TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3555
16.10.23 21:28

Lukyn je kyselina. Dnes si dal stejnou porci oběda co já, až jsem jako cumela. Polévku, celé vejce, špenát a brmabor. Mě sežere za chvíli. Dnes dal 250 mléka, 2 ks štrůdl s jablky a vl ořech, svačina banán, krupky a borůvky. Oběd… Jogurt se lžičkou ostruzinove Mar. Vařila jsem na zítra slepici, takže si dal misku těstovin suchých, pak ještě zeleninu na vývar a dopucnul se 250 ml. Jak nespal celý den, tak odpadl v 19. Kyselina. Má 14,5 kg. Se nezastaví. Kaši odmítá. Sem tam dá krupicovou s kakaem. Jinak není nějak vybíravy. Ale přestává mi spát přes den a to dával ještě nedávno i 3 hodinky přes den. To mi Teda chybí :mrgreen: takže ohledně bordelu, co udělá přes den, nestíhám vše dokonale uklidit. Takže tatínek viděl aspoň desetinu toho. A to jako že leze po stole, vyleze si na parapet a otevře si okno a kouká na bafa 🤦 kde nezamcu, zdrhne. Jinak odrazdela ví, ale nějak ho to nebere. To radši chytne do ruky a začne s tím zdrhat nebo to pošle z kopce a jde ukazovat na auta, kde jsou blinkry, světla, značka. Jinak barvy červená, modrá a žlutou jede se zelenou. Jinak chápe krásně tvary na vkládacích kostkách, otáčí a už začíná takové lehčí puzzle. Čísla u nás 1,2,5 a 10 :mrgreen: líbí se mi, jak chápe 1 a 1 dohromady jsou 2 :mrgreen: pak napočíta do 5, 5 rozumí ale 3 a 4 ne :mrgreen: pak dal nic a pak dává z 5 desítku. Taky začíná zpívat, hezký vařila myšička kasicku…cteme knížky a zpíváme. Někdy mi asi už hrabe z toho6 :mrgreen: nočník ví a co se dělá po, ale zatím nic. Všechno mimo. Jinak mi už ví, že my máme pipi a kluci pinďu. Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat až si na to vzpomene u nějaké cizí paní. Zbavila jsem se jídelní židle, už je na velké. A pak má svůj stolek. Plinu si odnese do koše, začíná si sám umývat ruce, z venku, jak se říká koupelna. Jinak jak kytky, tak čicháme, trhame má mě rád… Pere, suši prádlo, myčka, vytira, vysává, jako začíná mi fakt pomáhat. Dnes mi podával polinka do kamen. Chápe, že pálí a že sala teplo, tak chodi obloukem. Ale všechno krásný, až na ten jeho vzdor poslední týden. Začal se válet po zemi 8o tak ho nechávám, vydrží to 20 s a je dobrej a pak zase. Čert jeden. Tak snad ho to zase přejde :mrgreen:
A všechny děti jsou boží a jak jsou jiné. Líbí se mi, že nikdo s nikým tady nesrovnava 👍 ❤️

• načítám...
3555
16.10.23 21:38

Tahá věci ze skříni a když si není jistý, zavře to pupikem. Aby si neskripl prsty. Preleze sedačku, to už se spustí a na klouzacce jezdí frajer po břichu s nohama napřed 😁 🤦 všechno odkoukava. Ale aby se naučil na nočník a nezlobit maminku a spát zase 3 hodinky přes den. To ne 😁
Krásný večer dámy

• načítám...
7611
16.10.23 22:03

@MILINKA35 Nebudu srovnávat, ale Hugo taky jezdí na klouzacce po břiše nohama napřed 😁 už tak pul roku určitě 😁 uměl si vylézt na klouzacku a sklouznout se ještě dřív, než začal chodit 😁 a pohybově je sikovnej. Chodíme cvičit a zvládne krásně držet balanc, přejít kladinu (menší). A schody - jak děti chodí po čtyřech, tak Hugo krásně po dvou. Miluje tobogány a i delší skluzavky. Nato jak dlouho nechodil a začal první kroky dělat až v 17ti měsících, tak je teď fakt borec. Miluje překážky, venku přelézá zíďky, chodí po obrubnících a vždycky si vybere ten nejsložitější terén 🙈 se bojím, že z něj jednou bude parkůrista 😁

Prikladam jedno video https://youtube.com/…/vLCJFjaQ0TA?…

• načítám...
2087
17.10.23 07:42

@kambala 😀 je dobrej, že leze takhle po čtyřech až nahoru, včetně skluzavky. Je to pro něj asi jednodušší sjet rovnou po břiše 😀 je hodně trpělivý, to se mu bude ve škole i v životě hodit :srdce: ta naše by to vyběhla nahoru, aby byla rychlejší. Pak by se třeba otočila na břicho až nahoře, to střídá podle ostatních dětí co zrovna vidí 🙂schody litá taky po schodech nahoru i dolů bez držení, ale to je tím, že máme schody doma, to udělá hodně. Všechny máme šikovné děti na něco jiného a to je krásné :srdce:

• načítám...
2087
17.10.23 07:47

@MILINKA35 Lukášek mi přijde na fotce, jak kdyby byl o půl roku starší než naše 😀

• načítám...
5617
17.10.23 11:56

Skluzavky u nás taky vedou, taky jezdí po břiše a už zkusila i velký tobogán s tatínkem.
Jinak přidávám názornou ukázku jak u nás vypadá minuta ticha :roll:

• načítám...
3555
17.10.23 12:08

@Ráďa 25 to nemá chybu :mrgreen: lukyn, když dělá co nemá a přijdu na něj. Tak rychle toho nechá a utíká pryč, čert jeden :mrgreen:
Já nevím, jak vaše děti. Ale když někde jsme, viz dnes dopoledne. Tak Lukyn je číslo. Okouka to i v cizím prostředí a pak začne lítat a objevovat a brát i lidi za prst a pojď. Pak vidím holčičku, jak je úplně v klidu, u maminky. Až si říkám, že to bych asi nechtěla, až tak moc velký klid

• načítám...
6702
17.10.23 12:19

@MILINKA35 Mareček tahá jen mě, chodí všude za mnou, na hřišti si hraje tak nějak sám, občas s kamosem :D

• načítám...
951
17.10.23 15:19

@Ráďa 25 to je rasenka? Uz se to male taky dostali pod ruku, ale nejradsi se rejpa v labellech a dela si z toho pletovou masku. :zed: absolutne nechapu, ze tohle vsude vyhrabe ikeyz je to v nejtajnejsi kapsicce na dne supliku a na zamek vzdycky se ji to nejak dostane pod ruku.

• načítám...
3961
17.10.23 16:24

Tady uz jedou barvy a pocitani? Tak to ziram :) To u nas ani omylem, ale zas je asi nadanej na dopravni prostredky - jezdi na odrazedle, zkousel uz i dvoukolovy, na kolobezce, kdybych ho posadila do letadla tak ho odpilotuje.
Mluvi malo, ale dorozumime se. Na snidani mu dam vybrat jogurt, kdyz nechce, zeptam se jestli chce toast a jeste nekdy vybira s cim.. a pak to fakt sni.
Jak jste tu resily, ze uz budete davat pryc kocarek, tak jsem si vzpomnela na svyho starsiho - uz byl par mesicu bez kocaru a najednou drc, vubec nechtel venku chodit. Byla teda zima, tak asi proto - boty, moc obleceni.. ale byla jsem rada, ze muzu jeste kocar vytahnout a dojit v klidu nakoupit :)
@MongolskaRyba Jsi husta jet takhle na dovcu s cizi holkou. Zajimava zkusenost asi. Ale musi to byt narocny byt tam na malou porad sama. A chapu te s tou pozornosti - taky mam desne roztomily dite, usmiva se, mava.. je to moc hezky, vsichni na nej hezky reagujou, ale nekdy bych sla rada ven aniz bych musela s kazdym konverzovat :?

• načítám...
5617
17.10.23 17:56

@MongolskaRyba jojo řasenka. Pomádu na rty zlikvidovala taky a na obličej si namazala slupovací masku.Ale tak dokonale, že jsem teda zírala, že vynechala oči a vlasy :lol:
@MILINKA35 No úplně s cizími lidmi nejde. Musí je znát. Předvádí se, ale když se jí někdo nelíbí, tak i brečí. Ale děti jí nevadí

• načítám...
951
17.10.23 23:21

@Bjetuš to je ta skupinka active moms na facebooku. Organizuji i ruzne vylety jako prechod Tatry s miminy v nositku (trosku hardcore) a tak. I tam ta Lucka byla. Takze kdyby to nekoho lakalo…

No dneska ta pozornost nabrala obratky. Ja s ni chodim temer kazdy vecer na minidisko. Ona to tam hrozne rozjizdi jak rada tancuje a zpiva a potom je dospelacky program a tuhle bylo Flamenco predstaveni tak tam s holkama vytleskavala kotniky. A dneska za mnou na vece prisly random britsti duchodci co ji tu obdivuji a ze „present for Emilia - thank you for entertain us“ a darovaly nam tyhle flamenco saticky. Krasny suvenyr a opravdu touching a mnohokrate diky a tak ji to snad padne i pristi rok, ale je to takove skoro perverzni bych rekla. :mrgreen:

• načítám...
6702
18.10.23 07:30

@MongolskaRyba to je hustý :mrgreen: 8o

• načítám...
2087
18.10.23 07:45

@MongolskaRyba náhodou, mě to přijde hezké, prostě si je získala ♥️

• načítám...
7611
18.10.23 09:09

Noc na dnešek zase mazec. Vstavala jsem k Hugovi asi 4×. Dává mi teď zabrat víc nez Beátka. Po večeři ve 20 hod dostal mleko 180ml. V 21 hod jsem ho dala spát, ale chtel mleko ještě do postele. Tak jsem mu udělala ještě 150ml. Pak se vzbudil na dudlík, pak v 1:15 ze chce zase mleko 🙈 vypil 210ml, pak se zase vzbudil, ze se odkopal a byla mu zima. A pak v 6:30 zase ze chce mleko a vypil 180ml. Zkusila jsem mu podsunout vodu, ale tím jsem ho akorát naštvala a začal tropit scény jako by ho někdo vraždil 🙈 no tak jsem mu šla dělat další mleko 🙈 no a teď ráno odmítl snídat, protože je přechlamtanej z noci žejo 🙄

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100