Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka prď na to. Pozor dáváš, dopadlo to dobře a hafik to nechtěl udělat. Náš má 50 kg, tak tam je to jiné. A jak psala Bjetus ohledně houpání a atd. Já hkavne dávám pozor na psa od rodičů, je to střela velká 50kg a když běží tak tě vezme přes nohy. Už mi to jednou udělal. Njn, za to on nemůže. Z pod oka se to ztratí. Malej jak péruje vysoko na loktech, tak jak neudrží balanc, tak spadne a bouchne se o postýlku, pak se prekuli a dopadne rychleji a brečí. Tak na něj, cos tam našel a rychle se snažím ooutat pozornost něčím jiným, ale někdy to chce náruč. DĚLÁŠ TO DOBŘE
![]()
@TerezkaSt Mame tam Paralen, Nurofen, Kapky do nosu, morskou vodu do nosu, Calgel na zuby, pak nejaky cipky na zacpu s glycerinem.
@Ráďa 25 závidím ten spanek
užívejte
@kambalaka tyjo to je jedlik
@MILINKA35 ja ovoce zkouším, presnidavky taky a nic
@TerezkaSt ja mám paralen sirup, cipky, něco na zuby kdyby náhodou, pytliky na moc kdyby chtěla doktorka přinést, mořskou sůl do nosu, kapky ocuflash do ocicka a rourku no, to je asi vše, ale bydlíme ve městě lékáren tu máme hodně, nurofen nemám
@MILINKA35 píše:
Celou ruku oslinatnou piraňa malá 🤣
Jasny zuby ![]()
Ja jsem si vlastne rikala, ze doufam, ze ta jeho protivnost a nespani jsou zuby a ne treba povaha ![]()
Posledni dobou se zacal hodne hejbat, obcas se mu povede dostat kam potrebuje, v kocarku muze cumakovat, tak ho uz i jizda tramvaji bavi (viz foto)… dneska je mu pul roku a jeste se teda sam nepretaci na bricho. Ale kolinka uz si pod sebe dava, plazi se.. dneska si chudak nejak prilehnul ruku, to byl rev..
@Bjetuš to je dobře, že kouká a má podněty. Půl roku, blahopřání Mikymu
Lukyn má dnes půl roku. Ráno jsme byli venku a vzpomínala jsem, když jsme přišli z porodnice, neuvěřitelně rychle to uteklo ![]()
Už se někdo snažíte o druhé? My tomu nechame od srpna volný průběh. Dnes jsme objednali postel pořádnou ![]()
@kajka kajka máme co píšou holky. Co určitě koupím, sáčky na moč, ale jak je to u holčiček, netuším ![]()
@MILINKA35 my máme Hugíska po IVF a máme ještě 3 zamrazena embrya, tak na podzim chceme zkusit štěstí. Ale když to nevyjde, tak do dalšího už nepujdeme a budeme rádi za to jedno, co máme 🙂 💙
Jinak my byli včera na 2.očkování Prevenar a Hugís má horečku, tak je takovej vláčnější a spavější. V noci jsem k němu vstávala každé 2-3 hodiny na mlíčko.
Taky mi začal hodně kadit, včera dokonce 4× a jednou v noci 😳 asi jak hodně papá, no je fakt, ze mi včera snědl svestkovou presnidavku, tak ho to asi prohnalo 😁
@MILINKA35 poradna postel
no mas muj obdiv, ja asi ani druhe nechci nebo hoden zadlouho, kdyz vidim nejake hodne male sourozence brzy po sobe mam smrt v ocich. ![]()
@TerezkaSt tak já jsem si vzdycky malovala “mít dvě děti”. Já vím, ze je to záhul, mít takové 2 Hugíse (aktivní, nespavé, vyžadující neustálou pozornost), tak mě asi brzy odvezou 😁 na druhou stranu, když má Hugís dobrý den, tak je úplně uzasnej. Máme teď těžší období, ale to určitě přejde. No chtela bych, aby si spolu vyhráli a neměli mezi sebou velký věkový rozdíl. Taky už i kvůli našemu věku. Manželovi bude příští rok 40 a nechceme to odkládat.
Dobrý den, mám problém se svou 15ti letou dcerou, celý život jsem ji od narození fotila, kdo si vlastní dítě nefotil? A dcera najednou začala s tím, že mi nikdy k focení nedala svolení a že jsem porušila GDPR, mám odstranit všechny fotky s ní nebo mě půjde udat za porušení GDPR a focení osoby bez souhlasu. Prosím jak řešit tuto situaci? Nechci odstranit všechny fotky co mám, máme je hlavně v elektronické podobě a vážně nechci přijít o fotky své holčičky, chce abych je smazala úplně, aby nebyly k nalezení a teď nevím co mám dělat, dala mi termín 5-ti dní a pokud do té doby neudělám o co žádá podá trestní oznámení. Děkuji případně za odpovědi.
*Trochu se desim jeslti za 15let nase ratolesti neobjevi tuto diskuzi a jejich roztomile fotecky.
*
@kambalaka ja vam to vsem preji a jako smekam. Ja bych na to proste nemela. Taky tusim, ze jsem tu jedna z nejmladsich, tak si to muzu dovolit. Kolik ti je? Myslim mas Hugise z IVF jeslti se nepletu? To asi pujde dobre naplanovat nebo jak to chodi?
@Ráďa 25 To jste jeli někam dal na jih Chorvatska?
Hezky si uzijte dovcu a určitě mořský vzduch bude dobrý na spánek. 😀
My máme za sebou půlroční prohlídku má 8035g a 69cm
řekla jsem, ze nechce nic jist, tak řekla, ze přibírá hezky no..dvě noci za sebou kojeni po 2h a to mě fakt nebaví, zuby nemá, možná vedro
a dostal druhé Bexero
Příspěvek upraven 29.06.22 v 11:45
@MILINKA35
To je to nejhorší a bohužel takový páry bylo co to nevydrželo bydlet pod střechou s tchanovci. Jste skvělý a tohle jste ustály byla by to škoda rozpadnout vztah a hlavně kvůli Lukymu i Vám.
To znám v bytě je ticho a dveře zavřený Viky spinka, ja se starám o syna ráno atd a manželova babička pokaždý: “ Malá spí? “ nebo na syna “ ty ještě nespis “? V sobotu večer či kdy je pak další den doma a nemá skolu. 😬 😀 Taky je to občas na palici takové ty zvědavé a občas řeči, kdy si s mužem připadám, ze vlastně má nejsme rodiče. 😤 😃 Na druhou stranu jsou to od nás 2 generace.
Opravdu je důležité stát při sobě a pokud to on taky vidí, tak fajn.
Zařizování a detaily to už je za par a pal budete ve svém, svůj klid. Myslím, že pak i na intimní život je větší chuť. ![]()
@TerezkaSt Viď, oni proste tu vodu nebo cajiky tak neocení jako mléko, kdy to mají ani ne na hlad, ale na žízeň v tomhle vedru.
Mi povidej, malá úplně zpocena z vajíčka, zase zachvili už půjde do větší sedačky, ale něco by to chtělo dobrý napad.
Chudák a my už začali mazat 50 tkou hlavně nozky v kočárku jak na ne svítí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat