Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bjetuš jste krásná rodina a ty teda vypadáš úplně jinak než jsem si myslela 😀 jsi moc pěkná. Dorty máš krásné, taky jsem začala péct dorty az s dětmi a zatím se celkem daří, minimálně dobré jsou vždycky 😀
@Janinac23 tak ja nevím, jestli nemám taky upéct
ale nemám žádného velikeho robota a žádnou zkušenost s pecenim dortu
, ale bodlo by mi ušetřit, jinak se to pohybuje kolem tisícovky…co jsem vždycky nechala dělat ![]()
@Petrussee víc jich v mobilu nemám. Ten poslední jsem dělala jakoby „naháč“, všechny ostatní s domácím marcipánem. Ten na fotce byl jako první s marcipánem a tolik se mi nepovedl vzhledově, ostatní byly hezčí, ale stačilo nam to🙂
@Janinac23 @kambalaka Diky
Aha ja jsem se tu jeste neukazovala? Nojo, nemam svoje fotky, úděl matek ![]()
@Janinac23 Krasny dorty mas
Prave, nemusi byt dokonaly, deti maji radost a dobry jsou taky.
@Petrussee Zrovna dort pecu bez robota v lete na chate v blby troube.. Doporucuju treba Kucharku pro dceru, ma recepty zadara na netu a jsou to uplne blbuvzdorny recepty, upozorni na co si mas dat pozor.. ted jsem podle ni pekla “naked cake” a fakt ňamka.
@Janinac23 @Bjetuš dorty krásný
jako ne ze bych nepekla, ale nemám rada bordel z vaření a pečení, takže když pecu, tak jen něco s jednou miskou a hrnickem
a co nejrychlejší..
@Bjetuš taky jsem si te/vas představovala jinak, ale jste sympatičtí
..co se týká fotek no..nemám skoro fotky s Mareckem, buď ho fotim ja anebo ho fotim s ostatními..ale jo tatínek nás minule vyfotil, tak máme fotku do alba (posílám)
takhle to půlku spánku u nás vypadá.. ![]()
@Petrussee Paradni fotka do alba ![]()
Jo bordel s pecenim chapu. Ja vlastne pecu mnohem vic od ty doby co mam robota a mycku. Tu jsme dlouho nemeli a nebavilo me mejt vsechny ty zapatlany veci.
@Petrussee @Bjetuš no holky a proto, že nemám já s Elli žádný fotky, tak jdeme na vánoční focení 😅 jdeme ke švagrový mojí kamarádky, tak se těším, fotky má fakt pěkný ❤️ 2 roky jsem manželovi tolerovala to jeho neeee, já nechci, nemám to rád a bla bla. Je to na půl hodiny, tak to vydrží 🤣
@Nikča2020 jo, ja zavedla povinné foceni jednou za rok taky
no buď rada za Ell, protože ja musím poslouchat řeči chlapa, fnukani Marecka
co vím od kamarádky, tak ta má holčičku, ktera se rada obleka, fotí a tak
u nás je to za trest, stojí mě to dost nervu
..my to budeme mít tak na 2h, jelikož dáme vánoční s narozeninovým foceni, ať to máme z krku, prevlekat se budeme asi 3×
jdeme 26.11., ať stihnu i udělat ty kalendáře..dneska jsme byli nakoupit oblečení pro chlapa, taky za trest ![]()
@Bjetuš tak ty ses nam tu celou dobu schovavala pritom jsi takova princezna z mysiho kozisku. Fakt krasna. Asi bych te taky tipla na jiny vzhled, protoze jsem myslela, ze ti je uz neco k 40 a vypadas jak holcicka. A chlap teda idol (sorry mluvi ze mne single hormony). Mne furt pisou sami skreti oholeni.
Jako s tou vanocni party ja to ted vyvesila, ze hledame jen zenske abychom to vykryly 3/3 nebo 4/4 a oni beztak pisou chlapi. ![]()
Moc jste mne namotivovali a inspirovali jestli jste takhle zacli pict az s detmi mate to fakt moc krasne. Uvidime treba za rok. Jen ten datum je proste u nas stezejni. Mati dneska dokoupila Peppa veci na tu party. Jsem se ji ptala jestli to spis nechce slavit pro sebe. ![]()
Vedle muj vanocni obrazek. Don‘t judge me.
velky uklid, okna mam tedy za sebou, ale u mne je problem, ze se vzdycky nejak povalujou veci a hadry. ![]()
Moc krásné ty dorty. Taky to pak možná zkusím, až budou děti větší. Zatím nestíhám vůbec nic, natož doma péct 🙈 pro Huga si dnes přijedou moji rodiče a bude u nich přes noc (poprvé od porodnice), tak snad to zvládnou, abych mohla doma aspoň vytřít 😁 já něčím, jak to dělají ostatní maminky, které vytírají každý den nebo obden. U nás jsme rádi, ze je to jednou za týden, kdy jeden z nás vezme děti ven a druhý vytře. S detma to vůbec nejde, protože když dam věci nahoru, abych mohla vytírat, Hugo je dává v zápětí dolu a neustále mi po tom šlape…
@kambalaka super, ze si ho vezmou na noc
my to ještě nezkusili, museli bychom někam odjet, aby spal Mareček ve svém, nemá cenu ho dávat o poschodí výše, jinak bych ho stejně slyšela a nespala bych
, tak snad příští rok už
neboj, u nás je to to samé, každou nedeli dopoledne je vyhodim pryc, abych umyla koupelnu, zrcadla, dala vše nahoru a vytrela
ja teda uklizim radši sama, v klidu, takže to děláme taky takhle
..ale dneska bude Mareček par hodin s babi a dedou, už teď jsou ve stresu, kvůli odpolednímu spánku, ze ho neuspi (miláček usne jen doma s maminkou), ale včera spal 30 minut, takže jsem v klidu, buď usne třeba v auta na půl hodiny nebo má smůlu co už
a my frcime do IKEI na nakup
ja se těším, mám to jednou za rok rada, je to pro mě fakt výlet..(přítel už to tak nesdílí, ale je tam jidlo, takže prijedeme něco mu koupím k jidlu, nákupy a jidlo jako odměna
)
@kambalaka já sem koupila malé malé koště a tak když uklizim tak ona asistuje a vlastně to jde vcelku dobre
často má teda strach z vysavace což nevím proč protože občas se tomu směje a další den má hysterak. Ale vybíráme společně i úklid koupelny a zachodu, to ona si vezme rukavice a kartáč a děla ze uklizi
ale je to možná období ze chce teď dělat všechno sama a všechno co děláme my.
Teď teda občas se dokáže tsk vzteknout a mít takový hysterak ze kolikrát už nevíme co s ni ![]()
@motivi u nás to funguje podobně, malá od malička uklízí se mnou, jinak bych doma nic neudělala. Ale naučila jsem se to až s ní a zároveň ona je to dítě u kterého to jde, takže chápu třeba @kambalaka, že u Huga to tolik nejde. Dej pak vědět, jaké bylo spaní mimo domov, často to bývá tak, že děti spi lépe než doma, tak jsem zvědavá co Hugo. Třeba si ho pak budou brát častěji ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat