Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@motivi jo jo, protože starší vypadá, že se z klasické zatím nehne a dvě se nám do ložnice nevejdou. Ale mam obavu, ze to dopadne tak, ze starsi bude spat s chlapem v ložnici a ja s minimem kdekoliv jinde
jak jsem měla po porodu lehké spaní tak mě chlap hrozně rušil chrápáním ![]()
@dydalo joo já chci taky pořizovat. Nám se tam nevleze ani jedna díky vestavěným skrinim 😃 takže sem taky rozhodnuta tady pro tuhle. Mužů se zeptat jak je to tam s matraci? Je dost tvrdá? Myslíš ze pod ni půjde i monitor dechu? Promiň za tolik otázek
dekujuu
@motivi monitor dechu půjde v pohodě ale jinak to žádná velká hitparáda není. Dno tvoří sololitova deska a matrace je tak 3 cm vysoká a zabalena do netkane textilie
ale tam miminak tam bude mít ještě hnízdo. Stejně je to jen na chvilku. Má to uvedenou nosnost 9 kilo. A to měl první ve třech měsících
ale teď má 15 a když si v ni hrál tak se to tvářilo stabilně ![]()
@motivi Ahojky, taky jsme ji koupili. Máme ji teda jen do obýváku. Na noční spánek klasická dřevěná postýlka. Monitor dechu tam určitě bude ok. Ta matrace opravdu nic moc
Ale říkám si, že když bude v zavinovačce, tak to bude v pohodě ![]()
@motivi tak pořád lepší než podobná od snuggle tam je na dně karton ![]()
@wendelina30 my prave do ložnice klasickou nedáme. Jediné ze bysme ji prirazili někam ke zdi naproti posteli ale to potom zas nezavreme dveře 😃tak m tohle přišlo jako fajn kompromis na těch par měsíců ze nebudu muset pořad vstavat když mimco budu mít vedle sebe a potom už budeme třeba řešit pokojíček.. já zavinovacku ani hnízdo na noc neplanuju max nějaký spací pytel tak teď sem teda na vazkach s tou matraci 😃 je moc tenká jako? Nebo moc mekka? Je to i takový blby rozměr co sem se divala teď ze bych do toho koupila jinou 🧐 😃
@motivi Jelikož čekáme první, tak moc nedokážu posoudit, jak se třeba mimču na tom může spát. Přikládám foto, jak matrace vypadá.. Jako s klasickou postýlku to opravdu nelze srovnat ![]()
@wendelina30 ses hodna 🙋♀️No nic lepšího sem stejně nevymyslela 😃stejně dopředu člověk neví co bude 🤷♀️ Kamaradka měla pristavnou, klasickou, kosik a nevím co ještě a od začátku s nema spi v posteli a to mu sou už 3 ![]()
Ne ze bych to měla v plánu ale člověk mini… ![]()
@motivi ještě existují dřevěné přídavné postýlky ale to jsem nijak nezkoumala nebo linet půjčuje takove ty průhledné postýlky co jsou v porodnicicch. Vím, že to moje teta před pár lety měla půjčené.
Co vím, tak u miminek není matrace ještě tak důležitá. Hlavně ať to maj rovný, žádnej polštář.
Holky, jak to máte s váhou? Já teď přijela po dvou a půl měsících domů, zvážila se a za tu dobu jen kilo nahoře…?
A to jsem furt -7kg od otěhotnění, protože mi bylo první trimestr fest blbě a skoro nic jsem nemohla jíst. Je pravda že jím zdravě, nechutná mi sladký, nepřejídám se a hodně se hýbu, ale i tak jsem tohle nečekala, v prvním těhotenství jsem měla +23kg ![]()
@Latty klid taky nemám nic nahoře, pokud mimco roste, tak to nevadí, každá to má jinak, alespoň nebude co hubnout ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat