Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Monika-121 já si pořídila neproustny natracovy chránič do svoji postele, bylo to super právě kvůli mléku nebo protekle plence jak říká @Latty j
@Monika-121 měla jsem z IKEA, nejdřív jen podložku a pak jsem dokoupila nepromokavá prostěradla, ty se určitě hodí i pak s větším dítkem ![]()
@Latty a myslis ze staci jedna nebo mam vzit radeji 2? Promin ze se tak blbe ptam, ale je to moje prvni tehotenstvi tak jeste nevim co a jak😅 😅
@Monika-121 záleží jestli máš susicku, jestli ne tak nad ní zauvazuj
mě malej jako mimino poblil svoji postylku a naši postel a já ho neměla kam dát spát
naštěstí měla susicku tychne co bydlí přes dvůr
do týdne byla doma taky ![]()
@dydalo Susicku jsme porizovali asi 3 mesice zpet na doporuceni tchyne.. diky bohu😅 Hrozne rychle jsem si na to zvykla a uz nevim co bych bez ni delala😅 Hrozne to setri cas i praci
@Peťulka39 Ja tak vim o cem mluvis. Jsem standardne dost tucna a nikdy by me nenapadlo, jak pro me velky pupek bude problem a bude furt tlacit. Ale on je proste o dost jiny, nez ten muj standardni
.
A to sem v zari chtela vyjet autem do chorvatska, Naivka
. Jesteze mam rozumneho manzela, rekl mi hned na zacatku, jestli nejsem blazen 🤷
.
Vcera sem navic po ceste autem poprve od zacatku tehotenstvi zvracela. Zato hned na ulici a 4×. Lidi na me cumeli jak na nejakyho obejdu
.
@lenule1982 My koupili Babymax carpathia. Ptali jsme se na ty kokosové, pohankové… A paní nám řekla, že je to všechno na jedno brdo, když je to z podobné cenové relace ![]()
@lenule1982 já brala nějakou z PUR pěny s paměťovou vrstvou. Když jsem ji vybírala pro prvního tak jsem si někde přečetla že takové ty kokos, pohanka a já nevím co ještě, že stačí aby se dítě buď procuralo nebo se tam vypilo pití a začne to okamžitě plesnivět. To mě hrozně odradilo.
@dydalo My jsme ji prave kokos-pohanka koupili od zname za par korun a mame chranic matrace a pod to jeste klasiku gumovku, ale slysela jsem zas, ze to navlha a my mame barak, takze taky pak planujeme casem z PUR peny 😊
Holky, dnes kontrola ultrazvukem, vse ok, tehotenskou cukrovku nemám. Miminko je stále menší o 2-3 týdny, ale roste. Před 18ti dny to taky bylo o 2-3 týdny. Takže hlavně, že roste, i když je o 2-3 týdny pozadu. Placenta zatím stále dobrá. Další kontrola ultrazvukem za 3 týdny.
Jinak zmínila jsem se gynekologovi o tom nažloutlém výtoku a on mi říkal, že pokud nesvědí ani nezapáchá, tak je to normální. Ani mě neprohlížel, dělal jen UTZ, tak snad to bude OK
Nějak začínám mít obavu kam to mimino vlastně dáme
když mu to brácha všechno zabavi pro sebe ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat