TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
468
25.9.21 17:27

@motivi jo jo, protože starší vypadá, že se z klasické zatím nehne a dvě se nám do ložnice nevejdou. Ale mam obavu, ze to dopadne tak, ze starsi bude spat s chlapem v ložnici a ja s minimem kdekoliv jinde :lol: jak jsem měla po porodu lehké spaní tak mě chlap hrozně rušil chrápáním :lol:

• načítám...
motivi
25.9.21 20:45

@dydalo joo já chci taky pořizovat. Nám se tam nevleze ani jedna díky vestavěným skrinim 😃 takže sem taky rozhodnuta tady pro tuhle. Mužů se zeptat jak je to tam s matraci? Je dost tvrdá? Myslíš ze pod ni půjde i monitor dechu? Promiň za tolik otázek :hug: :kytka: dekujuu

• Upravit
468
25.9.21 20:55

@motivi monitor dechu půjde v pohodě ale jinak to žádná velká hitparáda není. Dno tvoří sololitova deska a matrace je tak 3 cm vysoká a zabalena do netkane textilie :nevim: ale tam miminak tam bude mít ještě hnízdo. Stejně je to jen na chvilku. Má to uvedenou nosnost 9 kilo. A to měl první ve třech měsících :lol: ale teď má 15 a když si v ni hrál tak se to tvářilo stabilně :lol:

• načítám...
468
25.9.21 20:57

• načítám...
motivi
25.9.21 21:20

@dydalo aha super díky 😃 čekala sem lepší recenzi ale sem rada 😃

• Upravit
1479
25.9.21 21:27

@motivi Ahojky, taky jsme ji koupili. Máme ji teda jen do obýváku. Na noční spánek klasická dřevěná postýlka. Monitor dechu tam určitě bude ok. Ta matrace opravdu nic moc :zed: Ale říkám si, že když bude v zavinovačce, tak to bude v pohodě :nevim:

• načítám...
468
25.9.21 21:28

@motivi tak pořád lepší než podobná od snuggle tam je na dně karton :lol:

• načítám...
motivi
25.9.21 21:36

@wendelina30 my prave do ložnice klasickou nedáme. Jediné ze bysme ji prirazili někam ke zdi naproti posteli ale to potom zas nezavreme dveře 😃tak m tohle přišlo jako fajn kompromis na těch par měsíců ze nebudu muset pořad vstavat když mimco budu mít vedle sebe a potom už budeme třeba řešit pokojíček.. já zavinovacku ani hnízdo na noc neplanuju max nějaký spací pytel tak teď sem teda na vazkach s tou matraci 😃 je moc tenká jako? Nebo moc mekka? Je to i takový blby rozměr co sem se divala teď ze bych do toho koupila jinou 🧐 😃

• Upravit
motivi
25.9.21 21:37

@dydalo no vyborne :D musíme si najít pozitiva na tom negativním :lol:

• Upravit
1479
25.9.21 22:11

@motivi Jelikož čekáme první, tak moc nedokážu posoudit, jak se třeba mimču na tom může spát. Přikládám foto, jak matrace vypadá.. Jako s klasickou postýlku to opravdu nelze srovnat :nevim:

• načítám...
motivi
26.9.21 00:08

@wendelina30 ses hodna 🙋‍♀️No nic lepšího sem stejně nevymyslela 😃stejně dopředu člověk neví co bude 🤷‍♀️ Kamaradka měla pristavnou, klasickou, kosik a nevím co ještě a od začátku s nema spi v posteli a to mu sou už 3 :lol:
Ne ze bych to měla v plánu ale člověk mini… :mrgreen:

• Upravit
468
26.9.21 08:06

@motivi ještě existují dřevěné přídavné postýlky ale to jsem nijak nezkoumala nebo linet půjčuje takove ty průhledné postýlky co jsou v porodnicicch. Vím, že to moje teta před pár lety měla půjčené.

• načítám...
3961
26.9.21 14:05

Co vím, tak u miminek není matrace ještě tak důležitá. Hlavně ať to maj rovný, žádnej polštář.

• načítám...
875
27.9.21 18:06

(ne)přibírání

Holky, jak to máte s váhou? Já teď přijela po dvou a půl měsících domů, zvážila se a za tu dobu jen kilo nahoře…? 8o A to jsem furt -7kg od otěhotnění, protože mi bylo první trimestr fest blbě a skoro nic jsem nemohla jíst. Je pravda že jím zdravě, nechutná mi sladký, nepřejídám se a hodně se hýbu, ale i tak jsem tohle nečekala, v prvním těhotenství jsem měla +23kg :roll:

• načítám...
6707
27.9.21 18:12

@Latty klid taky nemám nic nahoře, pokud mimco roste, tak to nevadí, každá to má jinak, alespoň nebude co hubnout :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100