TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
9.11.23 22:48

@Ráďa 25 tyjo, tak to je hustý teda :mrgreen: a jak je chytrá holka :D ani 2 roky a takový naschvaly dělají :roll:

• načítám...
951
9.11.23 22:53

@Ráďa 25 pobavilss :mrgreen:

• načítám...
2087
10.11.23 07:11

@Petrussee my taky pejska nemáme 😀 😀 uvidíš asi jak i ty to budeš cítit, to dítě to pak do dvou dnů pochopí

• načítám...
7611
10.11.23 08:03
@Janinac23 píše:
@Petrussee my taky pejska nemáme 😀 😀 uvidíš asi jak i ty to budeš cítit, to dítě to pak do dvou dnů pochopí

My pejska máme a Hugo si ho ani nevšímá. A nevšímá si ani cizích psů, jsou mu jedno 😁

• načítám...
6702
10.11.23 08:19

@kambalaka jako Mareček má zvířátka rad, ale žádné nemáme :D přítel nechce

• načítám...
7611
10.11.23 08:38

@Petrussee našemu pejskovi je 12 let a další zvířátko už taky chtít nebudeme. Jako je to radost, s pejskem je méně starostí než s dětmi, ale na druhou stranu se proste nemůžeš s dětmi sebrat a na cely den zmizet :nevim:

• načítám...
6702
10.11.23 12:12

@kambalaka to je jasný, má to pro a proti..ja měla vždycky zvířátko do klece, takže nebyl problém někam jet ;), tak uvidíme co si Mareček bude jednou přát, tak mu něco poridime později kdyžtak, ale asi něco menšího nenarocneho :mrgreen:

• načítám...
951
10.11.23 18:54

Ja maly urcite zvirarko poridim tak od skoly kdyz k tomu bude a klidne i pejska. To pro mne. Ale uvidime co celkove bude. Ted by to neslo.

• načítám...
1960
11.11.23 16:05

Ahoj holky Moc vás všechny zdravím

@ kambalaka držím palce u tatínka uvidíš jaká bude prognóza a co lékaři řeknou, nicméně věřím že v dnešní době se už dá opravdu hodně věcí nějakým způsobem lecit nebo minimálně stabilizovat :srdce:

u nás Ema pořád stejné jecidlo a vřeštidlo kupodivu řádí jen doma.. Ve školce prý v pohodě u chůvy také v pohodě tak nevím.. na druhou stranu je pravda že my jedeme absolutně bez násilnou výchovu nikdy nedostala ani přes ruku ani přes zadek ani přes plínku Já jsem dost striktně proti tomu a partner by si to asi vůči ní vůbec nedovolil :srdce: nicméně po hlavě nám skáče slušně :) na druhou stranu výborně mluví :) To jsem se až divila. Je schopná mluvit víceméně ve větách o třech až pěti slovech, dává to i hlavu a patu.. na druhou stranu Hodně dělá to že chodí do jesliček s o rok staršími dětmi takže moje zásluha to až tak moc není :roll:
jinak na Vánoce jsem jí objednala tedy mega drahou quiet knihu vyjde na 3500,– Tak to jsem měla vážně radost :? ale třeba si s ní aspoň bude hrát :) jinak ven chodíme Jak kdy, většinou je stejně celý den v jeslích takže potom park víceméně i u nás v rámci bytového komplexu jenom mijíme, mně to tam moc nebaví a zrejme rmmmu taky ne :mrgreen:

Zde jeste par fotek z messy play

• načítám...
7611
11.11.23 17:16

@sofie_13579 to je fajn, ze mluví, aspoň se dorozumívání. My, co jsme odbourali dudlík, tak Hugo začal říkat aspoň “jajaja”, ale to je všechno 😁 mimochodem… Ema krásně kreslí 🙂 to mě přivádí na otázku…

Když učíte děti kreslit, dáváte jim do ruky už tužku správně jakoby do zobáčku nebo ji je necháte držet, jak chtějí oni?

• načítám...
2087
11.11.23 17:32

@sofie_13579 to je super pozorovat, jak se to dítě chova úplně jinak doma a ve společnosti. Emca je šikovná a asi bude temperamentní, ale to se jí v životě bude hodit 🙂
@kambalaka já zatím neopravuji tužku ani příbor. Většinou teda kupodivu drží krásně, ale i kdyby ne, tak zatím nechávám.
U nás už se komplet sama oblékne, několikrát za den vyslece a znovu oblékne. Mě to teda rozčiluje 😀 jinak mě nepřestává překvapovat, jak se každým dnem učí nová slova a hlavně i to skloňování. Ale abych jen nechvalila, je to pořádný tvrdohlavec, vše si prosazuje. A taky doma trochu mamanek poslední dobou. Když jsme mezi dětmi, tak mě nepotřebuje ani nevyhledává.

• načítám...
7611
11.11.23 19:58

@Janinac23 Tyjo, tak to je sikovna, ze se oblékne 8o do toho my máme ještě hooodne daleko. I svlékání ještě nedáváme 😁

Dneska jsme pozvali rodiče a dědu k nám na návštěvu na svatomartinskou husu a Hugo se pěkně předváděl. Úplně ho ta návštěva vyridila. Vytuhl v 6 večer 😁 ale my už po obědě teda nespíme. Není šance ho uspat ani doma, ani v kočárku - prostě nikde, tak se už s tím smiřuju. Aspoň chodí večer brzy a mám klid. Snad ten nový režim si sedne. Hugo má teď co noc, to noční běsy - hrůza.

• načítám...
1115
11.11.23 22:02

@kambalaka Ella dneska měla brzo ráno záchvat kašle, takže byla od 4:15 vzhůru 😅 byla teda tak hodná, že jsem jí zapla pohádky a nechala nás vyspat. Ale spíš mi jí bylo líto, že už neusla, jeli jsme dopoledne na festival smysluplných hraček, pak ve 12 na oběd, to už teda byla lehce protivná, ale snědla všechno 🤣 no a pak šupajdila do kočárku a my chodili po Barrandově v dešti 😄 ale usla snad jen co lehla. Spala hodinu, ale večer má teď to usínání nějaký dlouhý oproti tomu na co jsem zvyklá 😅 nebo spíš byla zvyklá. Hlavně usne až tak kolem půl 9

• načítám...
7611
11.11.23 23:09

@Nikča2020 jo tak mně když Hugo usnul po obědě, tak šel spát až tak mezi 22-23. Takže jsem ráda, ze už si ten spánek poobědový ruší a usne aspoň rozumně. Ale bylo to fajn, když ještě usinal po obědě a měla jsem čas se chvíli nadechnout. Před chvíli měl Hugo další běs. Chjo, posledních pár dní je to každou noc 🙈

• načítám...
motivi
12.11.23 07:16

@Janinac23 u nás je taky pořad nudistická pláž :lol: neustále se vyslika a oblikla :lol: kalhotky sou teda zatím problém, to si dá jak ledvinovy pas, narve se do jedné diry :lol: ale ostatní už taky vali dobre 😃

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100