něco jsme udělali, o půl 4 ven, po 18 h doma a ani náznak, že by šel spát. Máte to tak taky? Já doufám, že bude aspoň spát
ale vím, že to už záruka není. A to litá. Kde ty děcka berou tolik energie? A to nejí sladké 😤
@MILINKA35 a odpoledne nespal? U nás je ten spanek kapitola sama o sobě, v noci se mi budí a vstává brzy, usnul v 20:40h, taky žádná sláva
drz se
jejich energii nechápu, Mareček teda sladký ji, ale má to jak úplatky a abych měla chvíli klid..ale nespi od narozeni, takže tím to nebude
venku jsme 2× denně minimálně! Teď furt na motorce..
@MILINKA35 U nás je ten spánek tak nějak pořád stejný. V noci spí hezky, cca 20:30 usíná a budí se po 8h. Ale přes den už tomu moc nedá. Dneska jsem to schválně stopovala a spal 50 minut. Prostě aby přes den usnul třeba na 2-3h, tak to vůbec nehrozí
Ahoj holky, my sme zatím koupili Albi tužku, takže vyberem nějaký knizky k tomu ať se rodina podeli. Knizky u nás jedou každý den před spaním i přes den tak doufám ze to bude mít úspěch.
Montessori houpacku s prknem máme z loňska a dlouho ji to bavilo ale teď uz ani ránu, vůbec si toho nevšimne, takže to dáme pryč.
Kuchynku dostali loni a vyhraje si s tím pořad, panenku a kočárek má taky a teď moc nevím co dal krom knížek 😃mrknu na nějaké tipy od vás.
@MILINKA35 to je ještě dobrý. Hugo vstaval v 6:30. Snažila jsem se ho dát po obědě spát, ale vuuuubec. Vytuhl mi v 15:30 na křesle. Řekla jsem si, ze mu dám hodinku. V 16:30 jsem ho vzbudila a jeste teď mi zdrhá z postele a nechce spát 🙈 a já už jsem vorvaná za cely den a noc (Beátka v noci a přes den nespala a plakala, měla horečku po ockovani) a už se těším do postele. Ale ten rarach ne a ne usnout.
@Petrussee to máte funny odrazedlo? Lukyn co měl vyrostl z toho a přemýšlím, jestli sehnat takhle před zimou
jinak měl i tu žlutou motorku. Dostal loni jako dárek. Jen nechápu, proč se prodává, když naráží do zadních koleček
koho jsem se ptala, tak stejný problém. Nebo s tím tak neumí a je to super na zničení bot ![]()
@kambalaka drž se. Očkování reakce přejde. Musí to být náročný. Já si svým živém teď opravdu nedokážu představit, že bych měla teď miminko
@MILINKA35 Jojo máme, u nás ho mají všichni Mareckovo kámoši, takže se alespoň nehadaji
a je lehoucka, jsem spokojena, je nastavitelná, mám k tomu ten popruh, tak snad nám dlouho vydrží
![]()
@MILINKA35 přesně! Furt naráží do zadních koleček, nechápu, proč je tedy tak oblíbené
jsem ráda, ze to slyším tady, uz jsem myslela, ze je to jen náš případ. Heleď, s miminkem mám míň práce než s Hugem. Ikdyz je hodnej a i si umí sám hrát, tak tyhle noční estrády a nespaní v noci + to je ho neusnutí přes den a pak je schopný v 17hod usnout za chůze 🙄
Hugo usnul někdy po 22hod a od 00:45 - 2:30 nespal a plakal 🙈 takže další noční směna za mnou 😁 já už pak byla zoufalá a zkusila mu vrátit dudlík, ten ale nechtěl a rovnou ho zahodil. Tak nechápu, proč nespal. Jestli zase zuby…?
@kambalaka ona to myslela na tu motorku před podle mě
ne na to funny wheels..Mareček už nenarazi (takže bych řekla, ze to spíše tak neumí, u nás ji mají fakt všichni a super), ale pak to vyřeší to, když se to dá jen na dvě kola, takže ji určitě vyuzijes pak i
..nějaký děti se proste budí, muže se jim něco zdát
Mareček se taky budí, ale nic nechce, knoura, tak se objimame a pak usne…taky se porad budí, ale Nastesi nerve ![]()
@Petrussee jenže Hugo se chce chovat. Nestačí mu, když si lehnu vedle nej mebo ho obejmu. Leze mi do náruče. Pak se uklidní, ale jakmile ho začnu pokládat, tak začne brecet. To nikdy nedělal, to dělá až teď poslední dny, tak nevím co to je. Jestli to vidí u Beatky nebo ho trápí zuby…
@kambalaka to muže byt vše dohromady no, ale určitě to přejde neboj
Mareček mě teda tahá za vlasy, což mi dost vadí, on se tím uklidňuje..ale to teda nevím jak ho odnaucim..
on se vzteka, jak mu je nedám a to pak řve
Perlička: já v noci kojila Beu, pak se vzbudil Hugo s tou jeho noční estrádou, když konečně usnul, tak zase Bea kojit a já spala na dnešek tak 3 hodiny 😁 ráno se Hugo i Bea vzbudili najednou, tak jsem začala lítat kolem dětí a v 8:45 jsem budila manzela do práce. Ráno jsem poslouchala, jak se, chudák, po tréninku a po 9ti hodinách spánku nevyspal a jeste jsem dostala zprcung, ze jsem ho nevzbudila dřív, ze přijde pozdě na meeting 🙈 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat